تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 62 از 1635 اولاول ... 1252585960616263646566721121625621062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ببین دوست من
    من گفتم که این کمپانی همون زایس 106 پیش اولین لنز دوربین رو ساخت پس 1 قرن تجربه کم نیست و بهتره اگر کسی صحبتی در مورد لنزی داره در مورد همون تک لنز خاص با دلیل صحبت کنه و شما مطمئن باش كمپاني اي مثل سوني كارشو دست كمپاني غير معتبر و بي كيفيت نمي ده در حال حاضر زایس برای دوربینهای نیکون هم لنز تولید می‌کند و اگر قیمت گران آن نبود تمام نیکون سواران حرفه‌ای یکی دوتاشو می‌خریدند و كنن و نيكن هر يك صد ها لنز دارند ولي تعداد لنز هاي زايس انگشت شمارند ولي بسيار با كيفيت و خيلي گران
    پس این گران بودم حتما دلیلی داره اگر کیفیت نداشت اینزوری نبود من هم گفتم تعداد لنز های کنون ونیکون بیشتره ولی این دلیل بر بی کیفیتی زایس نیست پس بنابراین گفاه شما درست نیست که میگیداما اونطوری که من شنیدم تفاوت عمده تو لنزهای حرفه ای هست که اصلا کسی دنبال زایس نمیره . چون شرکتهای معتبرتری وجود دارن .
    در مورد گفته بعدی میشه دلیل ابن حرف رو بگی که گفتی لنز Panasonic Lumix DMC-FZ18 از سونی اچ 50 بهتره شما خودت داری میگی دوستان میگن . بعد اگه میشه چندتا از اون مقاله ها رو بذار ما هم بخونتیم همون مقاله هایی که راجبش گفتی

بعد در مورد دو مدل Sony Cybershot DSC-T500 و Canon PowerShot A2000 IS فکر نمکنم زیاد درست باشه این دو مدل را مقایسه کنی چون مدل سونی Ultra Compact هست و مدل کنون Compact ولی اگه شما میگی میشه مقاسه کرد پس لابد کیفیت سونی انقدر بالاست که مدل Ultra Compact سونی با Compact کنون برایری میکنه

درمورد Sony Cybershot DSC-T70
    و
    Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS
    درست هست که سرعت شاتر کنون مناسب تره ولی من جایی نخودم که سرعت شاتر در این مدلهای سونی نقطه ضعف به حساب بیاد
    شما مثلا یگو با کنون چی کار میخوای کنی از چه شوژه میخواهی عکس بگیری که در اون حالت سونی کم میاره
    در مورد پردازگر که شما میگی کنون DIGIC III داره اگه اینطوره سونی هم از پردازشگر bionz استفاده میکنه حتی در دوربین های Ultra Compact که همونطور که میدانید از پردازشگر bionz در دوربین های حرفه ای خود استفاده میکنه درمورد پردازشگر bionz هم که همه میدونن
    بازم سلام ....

راستش بهتره در مورد لنز صحبت نکنیم چون شما منظور منو دقیقا نفهمیدید .

اما در مورد مقایسه دوربین ها .

ملاک من قیمت بود . شما داری اینقدر پول بابت یه دوربین میزاری باید ببینی چی تو دستت میاد .

و در مورد سرعت شاتر که اگه عکاس خیلی خیلی آماتور هم باشید خودتون می دونید که این سرعت شاتر تقریبافاجعست . حتی 1 ثانیه هم نداره . یعنی عکاسی تو شب رو با اون فلاش ضعیفش ببوس بزار کنار .

در کل اونطوری که من تا الان تجربه کردم سونی تو کمپکتش قصد های تبلیغاتی داره . صفحه های لمسی و حافظه های بالا نمونشه . اما کلنن کمتر این قصد رو داره .

در ضمن این قضیه مثل لنز نشه . من نمیگم سونی چرته یا اصلا به درد نمیخوره . میگم از کانن بهتر نیست .
    بهتره که بحث ما تموم بشه چون این تاپیک برای راهنماییه نه بحث .

موفق باشید .

دوستان اگه ممكنه يه اطلاعاتي در مورد اعدادي كه روي لنز دوربينها هست مثل اين دوربينها بديد . چرا با هم فرق دارن تو ماركهاي مختلف؟؟؟‌!!

از اونجايي كه فهميدم اندازه سنسور خيلي مهمه حتي از تعداد پيكسلها مهمتره!!
    كلا ميخوام بدونم اندازه سنسور تو دوربينهاي ديجيتال كامپكت با هم فرق داره ؟؟؟ بهترينش ماله كدوم شركته؟؟؟؟
    در مورد اون اعداد هم اگه ممكنه يه آماري بديد . ممنون ميشم
    در ضمن تو موبايلها چه جوريه ؟؟؟ مثل اين ؟؟؟

در مورد این اعداد روی لنز باید بگم که اون عددی که اینطوریه :

78 - 5.2 / 4.5 -2.7

مثلا تو همون سونی اچ 7 روی لنزش اینطوری نوشته .

منظور از اون عدد 2.7 کمترین کشودگی (دیافراگم) در حالت واید و اون 4.5 هم کمترین کشودگی در حالت تله (زوم) هست .

اون عدد 5.2 و 78 هم به ترتیب کمترین فاصله کانونی و بیشترینش هست . که با تقسیم کردن عدد بزرگ بر کوچیک مقدار زوم دوربین بدست میاد . که تو این دوربین هست 15 برابر .

مهمترین چیز هم برای لنز بعد از کیفیتش ایناست .

اما در مورد اندازه سنسور الان اکثر دوربین ها چه کمپکت چه آماتور پیشرفته سنسور هایی با سایز 1/2.5 اينچ میزنن . اما نکته ی مهم اینه که هر چی سنسور بزرگ تر باشه بهتره . و نویز و اشکالات نوری کمتری داره .در مورد پیکسل هم بهتره دوربین پیکسل موثرش کمتر از پیکسل عادیش باشه . این هم تاصیر خوبی داره .
    اما در کیفیت سنسورها انچنان تفاوتی نیست . اگر هم باشه محسوسو نیست .

در مورد موبایل باید بگم که قایل مقایسه نیست با اینا . و من نمیدونم چه سنسوری رو کار میزارن . هر چی هست خیلی کوچکه و از بیکیفیتیش مشخصه .

اگه در مورد کلماتی که به کار بردم اطلاعات نداری بگو تا کامل توضیح بدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه!
    به نظر من هر دو تون اشتباه میکنید !تا حالا یه نیگا به پاناسونیک انداختید!؟من هم از کامپکت های پاناسونیک چیزی نمیدونستم ولی کمی تحقیق کردم متوجه شدم که هم از سونی هم از کنون بهتره!با دلیل!سه دوربین کامپکت(اولترا کامپکت)از سونی وکنون وپاناسونیک تو یه رنج قیمت رو با هم مقایسه کنید!
    SONY t300
    canon sd890(ixus 970)
    anasonic FX500
    قیمتاشون همه 370000 هستند!
    برتری های پاناسونیک نسبت به اونا!
    لنز اولترا واید 25 mm در برابر 33 و 37 mm دو مدل دیگه!
    گشودگی دیافراگم F2.8 - F5.9
    سرعت شاتر 2000/1 !در برابر سرعت شاتر 1000/1و1600/1 دوم دل دیگه!
    برد فلاش 6 متر!در حالی که دو مدل دیگه 3.5 متره!
    تقدم شاتر ودیافراگم که تو چنین دوربینی واقعا فوقالعادس!دو مدل دیگه فاقد این ویژگین!
    فیلمبرداری با رزولوشن 1280*720 با سرعت 30 فریم بر ثانیه!در مقابل کیفیت vga ی دو مدل دیگر!
    Lcd تاچ اسکرین(لمسی)
    موتور پردازشگر آپدیت شده!venus engine 4 مخصوص دوربینای سال 2008!در ضمن دوربینای پاناسونیک به همون پردازشگر 3(venus engin III) هم قابل رقابت با دو برند دیگه بود!
    بهترین لرزشگیر اپتیک دنیا MEGA O.I.S
    ---------------------------------------
    دو مدل دیگه برتری خاصی به جز حالت ماکرو ندارند و دو برند سونی و کنون پول اسمشونو میخورند!قضاوت با شما!
    Last edited by r4deon; 03-09-2008 at 10:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا بهترین کامپکت های هر برند (سونی-پاناسونیک-کنون ) که زیر 300 تومن باشند رو معرفی کنید.بعد بگید اگه خودتون بودید کدوم رو انتخاب می کردید ؟
    2- برای خرید به کدوم مشخصات به ترتیب اولویت توجه کنیم ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا بهترین کامپکت های هر برند (سونی-پاناسونیک-کنون ) که زیر 300 تومن باشند رو معرفی کنید.بعد بگید اگه خودتون بودید کدوم رو انتخاب می کردید ؟
    2- برای خرید به کدوم مشخصات به ترتیب اولویت توجه کنیم ؟

ممنون
    سونی:w170 قیمت:280000
    کنون:a650قیمت:300000
    پاناسونیک:TZ3قیمت:280000
    به ترتیب اولویت:
    سایز سنسور
    لرزشگیر اپتیکال(که تو این رنج همه دارن)
    سرعت شاتر
    واید بودن لنز
    زوم اپتیکال
    تقدم شاتر ودیافراگم
    محدوده ی دیافراگم
    ماکرو
    و در آخر رزولوشن!
    (البته از نظر من تا بقیه دوستان نظرشون چی باشه)به طور کلی در دوربین های کامپکت به علت کوچک بودن سایز سنسور هر چه رزولوشن بالابره باعث افزایش نویز میشه!
    اگه من بودم a650 کنون رو انتخاب میکردم!به دلایل زیر:
    سایز سنسور بزرگ 1.7/1
    پیکسل دنسیتی مناسب که باعث کاهش نویز میشه!
    زوم اپتیکال 6x
    تنظیمات بسیار عالی منوال و از همه مهمتر فوکوس دستی و تقدم شاتر ودیافراگم!
    ماکروی یک سانتیمتری
    محدوده ی دیافراگم 2.8-4.8
    ویزور اپتیکال!
    Last edited by r4deon; 03-09-2008 at 16:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، اگه ممکنه راهنمایی کنید بین Sony DSC-H10 یا Canon SX100IS کدوم رو بخرم؟ مشخصات و قیمتاشون مثل همه، از نظر کیفیت عکاسی، امکاناتشون راهنمایی کنید. ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان، اگه ممکنه راهنمایی کنید بین Sony DSC-H10 یا Canon SX100IS کدوم رو بخرم؟ مشخصات و قیمتاشون مثل همه، از نظر کیفیت عکاسی، امکاناتشون راهنمایی کنید. ممنون
    سلام !تقریبا میشه گفت تفاوت چندانی ندارن!ولی به نظر من sx100 گزینه ی بهتریه!به علت
    دیافراگم وایدتر 2.8
    تنظیمات منوال از جمله فوکوس دستی !تقدم شاتر ودیاگراف ماکروی بهتر که کاملا از h10برتری محسوس داره!
    سرعت شاتر بیشتر که البته خیلی کاربرد نداره!
    یه سری مزیت ها هم h10 داره!دامنه فلاش بیشتر!کیفیت Lcd بهترابعاد تصویر 16:9و قابلیت استفاده از لنز کانورتر ها!
    به ظور کلی sx100 بهتره!
    ولی تو همین رنج میتونی انتخابای بهتری هم داشته باشی!
    مث canon a650!
    یه نکته هم باید بگم اینکه h10 یه دوربین slr-like نیست به نظر من!کامپکته!چون تنظیمات منوال اصلا نداره!به اشتباه تو رده ی slr-like ها طبقه بندیش کردن!

h10 از نظر dpreview:
    DetailRating (out of 10)Build quality:6.5
    Ergonomics & handling:7.0
    Features:7.5
    Image quality:7.5
    Optics:7.5
    Performance (speed):7.5
    Value:8.0

sx:100 از نظر dpreview:
    DetailRating (out of 10)Build quality:7.5
    Ergonomics & handling:8.0
    Features:8.0
    Image quality:8.0
    Optics:8.0
    Performance (speed):7.5
    Value:8.5
    Last edited by r4deon; 03-09-2008 at 17:34.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

1

بازم سلام ....

راستش بهتره در مورد لنز صحبت نکنیم چون شما منظور منو دقیقا نفهمیدید .

اما در مورد مقایسه دوربین ها .

ملاک من قیمت بود . شما داری اینقدر پول بابت یه دوربین میزاری باید ببینی چی تو دستت میاد .

و در مورد سرعت شاتر که اگه عکاس خیلی خیلی آماتور هم باشید خودتون می دونید که این سرعت شاتر تقریبافاجعست . حتی 1 ثانیه هم نداره . یعنی عکاسی تو شب رو با اون فلاش ضعیفش ببوس بزار کنار .

در کل اونطوری که من تا الان تجربه کردم سونی تو کمپکتش قصد های تبلیغاتی داره . صفحه های لمسی و حافظه های بالا نمونشه . اما کلنن کمتر این قصد رو داره .

در ضمن این قضیه مثل لنز نشه . من نمیگم سونی چرته یا اصلا به درد نمیخوره . میگم از کانن بهتر نیست .
    بهتره که بحث ما تموم بشه چون این تاپیک برای راهنماییه نه بحث .

موفق باشید .

در مورد این اعداد روی لنز باید بگم که اون عددی که اینطوریه :

78 - 5.2 / 4.5 -2.7

مثلا تو همون سونی اچ 7 روی لنزش اینطوری نوشته .

منظور از اون عدد 2.7 کمترین کشودگی (دیافراگم) در حالت واید و اون 4.5 هم کمترین کشودگی در حالت تله (زوم) هست .

اون عدد 5.2 و 78 هم به ترتیب کمترین فاصله کانونی و بیشترینش هست . که با تقسیم کردن عدد بزرگ بر کوچیک مقدار زوم دوربین بدست میاد . که تو این دوربین هست 15 برابر .

مهمترین چیز هم برای لنز بعد از کیفیتش ایناست .

اما در مورد اندازه سنسور الان اکثر دوربین ها چه کمپکت چه آماتور پیشرفته سنسور هایی با سایز 1/2.5 اينچ میزنن . اما نکته ی مهم اینه که هر چی سنسور بزرگ تر باشه بهتره . و نویز و اشکالات نوری کمتری داره .در مورد پیکسل هم بهتره دوربین پیکسل موثرش کمتر از پیکسل عادیش باشه . این هم تاصیر خوبی داره .
    اما در کیفیت سنسورها انچنان تفاوتی نیست . اگر هم باشه محسوسو نیست .

در مورد موبایل باید بگم که قایل مقایسه نیست با اینا . و من نمیدونم چه سنسوری رو کار میزارن . هر چی هست خیلی کوچکه و از بیکیفیتیش مشخصه .

اگه در مورد کلماتی که به کار بردم اطلاعات نداری بگو تا کامل توضیح بدم .
    دوست عزيز ممنون ميشم اگه يه توضيحي در مورد اون كلمات هم بدي؟؟
    يعني اندازه سنسور تو H50 با T200 يكي هست ؟؟؟ پس چرا همه ميگن كيفيت h50 با t200 قابل مقايسه نيست؟؟
    چون خودم يه جا خوندم كه اندازه سنسور تو دوربينهاي نيمه حرفاي مثل h50 از دوربينهاي كامپكت مثل t200 بزرگتره !!!!
    در مورد دوربين موبايلها هم اگه كسي چيزي ميدونه يه اطلاعاتي بده ممنون ميشم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

