تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 62 از 75 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاشانی در جمع خبرنگاران:
    خوشحالم نباختیم / قطبی قول پیروزی داده بود

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نتیجه بدست آمده عادلانه بود و خوشحالم بعد از 9 هفته باز هم نباختیم.
    به گزارش خبرنگارمهر، حیبب کاشانی که پس از تساوی پرسپولیس برابر استقلال درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: شاید این تساوی به ضررما بود اما همین که توانستیم شکست را با تساوی عوض کنیم نتیجه خوبی برای ما محسوب می شود.

وی ادامه داد : بعد از 9 هفته هنوزهم یکی از تیم های بدون شکست لیگ هستیم و در حال حاضردرصدرجدول قرارداریم . این نتایج برای پرسپولیس بسیارخوب است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: درمجموع از نتیجه بدست آمده راضی نیستم ولی عملکرد بازیکنان تیم لذت بخش بود.

وی اضافه کرد: قطبی قول داده بود در این دیدار پرسپولیس پیروز می شود. این مربی تمام تلاش خود را انجام داد اما متاسفانه در زمین بازی اتفاقاتی افتاد که مانع موفقیت ما شد.

کاشانی درپاسخ به این سئوال که آیا گل اول پرسپولیس که توسط نیکبخت به ثمر رسید خطا بود ، اظهار داشت: کارشناس داوری نیستم و همچنین پیشینه ورزشی هم ندارم که بخواهم دراین مورد اظهارنظر کنم اما نیکبخت می گفت هندی انجام نداده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درپایان در مورد اظهارنظر بازیکنان استقلال که خود را مستحق پیروزی در این دیدارمی دانستند گفت : حتما خودشان فکر می کردند باید برنده می شدند اما جریان بازی چیزی دیگری را نشان می داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/دربی 63/
    درگیری لفظی حجازی با خبرنگار سیما

پس از پایان مسابقه استقلال برابر پرسپولیس ناصر حجازی در مواجهه با سئوال یکی از خبرنگاران سیما به شدت ناراحت شد و با این خبرنگار به درگیری پرداخت.
    به گزارش خبرنگارمهر، درپایان دیدارتیم های استقلال و پرسپولیس، ناصرحجازی درلحظه ورود به رختکن به سوالات خبرنگاران پاسخ داد اما وی در سوال یکی ازخبرنگاران برآشفت که ماجرا پس از درگیری لفظی طرفین با وساطت اطرافیان ختم به خیر شد .

پیش از این درگیری، خبرنگار از سرمربی استقلال پرسید که با چه کسی از روی نیمکت با موبایل صحبت می کردید که در پاسخ این سوال حجازی اعلام کرد: «من اصلا موبایل نداشتم» و در ادامه با ناراحتی ضمن درگیری لفظی با وی، میکروفن این خبرنگار را کنار زد و راهی رختکن شد .

البته این مربی پس از دقایقی استراحت در رختکن و آرامش مجدد، برای پاسخگویی به سئوال خبرنگاران درکنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.

همچنین صمد مرفاوی نیز در حین ورود به رختکن با ساکت الهامی آنالیزور استقلال به جر و بحث پرداخت. مرفاوی از آنالیزور استقلال گله داشت که چرا زودتر تعویض یوسفی را به سرمربی این تیم اعلام نکرده است .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/دربی 63/
    نیروی انتظامی 22 دلال را دستگیر کرد

به همت ماموران زحمتکش نیروی انتظامی، 22 نفر از عوامل ایجاد بازار سیاه فروش بلیت مسابقه استقلال و پرسپولیس دستگیر شدند.
    به گزارش خبرنگارمهر، ماموران نیروی انتظامی ضمن برقراری نظم و انضباط در ورود تماشاگران به ورزشگاه آزادی، تعداد 22 نفر از دلالان که ازعوامل تشکیل بازار سیاه فروش بلیت دیدار استقلال و پرسپولیس بودند را دستگیر کردند.

همچنین نیروهای انتظامی تعدادی از تماشاگرنماها را که قصد ایجاد اختلال و بی نظمی درجریان مسابقه استقلال و پرسپولیس را داشتند دستگیر کرده و آنها را برای رسیدگی و تحقیقات بیشتربه مراجع ذیصلاح معرفی کردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلیلی:
    اشتباه اول را پرسپولیس مرتکب شد/ انگیزه زیادی برای گلزنی داشتم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل اینکه در بازی های قبل موفق به گلزنی نشده بودم انگیزه زیادی برای گلزنی در این دیدار داشتم.
    به گزارش خبرنگارمهر، محسن خلیلی که پس از گلزنی در دربی 63 برابراستقلال درجمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: دربازیهای گذشته و خصوصا این دیدار با یارگیری شدید مدافعان حریف مواجه شدم و همین موضوع کارم را برای گلزنی سخت کرده بود.

وی اضافه کرد: همیشه گلزنی و ارائه بازی خوب در دربی بسیار سخت است و تیم ها از اشتباهات حریف برای رسیدن به گل برتری و در نهایت پیروزی استفاده می کنند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس همچنین اضافه کرد: دراین بازی پرسپولیس اشتباه اول را انجام داد اما آنقدر روی دروازه حریف فشار آوردیم که توانستیم گل مساوی را به ثمر برسانیم.

وی ادامه داد: امیدوارم استقلال با این تساوی ازبحران نتیجه نگرفتن خود فاصله گرفته و روند رو به رشدی را درپیش بگیرد.

خلیلی درمورد گلزنی خود در این دیدارافزود: دراین دیدارتلاش زیادی برای گلزنی انجام دادم و درآن صحنه نیز با جاگیری خوب ، زودترازهمه بازیکنان به توپ رسیدم و موفق شدم دروازه استقلال را باز کنم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: ما محتاطانه بازی نکردیم اما چون می دانستیم استقلال درنیمه دوم بهتر بازی خواهد کرد در نیمه اول سعی کردیم به گل برتری دست یابیم اما این اتفاق نیفتاد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرگ نوجوان 16 ساله؛
    دربی 63 یک قربانی گرفت

دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس در شرایطی به پایان رسید که یک هوادار 16 ساله جان خود را از دست داد.
    به گزارش خبرنگار مهر، در پایان دیدار روز گذشته این دو تیم که با تساوی یک بریک به پایان رسید یک هوادار 16 ساله بر اثر سقوط از پل کنار ورزشگاه آزادی جان خود را از دست داد.

علاوه بر این برخی هواداران که به دلیل ازدحام جمعیت هنگام خروج از ورزشگاه با مشکل مواجه شده بودند توسط اورژانس مستقر در ورزشگاه به طور سرپایی مداوا شدند. 16 هوادار دو تیم استقلال و پرسپولیس هنگام خروج از ورزشگاه آزادی با مشکل تنفسی و مصدومیت مواجه شدند که البته مشکل خاصی برای آنها بوجود نیامد.

نزدیک به 90 هزار تماشاگر از دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس که شصت و سومین دیدار دو تیم بود، دیدن کردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور اسپانیایی سه بازیکن استقلال و پرسپولیس را محروم کرد

ره آورد تیم های استقلال و پرسپولیس از شصت و سومین دربی شهر تهران یک امتیاز و برجای ماندن سه بازیکن محروم برای بازی های هفته دهم بود.
    به گزارش خبرنگار مهر، ایتورالد گونزالس داور اسپانیایی شصت و سومین دربی شهر تهران هفت بار به بازیکنان دو تیم کارت زرد نشان داد که سهم استقلالی ها از رقیب دیرینه یک کارت بیشتر بود.

این داور اسپانیایی به مهرداد پولادی، امیرحسین صادقی، آرش برهانی و امید روانخواه از استقلال و کریم باقری، سپهر حیدری و علیرضا واحدی نیکبخت از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

در این بین امیرحسین صادقی، سپهر حیدری و علیرضا واحدی نیکبخت برای سومین بار در فصل جاری کارت زرد دریافت کردند و بدین ترتیب بازی هفته دهم تیم هایشان را از دست دادند.

استقلال روز جمعه هفته جاری در هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر در ورزشگاه عضدی رشت مهمان پگاه گیلان است و پرسپولیس نیز در همین روز با استقلال اهواز در ورزشگاه آزادی دیدار می کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی سقف آرزوی خیلی هاست؛
    نمک سرخابی بر زخم فوتبال ایران

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: شصت و سومین دربی تهران در حالی به پایان رسید که به کسی توصیه نمی شود این بازی را مرور کندتا از این رهگذر حظ بصری ببرد و یا بر میزان درک فنی او افزوده شود چراکه این دیدار هیچ یک از این دو ویژگی را نداشت.
    به گزارش خبرنگار مهر، دربی تهران، نه امروز، که هیچگاه زیبا نبوده و این درد امروز فوتبال ما نیست که اگر این درد را درمانی بود، چه بسا فوتبال ما را سامانی بود. نمی توان این دیدار را با دیدار در هیچ کجای دنیا قیاس کرد چراکه ما اندک شباهتی به آنان نداریم. چه از حیث بازیکن ، چه از حیث تماشاگر و چه از حیث مربی و مدیرعامل.

دو مدیرعامل و دو مربی این دو تیم چه رجزخوانی ها که پیش از این دیدار برای هم نکردند اما دست آخر نمایشی را ارائه کردند که ارزش دست زدن و سوت کشیدن نداشت. حس زیبایی شناسی تماشاگر ایرانی مدت هاست که زمخت شده و لطافت خود را از دست داده و آنها با ندانم کاری تلاش می کنند بر این زخم نمک بپاشند. کیست که نداند این بازی ارزش وقت تلف کردن نداشت.

هر دم از این باغ فوتبال جهان بری می رسد اما اینجا هنوز اندرخم یک کوچه مانده ایم(مانده اند). ظریفی می گفت بازیکنان ایرانی به کم قانع شده اند و این دردی است برای پیشرفت در عرصه های ورزشی. بازیکنی که در شهر و دیار خود بهترین بود وقتی سر از استقلال و پرسپولیس درمی آورد ، تمام می شود انگار اینجا پایتخت فوتبال جهان است غافل از اینکه ما در عرصه باشگاهی از شیخ نشینی چون امارات هم ضعیف تریم.

فتح اله زاده و کاشانی بهتر می بود در این مدت به جای این همه رجز خوانی، تیم های خود را برای یک بازی معمولی، آماده می کردند. استقلال و پرسپولیس مدت هاست که فقط به شکست یکدیگر می اندیشند و با این فکر ارضا می شوند. سقف آرزوی این دو تیم کوتاه شده است و از این رهگذر، سپاهان و سایپا و فولاد جام را بالای سر می برند.

بله باید ناراحت بود از اینکه این دو قهرمان نمی شوند چرا که وقتی استقلال و پرسپولیس نیستند، فوتبال ما نیست حتی اگر خیلی ها خوشحال باشند از اینکه دیگر فوتبال ما دو قطبی نیست.غافل از اینکه در حال حاضر فوتبال ما نه تنها چند قطبی نیست، تک قطبی هم نیست. سایپا قهرمان فصل گذشته فوتبال ما را نگاه کنید. تمام تیم هایی که در لیگ برتر قهرمان شده اند در فصول بعد خبری ازشان نبوده و معلوم می شود که پایه و اساس نداشته اند و در کجای دنیا چنین است. قوی شدن دیگر تیم ها باید در سایه قدرت استقلال و پرسپولیس صورت بگیرد نه در سایه حقارتشان.

حرفی نمانده چون حتی در نکوهش این دو تیم هم نمی توان بیش از این سخن گفت. این دو تیم تفکرات پیش پا افتاده ای دارند و این تفکرات را مانند جریانی سیال به سکوها انتقال می دهند. وای به روزی که این ذهنیت از آنتن به خانه ها راه یابد- که راه یافته - و ذهن های ایرانیان را آلوده کند. ذهن هایی که زیبا نیستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر ورزشگاه آزادی:
    این دربی کمترین حاشیه را داشت / پرسپولیس مشکل خود را حل کند

ضیا آذری گفت: شصت و سومین دربی تهران بهترین بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس در زمان مدیریت من بود که کمترین حاشیه و جنجال را به دنبال داشت.
    مدیر ورزشگاه آزادی تهران با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازی شصت وسوم استقلال و پرسپولیس یکی از کم حاشیه ترین بازی های دو تیم بود. برای کاهش حساسیت های مخرب این بازی می توان عوامل متعددی را برشمرد که مهمترین آنها رقم خوردن نتیجه تساوی، هدایت درست مدیران دو باشگاه که بازیکنان و مربیان را به خوبی توجیه کرده بودند، همکاری دستگاه های مختلف برای برگزاری هر چه بهتر بازی و... بودند.

وی با اشاره به همکاری ارگان های مختلف برای برگزاری این مسابقه گفت: دستگاه های ذیربط دست به دست هم دادند تا یک روز خوب را شکل بدهند. از دید من به عنوان مدیر ورزشگاه تلاش آنها به ثمر نشست و روز یکشنبه یک دربی زیبا و فارغ از ناهنجاری را شاهد بود که در دوره مدیریت من در این ورزشگاه بی سابقه بود.

آذری در خصوص عدم حضور سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی تهران گفت: مسئولان باشگاه پرسپولیس اگر تمایل دارند سرمربی تیم شان درسالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی پاسخگوی خبرنگاران باشد باید مشکل خود را با صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان (حامی مالی ورزشگاه آزادی) برطرف کنند.

وی با اشاره به اینکه باشگاه پرسپولیس تا به امروز حضور درسالن کنفرانس ورزشگاه آزادی را تحریم کرده است، افزود: از آنجائیکه این صندوق به عنوان حمایت کننده مالی ما را همراهی می کند باشگاه پرسپولیس اگر تمایل دارد نام اسپانسر خود را در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی آزادی کنار نام حامی مالی ورزشگاه آزادی حک کند باید موافقت صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان را جلب نماید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پولادی در گفتگو با مهر:
    حضورم در اولین دربی راضی کننده بود / این تساوی اعتماد به نفس بازیکنان را تقویت کرد

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای من که اولین تجربه دربی را پشت سر می گذاشتم فقط طی کردن 10 دقیقه اول بازی دشوار بود اما فکر می کنم در مجموع عملکرد راضی کننده ای داشتم.
    مهرداد پولادی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: انتظار داشتم مقابل پرسپولیس به میدان بروم. از آنجائیکه ناصر حجازی همیشه بهترین های تمرینات را به میدان می فرستد هفته گذشته سعی کردم تمام توانم را صرف کنم تا یکی از بازیکنان اصلی تیم در دربی باشم. خوشبختانه تلاشم به ثمر نشست و برای اولین بار حضور در دربی را تجربه کردم.

وی در پاسخ به این سئوال که "آیا حضور در اولین دربی تهران دشوار نبود؟"، گفت: این بازی برای ما اهمیت ویژه ای داشت به همین خاطر مربیان از نظر روحی و روانی تیم را آماده کرده بودند. من هم روحیه بالایی داشتم. البته در 10 دقیقه ابتدایی استرس زیادی داشتم که کم کم برطرف شد و راحت بازی کردم.

هافبک تیم فوتبال استقلال با اشاره به دشوار بودن بازی در دربی تهران، در خصوص شرح وظایف خود در این بازی گفت: باید شیث را در این بازی مهار می کردم و در زمان حملات به زوج برهانی و مجیدی اضافه می شدم. فکر می کنم تا حدود زیادی در این راه توفیق داشتم، کادر فنی هم از من راضی بودند.

پولادی تصریح کرد: تساوی مقابل پرسپولیس نتیجه خوبی برای ما نبود اما اعتماد بنفس بازیکنان را تقویت کرد. قطعا از این به بعد راحت تر بازی می کنیم و می توانیم نتایج بهتری را به دست آوریم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

/دربی 63/
    نیکبخت در رختکن استقلال / قطبی برای استقلالی ها آرزوی موفقیت کرد

پس از پایان بازی استقلال - پرسپولیس علیرضا واحدی نیکبخت به همراه افشین قطبی و حبیب کاشانی در رختکن تیم فوتبال استقلال حاضر شدند و با آبی پوشان ملاقات کردند.
    به گزارش خبرنگار مهر، شصت و سومین دربی شهر تهران شاید آرام ترین بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس بود که در داخل و خارج از زمین با کمترین جنجال و حاشیه همراه بود.

در این بین علیرضا واحدی نیکبخت که مورد توجه ترین بازیکن دربی بود پس از پایان بازی به همراه حبیب کاشانی و افشین قطبی در رختکن تیم فوتبال استقلال حضور یافت و با بازیکنان و مربیان این تیم گفتگو کرد.

نیکبخت که از برخورد هواداران استقلال دلگیر بود از فتح الله زاده و بزرگترهای تیم به خاطر این اتفاق گله کرد. مدیرعامل باشگاه استقلال هم تاکید کرد از لیدرهای هواداران خواسته بود که از فحاشی به بازیکنان و مربیان تیم مقابل خودداری کنند. فتح الله زاده از اینکه چرا بازهم نسبت به بازیکن پیشین استقلال فحاشی شده ابراز بی اطلاعی کرد.

افشین قطبی هم ضمن ابراز امیدواری به آینده روشن تیم فوتبال استقلال عنوان داشت تنها مشکل استقلال مسائل روحی است که با یک پیروزی برطرف خواهد شد. او در پایان برای اعضای این تیم و نتایج آینده اش آرزوی موفقیت کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •