به نظر من اصلا الان به شیوه کاپلویی هم بازی کنیم مهم نیست! 7 امتیاز جلو هستیم! نباید فشار بیاریم، انرژی رو بزاریم واسه باشگاه های اروپا!
این دو بازی اخیر که نگاه کردم، کاملا نشون داد که حتی اگه شب خوبی نداشته باشیم، میبریم!
به نظر من اصلا الان به شیوه کاپلویی هم بازی کنیم مهم نیست! 7 امتیاز جلو هستیم! نباید فشار بیاریم، انرژی رو بزاریم واسه باشگاه های اروپا!
این دو بازی اخیر که نگاه کردم، کاملا نشون داد که حتی اگه شب خوبی نداشته باشیم، میبریم!
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: چهار سال پيش با ديويد بكهام به توافق ضمني رسيديم؛ اما مسائل مالي مانع اين انتقال شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، آرسن ونگر اظهار داشت: زماني كه ديويد بكهام بازيكن تيم رئال مادريد اسپانيا بود، با وي وارد مذاكره شده و حتي موافقت ضمني اين بازيكن را براي پيوستن به آرسنال بدست آورديم.
وي ادامه داد: ميل و خواسته بكهام براي آمدن به آرسنال زياد بود. مي خواست همراه با توپچي ها تجربه اي تازه به دست آورد؛ اما بر سر رقم دستمزد و حق انتقالش، توافقي حاصل نشد و با ممانعت باشگاه رئال مادريد مواجه شديم.
سرمربي آرسنال تصريح كرد: اگر باشگاه اسپانيايي مانع نمي شد، بكهام در پايان اولين فصل حضورش در رئال، پيراهن آرسنال را بر تن مي كرد؛ اما توافق نهايي حاصل نشد تا در اسپانيا بماند.
ديويد بكهام در حال حاضر عضو تيم لس آنجلس گالكسي آمريكا است و در هفته هاي اخير به سبب تعطيلي ليگ آمريكا، در تمرينات آرسنال شركت كرد.
اين بازيكن در سال 2003 از تيم منچستريونايتد جدا شد و به رئال مادريد پيوست و تا تابستان سال گذشته ميلادي عضو اين تيم اسپانيايي بود.
خبرگزاري فارس: برادر مدافع ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: اطمينان دارم كه فابيو براي پايان دوره حرفه اي خود، ناپولي را انتخاب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا ، پائولو كاناوارو برادر فابيو كاناوارو گفت: پايان دوره حرفه اي برادر من در ناپولي است، البته برخي از رئال مادريد مي گويند؛ اما مي دانم كه فابيو مي خواهد در پايان كار خود براي ناپولي بازي كند.
وي ادامه داد: با تمام وجود اطمينان دارم فابيو كاناوارو باز هم پيراهن آتزوري را بر تن خواهد كرد.
پيش از اين كاناوارو در گفت و گو با وب سايت رئال مادريد تاكيد كرده بود كه هرگز خيال ترك رئال مادريد را ندارد.
خبرگزاري فارس: اسطوره فوتبال جهان گفت: ميخواهم برگردم؛ اما نميدانم چگونه و به چه شكلي بايد اين روند را طي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه مدتي از خداحافظي رسميش با دنياي فوتبال حرفه اي مي گذرد، چند روز قبل از احتمال بازگشت خود گفت؛ اما روزنامه هاي اروپاي اظهارات وي را تحريف كرده و از احتمال بازگشت او به صحنه بازيگري نوشتند.
بازيكن سابق رئال مادريد گفت: مشخص است كه نميخواهم بازي كنم. در شرايط بازي هم نيستم؛ اما بر سر چند راهي اداره آكادمي خود در مادريد، مربيگري در يك تيم باشگاهي و مربيگري يك تيم ملي قرار گرفته ام.
رئال مادرید در حال حزف شدن
دقیقه 94
بازی تموم شد
و رئال حذف
![]()
واقعا حقمون هر چی بود جز این!
من میگم اصلا حرفشم رو نزنیم! هرکی بازی رو دیده باشه میفهمه که....
منم تاسف خودم رو از رخداد دیشب اعلام میکنم...
از بعد از برد شیرین مقابل بارسلونا بازیکنای رئال همگی افت کردن ! به جز تک و توک که اونها هم تا حدودی از اوج فاصله گرفتن همگی افت کردن.
بابتیستا، رائول، اشنایدر، کاناوارو و مارسلو خیلی بد بازی میکنن تو این چند هفته اخیر...
امشب هم که روبینیو و نیستلروی به این جمع پیوسته بودن.
حالا یا دلیلش خستگی و فشار نیم فصل یا .... به هر حال شوستر باید یه فکری بکنه چون درسته که این چند هفته تو لالیگا برد ولی به سختی و با نمایش بازیهای نچندان مطلوب...
کالدرون 4 تا بازیکن خوب بیاره تا اینجوری حذف نشوند
عزیز رئال دیگه مونده کسیو بخره
دیگه چی میخواین
؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)