panther99 جان درسته که سایز سنسور خیلی مهمه ولی نه اینکه اگه دو دوربین سایز سنسورشون یکی بود کیفیتشون یکسانه!در ضمن سایز سنسور h50 کمی از t200 بزرگتره!h50 سایزش 2.3/1 و t200 هم 2.5/1 ح!علاوه بر سایز سنسور خیلی عوامل مهمه!دلیل اینکه نمیشه t200وh50 رو مقایسه کنید اینه که
    1-عموما لنزهای متحرک کیفیت بهتری دارند!غموما لنزهای بزرگتر کیفیت بهتری دارند و باز عموما دوربیای بزرگتر کیفیت بهتری دارند(البته ممکنه یه دوربینی کوچکیکتر باشه و کیفیت خوبی داشته باشه ولی هیچ وقت نمیشه یه slr-like رو با اولترا کامپکت مقایسه کرد)به خاطر کوچیک بودن حجم دوربینای لواترا کامپکت خیلی کیفیت قطعاتش خوب نیست و کیفیت ساخت لنزش مناسب نیست!
    مثلا یه دوربین برند BENQ رو اگه بخوایم با یکی از مدل های کنون یا سونی یا نیکون یا پاناسونیک مقایسه کنیم حتی اگه سنسور بزرگتری هم داشته باشه کیفیت بهتری نداره!!!چون دوربینای کنون وسونی و نیکون وپانا تو یه سطحند و برتری محسوسی ندارن بر همدیگه اول میریم سراغ سایز سنسور!
    علاوه بر این عواملی مثل موتور پردازشگر !قدرت تفکیک رنگ!و ... نیز مهمه!
    اما اگه تخصصی تر بخوایم توضیح بدیم!
    تناسب پیکسل دنسییتی با سایز سنسور !لرزشگیر!سرعت شاتر!فوکوس مناسب!ماکرو!دیافراگم ومحدوده ی اون!برد فلاش!قابلیت raw!ایزو با نویز کمتر و .................. باعث برتری یه دوربین مثل h50 به t200 میشه!بدیهیه که دوربینای اولترا کامپکت سونی تنها برا خودنماییه وکیفیت چندانی ندارن و برای کسایی خوبه که فقط دنبال جنس لوکس وطراحی زیبا وصفحه لمسیند و کیفیت اصلا برشون مهم نیست!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزيز . يعني شما ميگي سريه W سوني گزينيه چندان مناسبي نيست؟؟؟؟
    مگه لنز مهم نيست ؟؟ و تا جايي كه ميدونم كارل زايس هم غوليه واسه خودش!!! اينطور نيست ؟؟؟
    در ضمن يه توضيحي هم اگه در مورد اون چيزهايي كه دوستمون در جواب من گفته بديد ممنون ميشم
    ضمنا وضعيت تو دوربين موبايلها چه جوريه ؟؟!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزيز . يعني شما ميگي سريه W سوني گزينيه چندان مناسبي نيست؟؟؟؟
    مگه لنز مهم نيست ؟؟ و تا جايي كه ميدونم كارل زايس هم غوليه واسه خودش!!! اينطور نيست ؟؟؟
    در ضمن يه توضيحي هم اگه در مورد اون چيزهايي كه دوستمون در جواب من گفته بديد ممنون ميشم
    ضمنا وضعيت تو دوربين موبايلها چه جوريه ؟؟!!!!
    نه من چنین حرفی نزدم!سونی تو کامپکت ها خیلی حرف برای گفتن داره مخصوصا سری 100-200-300
    مثلا سونی w200 تو رنج خودش یکی از بهترین گزینه هاست!سری w توصیه میشه چون امتحان خودشو پس داده!کارل زایس یه شرکت اپتیکی بسیار معتبره که لنزای با کیفیتی می سازه!در مورد دوربین موبایل خیلی اطلاع ندارم ولی فکر کنم بهترین لنزهای دوربین موبایل لنزهای اشنایدر کروزناخ هستند که تو گوشی های سامسونگ استفاده میشه!این لنز تو دوربینای کامپکت سامسونگ هم استفاده میشه!من چند جا که پرسیدم کیفیتی بهتر از کارل زایس داشته!
    در مورد اصطلاحات فاصله ی کانونی لنز در واقع میدان دید لنزه!هر چه فاصله ی کانونی کمتر لنز وایدتر و هر چه بیشتر شود لنز تله تر!در حالت واید بدیهیه که محیط بیشتری رو پوشش بده...معمولا از 25mm کمتر اولترا واید!25 تا حدود 35 واید وبعد اون معمولی و الخ تا تله!لنز واید اغلب تو عکاسی طبیعت و وقتی که جا کم باشه وشما بخواید افراد بیشتری تو عکس بیفتن استفاده میشه!عکس زیر رو ببین:

یه موضوع دیگه هم ابعاد تصویر که به واید بودن تصویر کمک میکنه3...16:9...3:2

در مورد دیافراگم!
    تو دوربینی با محدوده ی دیاف 2.8تا 8 به f/2.8 دیاف باز و f/8 دیاف بسته میگن!
    هر چه دیاف بازتر عمق میدان کمتر در نتیجه سوژه ای که روش فوکوس میشه از زمینه جدا و تصویر پشت آن مات میشود!و هرچه دیاف بازتر و تصویر زمینه واضح تر است!
    در مورد سایز سنسور این مطلب از استاد ناظم رعایا مفیده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه اصطلاح دیگه هم فرمت raw هست که یه فرمت خام وغیر فشرده است که هنوز به فایل فشرده jpg تبدیل نشده و کیفیت بهتری هم داره ومیتونی بعد از اینکه با این فرمت عکس گرفتی به طور دلخواه ویرایشش کنی و نتیجه مطلوب تری داشته باشی و بعد میتونی با فرمت jpg یا tif ذخیره کنی!
    اصطلاح دیگه ای هست؟
    Last edited by r4deon; 04-09-2008 at 05:00.

11. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •