موقع نصبش پيغام خطا داد. ولي اشتباهي روي ادامه كليك كردم.اما حالا كار ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!.به هر حال ممنون
عالي
متوسط
ضعيف
موقع نصبش پيغام خطا داد. ولي اشتباهي روي ادامه كليك كردم.اما حالا كار ميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!.به هر حال ممنون
این پچ رو ریختم تو گوشیم و دیگه گوشیم روشن نشود که نشود 2 بار با باکس فلش کردم فایده ای نداشت
روشن نشد؟ پچ فوقش کاري ميکنه صفحه گوشي موقع بالا اومدن روشن و خاموش بشهاین پچ رو ریختم تو گوشیم و دیگه گوشیم روشن نشود که نشود 2 بار با باکس فلش کردم فایده ای نداشت
مطمئني ورژن فيرمويرت r1bc002 هست؟
با چه برنامه اي ريختي؟
فرق پچ با اسکریپت چیه؟
تا جائی که من شنیدم روی گوشیهای cid50 نمیشه پچ نصب کرد.میخواستم بدونم به جاش میشه از اسکریپت استفاده کرد؟
اسکریپت یک سری دستورات هست مثل خوندن یا کپی کردن فایل به داخل گوشی.و نمیتونه تغییراتی تو فریمور بده
اما با پچ میشه فریمور رو دستکاری کرد.مثلا کاری کرد که گوشی بدون سیم کارت کار کنه و یکسری کارهای دیگه.
خودم این پچ رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره.خیلی هم ازش راضیم.این پچ رو ریختم تو گوشیم و دیگه گوشیم روشن نشود که نشود 2 بار با باکس فلش کردم فایده ای نداشت
همونطور که پوریا جان گفتن ممکنه فریمورت r1bc002 نباشه.روشن نشد؟ پچ فوقش کاري ميکنه صفحه گوشي موقع بالا اومدن روشن و خاموش بشه
مطمئني ورژن فيرمويرت r1bc002 هست؟
با چه برنامه اي ريختي؟
100%مطمئني ورژن فيرمويرت r1bc002 هست؟
farبا چه برنامه اي ريختي؟
0%همونطور که پوریا جان گفتن ممکنه فریمورت r1bc002 نباشه.
مشخصات گوشی من که تا الان 1001 پچ نصب و پاک کردم و 10001 بار منو و درایور صدا و دوربین و عوض کردم
w800
cid 36
r1bc002
red
اره روشن نشودروشن نشد؟ پچ فوقش کاري ميکنه صفحه گوشي موقع بالا اومدن روشن و خاموش بشه
ولی با باکس یک ساعتی ور رفتم و بلاخره تونستم روشنش کنم اونم با پاک کردن اطلاعات eram گوشیم
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
اولین پچهای حرفه ای ساخت خودم(از طریق دی اسمبل و تغییر کد و کمپایل مجدد)برای تغییر منو
h**p://hkhassan.7h.com/files/change_menu_items_in_Walkman_w800_R1BC002.vkp
h**p://hkhassan.7h.com/files/changer%20menu%20item%20in%20radio.vkp
بجای ستاره حرف t قرار دهید
اینم کدهای اسمبلی برای پچ اولی قبل و بعد از اعما پچ
h**p://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=91555&d=1191447601
h**p://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=91556&d=1191447601
Last edited by hkh321; 04-10-2007 at 01:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)