همیشه که نه بعضی مواقع
که اونم به خاطر کشویی بودن و کمی هم داغ کردن میشکنه
دوستان برنامه اي براي پيچوندن ملت ندارينخود گوشي يه Reject list داره ولي اول يه زنگ ميزنه بعد رد ميكنه يه برنامه اي كه مستقيم رد كنه يا يه جوري ملت رو بپيچونه
ممنون![]()
از اونجايي كه همه در حق سامسونگ اجحاف ميكنن و تكنولوژي و كيفيت محصولاتش رو به عنوان "ظاهرسازي" تلقي ميكنن همه ي هوادارن سامسونگ براي گرفتن حق از دست رفته ي اون در ايران تلاش ميكنن، علاقه ي من به شخصه فقط به خاطر كيفيت، تكنولوژي و قيمت عادلانه ي محصولات سامسونگه و بس، سوني اريكسون هم محصولات خوبي داره و از اونجايي كه اهل نوآوريه همواره سامسونگ رو با اون مقايسه ميكنن اما سامسونگ جاي خودش و سوني هم جاي خودش، در ايران سوني موفق بوده و در جاي ديگه سامسونگ يا كشور ديگه رو نوكيا در دست گرفته...
از اونجايي كه من بيشتر دنبال مدلهاي كشويي سامسونگ بودم اطلاعاتم هم در اين مدلها هست اما خيلي از D900 و E250 خوشم مياد. اين دو از دو رده ي كاملا متفاوت به عنوان بهترينها مطرح اند، E250 به عنوان يه گوشي در رده ي قيمت متوسط همه ي امكانات غير از دوربين خوب رو داره، البته نمايشگرش هم به اندازه ي D900 فوق العاده نيست. D900 به عنوان يك گوشي تقريبا گران (براي عموم مردم) امكاناتي فراتر از قيمتش داره، مثل E250 و همين دليل اصلي علاقه ي من به سامسونگه. سوني اريكسون و نوكيا اغلب روي ماركهاي خودشون مانور ميدن، Xpress از نوكيا و Walkman از سوني اريكسون در زمينه ي موسيقي اينگونه اند كه البته كارايي لازم رو هم دارند اما قيمتشون اغلب بالاتر از سامسونگه.
خيلي ها دوربين D900 رو با K800 مقايسه ميكنند و اكثرا هم با تعصبي عجيب K800 رو برنده اعلام ميكنن اما در واقع اين دو گوشي تقريبا در يك تراز كيفيت دوربين قرار دارند، گاهي در شرابط مختلف ممكنه K800 بهتر عمل كنه و در شرايط ديگه D900 برنده باشه. به هر حال براي اينكه اطلاعات دقيقي از دوربين D900 و تكنولوژي سنسور اون بدست بياريد به آدرسمراجعه كنيد، اينجا به طور خاص دوربين D900 و همه ي امكانات اين دوربين مورد بررسي قرار گرفته و ميتونه منبع خوبي براي نمونه عكس و مقايسه ها هم باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بررسي كامل اين گوشي هم در آدرسوجود داره كه نصبت به Review هاي قبلي كه من ديدم كاملتر به نظر ميرسه، اميدوارم كمكي به سامسونگ و سامسونگي ها كرده باشم! يا حق...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما در ضمن اين رو هم بگم كه كساني كه موبايل سامسونگ رو دارند ميدونند كه كيفيت اون اصلا ظاهر سازي نيست
به قول شاعر :
وصف رخساره خورشيد ز خفاش مپرس كه اندر اينه صاحب نظران حيرانند
والپیپرهای متحرک مخصوص دی900 و دی900 آی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رفقا چطورين چه خبر ؟
از خودم وقت قرض كردم بيام اينجا يه سري به رفقا بزنم آقا امين، سامسونگ دي ، هل برين ، آق حسين ، فرشاد ، پيمان خان چه خبر چطورين؟
آق سامسونگ دي اينا رو چطوري استفاده كنيم؟
دوستان توجه كنيد كه قبله دان ببينين كه دي900 و آي رو سوپورت ميكنه يا نه بعد دان كنيد
والا اينايي كه من ديدم هيچ كدوم گوشييامونو سوپورت نوكنه
پيدا كردين ما رو هم بي خبر نذارين
خوب فعلا باي همه گي
دوستان چند تا سوال...
1- من یه d900i دارم ... کشویی این گوشی به نظرم خیلی سفت میاد ... حالا نمی دونم گوشی ها شما چطوریه ولی قبلا نوکیا 6270 داشتم خیلی راحت باز و بسته می شد ... کسی چیزی می دونی ... آیا پیچ تنظیمی داره بشه یه کم نرمش کرد؟
2- تو قسمت تنظیمات دوربین برای عکس گرفتن در قسمت "Exposure metering" سه تا گزینه هست با نامهای Matrix , Center-weighted , Spot . می خواستم ببینم کسی از لحاظ تکنیک های عکاسی و حرفه ای می دونه اینا دقیقا چی هستن و چکار می کنن ... من خودم از ترجمه تحت الفظی حدس می زنم و با کمی تجربه یه چیزهایی دستگیرم شده مثلا تو شب اگه بخوام عکس تاریک نشه باید روی Spot بذارم ولی حرفه ای تر کسی می دونه ...
3- وقتی تو شب با فلاش عکس می گیرم ( مثلا از یک سوژه نزدیک) وقتی فلاش می زنه خیلی روشنه ... ولی وقته عکس گرفته می شه صحنه تاریک میشه ... مگه اینکه نور رو در هنگام عکس گرفتن خیلی زیاد کنم تا کمی خوب بشه ... البته تکنیک بالا یعنی گذاشتن روی گزینه Spot کمی کمک می کنه ولی بهترین راه حل چیه؟ ..
4- چطور میشه شماره هایی که نمی خواهیم بهمون زنگ بزنند یا به اصطلاح تماسشون Reject بشه رو تنظیم کنم؟
1- گوشي منم يكم سفته ((دوستم يه E250 داره خيلي راحتر باز و بسته ميشه )) ولي وقتي شصتمو ميزارم رو LCD و بازش ميكنمراحتر باز ميشه
2- اگه كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم
3- درسته من كه هر چي بهش وررفتم تو تنظيماتش تو شب زياد تفاوتي نكرد اونم فكر كنم به خاطر نوع فلاشش باشه
4- شما اون شماره رو يه Call بزن بعد كليد سبز گوشيت رو بزن رو اون شماره يه آپشن بگير بعد گزينه Add to reject list رو بزن يا كليد سبز گوشي رو بزن بعد رو يه شماره ((هر شماره اي بود مهم نيست )) آپشن بگير گزينه Reject list رو بزن دوباره آپشن بگير گزينه Add و ....
بابت نکته 4 ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)