سلام
رشته ی محیط زیست چیه؟
بد نبود ادرس سایت رو میزاشتی
پسوردش جواب نداد
باا این چه وضعیه برنامه میزارین بدون پسورد من دانلودش کردم لطفا پسوردش رو بزارین
هنوز سنجش انتخاب رشته اصلی رو نذاشته. داره 12هم میشه..
ببینید اون فایل ابتدای تاپیک مال یک سال و اندی پیش هستش
اگه سوالی هست به کسی که اون برنامه رو گذاشته PM بدید
جیگر اگه اراده کنی واست می زنم CD با پست پیشتاز 2 ستاره برات میفرستم![]()
Last edited by Arsa Persian; 01-08-2008 at 20:00.
دوست عزیزپسوردش جواب نداد
باا این چه وضعیه برنامه میزارین بدون پسورد من دانلودش کردم لطفا پسوردش رو بزارین
سلام
پست اول رو دقیق بخونید ... خواهش کردم من رو مواخذه نکنید ...
و قابل توجه بقیه دوستان ...
سوالی دارید درست بپرسید تا درست جواب بگیرید ...
این که نشد هرکی هر جور دلش میخواد pm میده از من جواب میخواد ...
این برنامه ها اگه مشکلی داشت این بیست و خورده ای هزار نفر که این تاپیک رو دیدن و کنکوری های پارسال که همشون اون ها رو دانلود کردن میگفتن نه فقط شما ...
سرچ کردن هم چیز خوبیه ...
قبل از مواخذه کردن بنده ازش استفاده کنید ...
(قابل توجه همه کسانی که pm دادن و میدن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابل توجه شما پست فوق ...ببینید اون فایل ابتدای تاپیک مال یک سال و اندی پیش هستش،احیانا افرادی که اونو گذاشتن فوت شدن،مفقود شدن و ...(آلبته خدا نکنه)
در کل پاسخگو نیستند اما وقتی کسی لینک یه برنامه رو جدید میذاره اگه کار نکرد یا پسورد داشت کمکتون میکنه
پس لطفا آخرای تاپیک رو بیشتر از اولاش مطالعه بفرمایید.
اولا معذرت
خیلی وقت بود نبودی
چطور عین ملک الموت ظاهر شدی
اون پست ویرایش شد
Last edited by Arsa Persian; 01-08-2008 at 19:58.
خواهش میکنم دوست من .اولا معذرت
خیلی وقت بود نبودی
چطور عین ملک الموت ظاهر شدی
من تا جایی که بتونم در خدمت دوستان عزیز هستم ولی این رو هم در نظر بگیرید که من دیگه کلا توی جو کنکور نیستم .
با لطفی هم که بچه ها دارن و هرچی میخوان نثار من میکنن حسابی برامون روحیه میگذارن که کمک کنیم ...
با عرض سلام من برنامه گرینشگر 87 رو دارم هر کسی خواست من می تونم براش انتخاب رشته کنم
فقط رتبه و رتبه کشوری و نمره های کل به ترتیب و شهرهای رو که دوست داره و رشته هارو برای من پیغام بده تا من براش انتخاب کنم و براش بفرستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)