تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 308 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

در آغاز فعالیت تهران's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Ali Racer دوست گرامي
    ورژن x-plore من 1.05 هستش
    در ضمن با راهنمايي شما active file نصب كردم و به هدف رسيدم .
    با تشكر فراوان از شما و تمام دوستاني كه زحمت پاسخگويي به مشكلات ما رو به گردن ميگيرند.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

Ali Racer دوست گرامي
    ورژن x-plore من 1.05 هستش
    در ضمن با راهنمايي شما active file نصب كردم و به هدف رسيدم .
    با تشكر فراوان از شما و تمام دوستاني كه زحمت پاسخگويي به مشكلات ما رو به گردن ميگيرند.

خوشحالم که کارت درست شد
    قابلی نداشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من خیلی گشتم ولی یه منشی کامل پیدا نکردم هنوز
    یه سری منشی کلنگ
    در تاپیک برنامه های سیمبین 9.1
    گذاشته شاید کارتو راه بندازه
    برو تو قسمت برنامه و بازی تاپیک تابلوییه!

دوست عزيز بهترين كار فعال كردن سرويس VMS روي خطت از طريق دفتر خدماتي هاست
    سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که از سرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
    Last edited by senior; 02-10-2007 at 00:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من یه برمامه منشی تلفن میخواستم کسی سراغ داره؟
    ممنون
    سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که ازسرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که ازسرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
    VMS خوبه اما دنگ و فنگ هم زیاد داره

من مدتی باهاش کار کردم اما خب... مثلا کسی که پیامی براتون میزاره نمی تونید صداشو ذخیره کنید در ضمن هر بار که میخواهید پیامهای خود را چک کنید باید شماره09912 را بگیرید که هزینه تماس را برای شما در پی خواهد داشت

منشی تلفنی بهتر جواب میده

البته خاصیت VMS برای مواقعی هست که شما در دسترس نیستید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

VMS خوبه اما دنگ و فنگ هم زیاد داره

من مدتی باهاش کار کردم اما خب... مثلا کسی که پیامی براتون میزاره نمی تونید صداشو ذخیره کنید در ضمن هر بار که میخواهید پیامهای خود را چک کنید باید شماره09912 را بگیرید که هزینه تماس را برای شما در پی خواهد داشت

منشی تلفنی بهتر جواب میده

البته خاصیت VMS برای مواقعی هست که شما در دسترس نیستید
    هزینه اش چقدره؟
    چقدر حجم داره صندوق پستیش ؟

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هزینه اش چقدره؟
    چقدر حجم داره صندوق پستیش ؟
    شما برای اینکه پیام گیر فعال بشه،باید خط رو روی شماره 09912 دایورت کنید،هروقت کسی به شما زنگ میزنه خط دایورت میشه روی پیام گیر و میره برای مراحل ضبط صدا (از وقتی دایورت میشه تا صدای تماس گیرنده کامل ضبط بشه و پیامش تمام بشه هزینه مکالمه-مثل بقیه دایورت کردن ها-براتون حساب میشه)

اگر سیستم مخابرات درست کار کنه و شما هم قبلا تنظیمش کرده باشید وقتی کسی پیام بزاره یک sms برای شما می آید

برای گوش کردن پیام باز هم باید به شماره 09912 تماس بگیرید که این هم هزینه تماس را در بر خواهد داشت

البته یک هزینه اولیه هم داره که قبلا 2000تومان بود

در مورد ظرفیت صندوقش هم چیزی گفته نشده،اما هر پیام بعد از 7 الی 10 روز به طور اتوماتیک پاک میشه

اگر جاییش نا مفهوم بود بفرمایید بیشتر توضیح بدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

شما برای اینکه پیام گیر فعال بشه،باید خط رو روی شماره 09912 دایورت کنید،هروقت کسی به شما زنگ میزنه خط دایورت میشه روی پیام گیر و میره برای مراحل ضبط صدا (از وقتی دایورت میشه تا صدای تماس گیرنده کامل ضبط بشه و پیامش تمام بشه هزینه مکالمه-مثل بقیه دایورت کردن ها-براتون حساب میشه)

اگر سیستم مخابرات درست کار کنه و شما هم قبلا تنظیمش کرده باشید وقتی کسی پیام بزاره یک sms برای شما می آید

برای گوش کردن پیام باز هم باید به شماره 09912 تماس بگیرید که این هم هزینه تماس را در بر خواهد داشت

البته یک هزینه اولیه هم داره که قبلا 2000تومان بود

در مورد ظرفیت صندوقش هم چیزی گفته نشده،اما هر پیام بعد از 7 الی 10 روز به طور اتوماتیک پاک میشه

اگر جاییش نا مفهوم بود بفرمایید بیشتر توضیح بدم

با این حساب اصلا نمی ارزه
    من که تا حالا برنامه ی منشی ساین شده درد بخور واسه ان 73 گیر نیاوردم
    شما سراغ ندارین ؟؟
    اینم اضافه کنم که این مشخصاتم داشته باشه
    1.عدم مشکل ساین وریجستری
    2.عدم شنیده شدن صدای ما توسط شخص پیغام گذارنده هنگام تماس وهمچنین بلعکس!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اتفاقا خیلی هم میارزه من که از وقتی فعالش کردم کلی به دردم خورده .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من يه N73 Me خريدم چند روز پيش...از نوكيا مركزي داخل پاساژ علا... با گارنتي نيا ....ميخوامك بدونم اصل هست يا نه ؟ يعني مال فنلاند هست يا نه به اين شماره ها هم كار ندارم...يعني ممكنه گارنتي نيا قلابي باشه گوشيش ؟
    ورژن گوشيم 4.0727.2.2.1 آيا بايد آپ كنم ؟
    يه ديكشنري ميخوام كه بخوره به گوشيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •