دوست عزیز شما پست های منو دقیق بخون ! نظریه ای که خودت داری ازش دفاع میکنی اینو میگه دقیقا .
تا فاصله ی بسیار زیادی از کره ی زمین هیچ کره ای با حیات تشخیص داده نشده . پس اگر موجود فضایی باشه باید در فاصله ای دور تر از محدوده ی تشخیص ما باشند . که این فاصله بسیار زیاده . بنا بر این اگر این موجودات فضایی بخوان اینطور زیاد و به هر قصدی به سیاره ی ما بیان باید حتما به این تکنولوژی دسترسی داشته باشن که با سرعت زیاد در فضا سفر کنن . و سرعتی بسیار بیشتر از سرعت نور رو میطلبه . در غیر این صورت اصلا براشون نمیصرفه که این همه وقت و هزینه بکنن تا بیان یه سری به زمین بزنند .
شما در
نقد این پست:
{{{ "Notes from the Cosmos" راجع به تغییرات عظیمی که در آینده برای کره زمین اتفاق خواهد افتاد، نوشته است که منظومه شمسی و کهکشان راه شیری وارد مرحله جدیدی از حیات خود شده اند و چرخه نوین تاثیراتش را در کرات منظومه شمسی خصوصاً کره مریخ می توان دید.
... در رابطه با پدیده "Ufo" می گوید، اینها همان اقوام آن دوره می باشند که موفق به سفرهای بین کرات شدند و اکثراً در کرات قابل حیات زندگی جدید خود را آغاز کرده اند، او می گوید، در زمان حیات "Atlantis" ساکنین آن از سه نوع وسیله نقلیه هوائی بهره می بردند که یک نوع آن دیسکی شکل بود و اصولاً برای ماموریت های کوچک از آن استفاده می گردید، نوع دیگر آن سفاین تفریحی بود که قدری بزرگ تر و آنها نیز بشکل دیسک بودند و نوع سوم که برای جابجائی مردم در سطح وسیع از آن استفاده می شد نوع سیگار شکل بود که تا 5 هزار نفر را در خود جای می داد و برای سفرهای فضائی از آن بهره می بردند.تا 50 سال آینده بشر توانائی آن را پیدا خواهد کرد که دست به سفرهای طول و دراز فضائی بزند و البته به شرط آن که این دوران بحرانی گرم شدن کره زمین را پشت سر بگذارد. به امید آن روز.....پایدار باشید.... }}}
فقط اینارو میاری میگی:
عجب روزگاری شده ها .
OBE چیه دیگه عزیز من ! این ها همشون دروغ هستن .
دوست عزیز ! نیازی به نقد نیست ! وقتی برای اثبات (!) یک پدیده ی علمی رو به خزعبلاتی مثل روح و OBE آورده میشه اصلا من نیازی ندارم یک کلمه هم بنویسم .چون علم نتونسته هیچکدوم رو اثبات کنه . فقط در متن اون ها رو های لایت کردم تا دوستان گول طولانی بودن متن رو نخورن (خیلی ها متاسفانه میخورن) و بفهمن این متن طولانی همش بر پایه ی حدسیاتی در مورد قاره ایست که هنوز بر سرش شک هست یا وجود روح و غیره !!!!!!!!
خوب دوست عزیز این هم یک سفسطه ی دیگر از شما !!!
مغالطه از طریق تخطئه مخاطب: اشاره به اینکه خود منتقد هم مرتکب همان خطایی شده که از آن انتقاد میکند.
دوست عزیز ! خوبه خودت هم نقل قولش کردی !!!!
این پست من هست دیگه :
مگه اینکه برسیم به همون بحث آتلانتیس که میشه تنها دلیل منطقی...
اونم اینه که خودشون شخصا میان زمین تا از هواش لذت ببرن
اینم جوابم به شما که بسیار تعجب هم کردید !!
من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم
دوست عزیز !! شما حتی پستی رو که چند کلمه بیشتر نیست و خودتون نقل قولش کردید رو نمیخونید !!!
من اینجا به صراحت دارم میگم اومدن به زمین !! نه آتلانتیس !
نمیدونم برداشت شما چیه ازین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز !! خوشحالم که بلدید از امکانات گسترده ی وی بالتین مثل آندرلاین و شکلک ها استفاده کنید . اما باور کنید مهم ترین امکان نقل قول هست . ممنون میشم ازین به بعد بجای رنگی کردن نوشته از نقل قول استفاده کنید . این ادمینای اینجا پول دادن پای این وی بالتین
موفق باشی