این رو واسه افزایش صدای k810 هم میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو واسه افزایش صدای k810 هم میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزان کاملاً در اشتباهید درایور صدای V2 از همه بهتره هم صداش خوبه هم خرخر نداره X800 خرخر داره اگه بهتر از این هست بدین
من مغازه دارم مردمم دنبال صدای بلندن اگه میشه یهکی از اون خوبا رو بدین صدا بلند و با کیفیت
به قول شما X800 خر خر ميکنه ، ميشه اين V2 که ميگين لينکش رو بدين![]()
لینک دانلود درایور صدا V2 برای گوشی های DB2020
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از این درایور استفاده میکنم خیلی هم ازش راضیم......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من برنامه setool رو دانلود كردم.
اون درايور رو هم دانلود كردم.
ولي تو اون هيچ فولدري به نام tpa نبود.
درضمن، من وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و دكمه c گوشي رو ميگيرم و اونو وصل ميكنم، هيچ اتفاقي نميفته!
چرا؟
در مورد سوال اول:
بايد عرض كنم معذرت ميخوام چند روزه حواسم خيلي پرت شده بايد فولدر ifs رو زيپ كنيد.به هر حال من براي جبران اشتباهم خودم فايل را براتون زيپ كردم و آماده گذاشتم شما فقط كافيه بذاريد در قسمت mics file و فلش كنيد
اما در مورد مشكل دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد usb flash driver رو نصب كنيد.براي اين كار نرم افزار زير را دانلود كنيد و نصب كنيد.حجمش كمه.
بعد بدون اينكه setool را اجرا كنيد گوشي را خاموش كنيد.دكمه ي c گوشي را نگه داريد و كابل را وصل كنيد.
بعد بايد يه پنجره باز بشه براي نصب سخت افزار جديد و شما فقط next را بزنيد تا نصب بشه.
در هنگام نصب اگه اخطار داد شما continue را بزنيد.اگر پنجره خود به خود باز نشد روي my computer راست كليك كنيد بعد properties را بزنيد.
حالا در قسمت بالا hardware را بزنيد. بعد device manager و حالا بايد دنبال usb flash driver بگرديد كه كنارش يك علامت سوال زرد هست و روي اون كليك كنيد تا نصب شروع بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessam_sz; 23-05-2008 at 09:39.
ممنون حسام خان، انداختمتون تو زحمت!
هنوز امتحان نكردم، ولي قبلش يه سوال دارم،
اطلاعات گوشي از قبيل عكس و اس ام اس و شماره تلفن ها و... كه حذف نميشه؟ ميشه؟
ممنون.
سلام
من يك گوشي k750 سريال چنج دارم
ميخواستم با نرم افزار Setool2lite يك اكوستك صدا روش بريزم وصداشو بلند كنم
مي خواستم ببينم كه به خاطر سريال چنج بودن مشكلي پيش نمي ياد
اگه نمي ياد لطفا يك اكوستيك خوب معرفي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)