تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 197 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

ضمن تایید اظهارات دوستان قبل مبنی بر فعالیت بسیار خوب ایشون:

مدتی قبل توی انجمن نرمافزار ایشون رو دیدم و با فعالیت شگفت انگیزی که داشت حدس میزدم که بزودی همکار انجمن نرمافزار بشه. واقعا الان داره توی انجمن نرم افزار کار 2 3 تا همکار رو انجام میده.

فکر نکنم کسی باشه که زحمات و فعالیتهای ایشون رو بچشم ندیده باشه, اگر هم هست کافیه یک سر به انجمن نرمافزار بزنه تا بدونه چرا همه از زحمات ایشون قدردانی می کنند.

در کل کارش عالیه.

...

موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو این سایت فقط دو نفر رو می بینم که از همه بیشتر فعالیت می کنند یکی جناب شاهوند که نشد ما یک در خواست نرم فزاری بدیم و ایشون جواب ندهند از همین جا ازشون تشکر می کنم
    نفر دیگر جناب ووکمن عزیز هست که ایشون هم خیلی زحمت می کشند و معرفت دیگر ایشون لینک مستقیم که من خیلی باهاش حال می کنم
    از همین جا از این دو نفر کمال قدر دانی را دارم و از مدیران خواهشمندم که یک تشوقی اینا رو بکنن آخه نقد به چه درد می خوره مدیران باید یکم خرج کنند و به کاربران فعال مثل این دو نفر یک هدیه با ارزش مثل سفر حج بدهند
    با تشکر از همه

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام .
    من متاسفانه به دلیل کمبود وقت اصلا وقت نمیکنم که به جز قسمت آموزشهای الکترونیکی ( که اون هم جدیدا به خاطر کمبود وقت و مشکلات زندگی از قبل کمتر میام ) وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم ... این تاپیک رو دیدم ؛ گفتم به خاطر ارادت به دوست خوبمون شاهوند عزیز یه نظری بدم در مورد فعالیتشون .
    فعالیت جدی ؛ سر وقت از مهمترین ویژگیهای کار دوست خوبمون شاهنود هست .
    همچنین مطالب جدید م مهمتر از اون جالب از کارای شاهوند عزیز هست .
    به شخصه وقتی فروم رو نگاه میندازم به نام کاربری ایجاد کننده تاپیک نگاه میکنم . هر وقت مال شاهنود عزیز بوده تاپیک رو باز کردم و خوندم .
    به هر حال فعالیتشون بسیار خوب و مفید هست .
    برای شاهوند عزیز آروزی موفقیت دارم .

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب فعلا بازار تعريف گرمه و خدا را شكر نكته انتقادي - آنچناني نداشتيم.

نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
    با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كنند

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

پست اول اپديت شد.
    قابل توجه پدرام عزيز

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

من هر چي از آقا جلال ديدم خوبي بوده و بس.

ايشون خيلي هم مؤدب هستند.

به همين خاطر نميتونم نقدي داشته باشم.

شايد بشه يه نقدي داشت.

همين خيلي خوب بودنش.

فقط ميتونم براشون آروزي موفقيت بيشتر داشته باشم.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

من هم از ایشون به خاطر فعالیت بسیار خوبشون تقدیر می کنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خودشون نمی یان؟

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

سلام
    امیدوارم حال همه خوب باشه و در همه ي مراحل زندگي و كار پيروز باشيد و سربلند

برای حفظ نظم تاپیک فقط سوالات مهم و واجب رو جواب میدم

نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
    با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كنند
    در مورد سایت های مرجع درسته همه انگلیسی هست در کل اگه برنامه ای قبلا معرفی نشده باشه مجبورم توضیحات فارسی اون برنامه رو از سایتهای فارسی با اندکی دستکاری بزارم و خیلی پیش اومده که نتونستم هیچ توضیحاتی از برنامه پیدا کنم مجبور شدم چندتا کلمه کلیدی فارسی معنی کنم بزارم و بعض مواقع از خیر برنامه گذشتم.

قبلا هم در مورد انجمن درخواست کرک و درخواست نرم افزار گفتم این کار نیاز به کاربرای بیشتری از خود ما می طلبه که بتونن جوابگوی همه درخواست ها باشن و من در حد توانم کم نمیزارم .

با هماهنگی هایی که با مدیران داشتیم قراره یک فکر اساسی برای انجمن نرم افزاری بشه .

اگه سوالی بود که جواب ندادم حتما بهم بگین

و از باقی دوستان که من رو مورد نقد قرار دادن کمال تشکر رو دارم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام، متاسفانه من زیاد با شاهوند عزیز در فروم برخورد نداشته ام، آخه حوزه ی فعالیتمون جداست. اما ایشون انقدر صمیمی و دوست داشتنی هستند که با یک یا دو گفتگو در انجمن موسیقی با همدیگه حسابی رفیق شدیم. از پست های قبلی برمیاد که ایشون در حوزه ی فعالیتشون بسیار قدرتمند هستن، پس من در این مورد اظهار نظری نمی کنم و فقط می گم که از نظر اخلاقی نمره ی ایشون بیسته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •