با سلامنوشته شده توسط K A R I M I
كريمي جان فايل رار باز ميشه در قسمت پائين فارسي ساز ،پسورد مي خواهد.
موفق باشيد.
كريمي جان فايل رار باز ميشه در قسمت پائين فارسي ساز ،پسورد مي خواهد.
موفق باشيد.
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی شما میگویید که در قسمت پایین این عکس پسورد می خواهد؟
![]()
آقا اين تاپيك اگه همين جوري زياد بشه كه نميشه يه فكري بكنيد تاپيك رو از پست هاي اضافي تميز كنيد
يايه فهرست اولش بزارين
ممنون خيلي برنامه هايي خوبي معرفي كردين
كريمي جان خودت فارسي كردي و يا تبريزي ها فارسي كردند .
موفق باشيد.
دوست عزیز اگر توجه کنید شرکت OMEGA فارسیش کرده ( همان طوری که در عکس مشاهده می کنید )نوشته شده توسط m45m
من فكر كنم قبلش بايد برنامه اصلي رو نصب كنيم و اين برنامه كمكي فارسي رو روش نصب كنيم در حقيقت اين برنامه پسورد نمي خواد بلك به دنبال برنامه اصلي خودش ميگرده و اونجا شما بايد آدرس برنامه رو بهش بديدنوشته شده توسط m45m
![]()
شد دو هفته ....نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
ولي هنوز منتظريم...
شرمنده
ایشاالله تا آخر همین هفته
من يه برنامه تقويم جالب با امكانات زيادي ساختم يه چند روزه ديگه براي دوستان ميذارم.
سلام ،
من در اينجا در رابطه با نرم افزار آموزشی "مايکروسافت توئيک يو آی و هکهای ويندوز اکس پی" ميخواهم صحبت بکنم. اين نرم افزار نحوه استفاده از برنامه فوق که يک برنامه بسيارقوی و بسيار مشهور در جهان ميباشد را آموزش ميدهد.
در کنار آن ، روشهای اجرای هکهای سازنده فوق را بطور مستقيم و بدون استفاده از اين برنامه از طريق اعمال تغييرات در رجيستری را تدريس ميکند. همچنين به توضيح روشهای تهيه پشتيبان و بازگرداندن رجيستری به حالت قبل پرداخته نحوه بالا بردن سرعت، کارآيی و تأمين امنيت سيستم را آموزش ميدهد.
دوستانی که مايل هستند اطلاعات بيشتری در اين مورد کسب کنند ، ميتوانند به گروه TweakUI در Yahoo در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.
اين نرم افزار بطور رايگان در اختيار اعضاء گروه فوق قرار داده ميشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)