سلام
من خودم 2261 دارم .
شهاب هم بهم معرفی کرده . ازش خیلی خیلی راضی هستم .
هر کس LCD برای بازی یا وصل کردم کنسول می خواد 2261 بهترین انتخاب هستش .
سلام
من خودم 2261 دارم .
شهاب هم بهم معرفی کرده . ازش خیلی خیلی راضی هستم .
هر کس LCD برای بازی یا وصل کردم کنسول می خواد 2261 بهترین انتخاب هستش .
سلام
خسته شدم از سایه های مانیتور و گرافیک در حد PS2 کنسول روی تلویزیون . برای همین می خواستم یه مانیتور برای 360 بگیرم که بتونه اخرین کیفیت 360 رو ازش بکشه بیرون.
و این مشخصات رو داشته باشه:
ورودی dvi و hdmi و vga) vga اگه نبود مشکلی نیست)
رزولیشن 1080p (به progressive بودنش توجه کنین)
دو تا بلندگوی قوی و یه جک 3.5mm برای هدفون (از صدای HDMI)
کنتراست خدا
خودم این هارو انتخاب کردم (فقط از روی مشخصات هیچ ایده ای از کیفیتشون و مناسب بودنشون برای 360 ندارم)
W2261VP
V22t
E2250T
W2253TQ
2236Vwa
ولی نمی دونم کدوم بهتره. کنتراست های مختلفی هم دارن. البته اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگین
2. چه طوریه یه مدل مثلا کنتراست 20 هزار داره ولی یکی دیگه کنتراست 5 میلیون؟؟ خیلی غیر عادیه!!
3. اگه این مانیتور هارو با پورت DVI یا HDMI وصل کنم به 360 دیگه سایه های پورت vga در کار نیست؟ خیلی مهمه این، چون دلیل اصلی مانیتور گرفتنم همین از بین بردن سایه هاست.
4. اگه LED بگیرم چی؟ خودم به نظرم کیفیت نهایی مهم تره. حالا lcd باشه یا led. خصوصا اینکه این ها Full LED نیستن و بعضی مدل هاشون از LCD ها هم کیفیتشون پایین تره
5. به نظرتون چون این مانیتور ها Full HD هستن پس کیفیت تصویر 360 هم میره بالا؟ چون من 360 رو به TV Full HD خونه وصل کردم شدیدا تصویر شطرنجی شد. نظرتون درباره مانیتور های با رزولیشن کمتر چیه؟
Last edited by whitewolf; 13-08-2010 at 18:42.
نظرتون درباره مانیتور XL2370 سامسونگ که توی سایت سام سرویس زده چیه؟
خروجی هدفون برای HDMI داره؟ کیفیتش در مقایسه با مدل های بالا چه طوره؟
1. من مانیتور W2261VP رو پیشنهاد میکنم که با توجه به قیمتش، فوق العاده مانیتور مناسبی هست. ورودی DVI و HDMI رو داره. مانیتور رزولوشنش 1920x1080p هستش که مخصوص بازی کردن هست... نسبت تصویر هم 16:9 هست. بلندگو نداره، اما دارای جک 3.5 mm برای وصل کردن سیم اسپیرک هست ... پس مشکل صدا هم حل شده است.
2. کنتراست ها بستگی به Dynamic بودن یا نبودنشون و مسائل دیگه داره ...
3. من منظور شما از سایه ها رو نمیفهمم ... من خودم مدل W2261vp رو دارم و تا به حال چنین چیزی ندیدم.
4. این مساله همون قضیه ی هر چقدر بیشتر پول بدی هست .... من تا حالا نشنیدم کیفیت LED از LCD ها کمتر باشه ... این مانیتور ها شفافیت خیلی بیشتری دارند. در مورد کیفیت نظری ندارم. اما باید توجه کرد از LCD ها گرانتر هستند.
5. شما اگر برای بازی کردن میخوایی مانیتور بخری، باید نسبت تصویر مانیتور همون 16:9 باشه ... تا تصویر LetterBox نشه و از بالا پایین صفحه هم نوار سیاه ظاهر نشه.
موفق باشی
منظورم از سایه، سایه های پورت VGA هست که وقتی 360 رو با VGA وصل کنی به مانیتور تصویر سایه ی خیلی اذیت کننده ای داره. گذچه فهمیدم خودم که نداره این مشکل رو
LED هم ببین این طوری نیست که همه LED ها از همه LCD ها بهتر باشن یا برعکس. باید مدل های خاصی رو با هم مقایسه کنیم. خصوصا اینکه این ها خیلی هاشون Full LED هم نیستن و همون LCD هستن در اصل.
LED شاید شفافیت و درخشندگی رو بالا ببره ولی عمق سیاه رو میاره پایین
برای خرید مانیتور هم فکر کنم همون 2261 رو بگیرم که کنتراست واقعیش 760 هست.
2261 دو مدل V و VP داره که هر دو در اصل یکی هستن و مادیران VP رو با کنتراست 50 هزار می فروشه. در حالی که چیزی به اسم VP وجود خارجی نداره و 2261 همون کنتراست 20 هزار هست (760 واقعی)
یه مدل 2486 هم هست که خیلی چیز توپیه ولی توی ایران فکر کنم هنوز نیست. چون توی سایت های ایرانی پیداش نیست
Last edited by whitewolf; 14-08-2010 at 13:00.
منم مشکل تو را دارم و به چندتا کلوپ سر زدم و حالا قصد خرید w2261 رو دارم
از هر نظر عالیه
آقایون 22700 رو نمیشه بهش وصل کرد؟؟؟؟
دوستان عزیز هرکی میدونه جواب بده پس از وصل کردن (من هنوز وصل نکردم) احتیاج به نرم افزار احتیاج نداره.
نه ... چه نرم افزاری ؟؟؟ !!!
نه دادا نرم افزار خاصی نمیخواد !!!
یعنی به گفته پست اول انجام دهیم و بس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)