تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 62 از 358 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نیازی نیست به حضورشون
    این موجودات با چنین فناوری بالایی مسلما به این توانایی دست یافتن که خودشون حضور نیابن جایی .
    نمونه برداری یا هر کار دیگه رو میتونن با نانو روبات ها ی پیشرفته و غیره انجام بدن .

کاملا درسته .
    بستگی به سطح پیشرفتشون داره ; یک دسته این کار رو میکنن , وابستگان به تمدنی دیگر و سطح دانشی پائینتر حضورا کارهاشون رو انجام میدن.
    [ داری یاد می گیری ].

در ضمن آتلانتیس مدتهاست داخل اقیانوس اطلس غرق شده ; اگر خواستند برای کاوش به اونجا میرن , نه برای تعطیلات.
    [حد اقل متن پست رو باید دقیقتر بخونی ].

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

انسان سعی داره خودش رو مسلط بر همه چیز نشون بده
    برای همین هم موجودات فضایی رو انکار می کنه چون دوست نداره ببینه چیزی بر خودشون مسلطه که خودشون به اونا مسلط نیستن

3. 3 کاربر از Alone_In_Hell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده

اومدی نسازی دیگه ;
    موقع رد یک ادعا القابی مثل " فرمانده ارتش انگلیس " و" نماینده ناتو " پشت سر اسم طرف میاری , جلوتر که میریم که صحت مطلب رو بررسی کنیم میبینیم " بازنشسته " بودنش (که بی اهمیت نیست) برای درج در تاپیک انتخاب نشده.
    داشتیم؟!
    نه والا، ما اتفاقا اهل سازش هستیم (از نوع مثبت ایشالا)... شما دستور بده ...

پس معتقدید که لینکی که داده بودم (برای اینکه دوستان خودشون چک کنند) ناکافی بوده و باید در متن تصریح می کردم .. به روی چشم ... من اهل بهانه نیستم و اگه باعث سوء برداشت شدم بصورت پیش آهنگی عذر می خوام؛ و اصلاً درست میگید : حالا که واسه تهیه پست زحمت کشیده ام و به نظر خودم هم پست خوبی هم شده، چه اشکال داره که یه واژه "پیشین" هم اضافه بشه تا از هر حیث مستدل باشه ؛ حق با شماست...

طعنه کوچولو: خوبی اش اینه که واقعا طرف این پست ها رو داشته ... نه مثل منابع و مطالب مورد استناد دوستمون که گروهبان تبدیل به فرمانده ناتو شده (مورد فوق) و سرایدار موزه تبدیل شده به مشاور ناسا (مورد Hoagland )

بهرحال من واقعاً هر پستی که زده ام ، بابت تهیه اش چهار تا چیز جدید هم یاد گرفته ام ... امیدوارم فضا واسه همه دوستان به اندازه من سازنده و آموزنده بوده باشه و همونقدر که من لذت می برم، بهره برداری داشته باشن...

5. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

کاملا درسته .
    بستگی به سطح پیشرفتشون داره ; یک دسته این کار رو میکنن , وابستگان به تمدنی دیگر و سطح دانشی پائینتر حضورا کارهاشون رو انجام میدن.
    [ داری یاد می گیری ].

در ضمن آتلانتیس مدتهاست داخل اقیانوس اطلس غرق شده ; اگر خواستند برای کاوش به اونجا میرن , نه برای تعطیلات.
    دوست عزیز شما خواهشا حرف هایی رو که ازشون دفاع میکنید رو نقض نکنید . از یه طرف میگید موجودات فضایی به یک تکنولوژی بسیار عظیم دست یافتن که میتونن از سرعت نمور جلوتر برن و تلپورت کنن و اینا . از طرف دیگه میگید که هنوز اونقدر تکنولوژی هاشون کمه که باید خودشون شخصا حضور بیابن .
    حالا بر طبق شواهد و مدارک خودتون این موجودات فضایی توانایی : تلپورت کردن - تله کنسیز کردن - جابه جایی اجسام - یا مثلا اون لاشه های رازول که همه میگفتن یدونه هم پیچ نبوده توش و با نیروی مغناطیسی بدنش به هم میچسبیده

خواهشا قبل از دفاع از یه چیز در موردش مطالعه داشته باشید.

شما هم حداقل متن پست منو دقیق تر بخون . من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم . گفتم به کره ی زمین اومدن
    به هر حال اونا هم زمینی بودن یه زمانی ... شاید خواستن خاطراتشونو تجدید کنن . !
    با این حال مثل اینکه از فرط کمبود سفسطه روی آوردید به رد استدلال هایی که من برای شوخی آوردم . (البته اصل استدلال اثر خودتون هست)

انسان سعی داره خودش رو مسلط بر همه چیز نشون بده
    برای همین هم موجودات فضایی رو انکار می کنه چون دوست نداره ببینه چیزی بر خودشون مسلطه که خودشون به اونا مسلط نیستن
    دوست عزیز روانشناسی انسان چیزی نیست که همینطور بشه نظر داد . به هر حال نمیشه آمار فروش بالای چنین فیلم هایی رو نادید گرفت . پس چندان ترس یا نفرتی به موجودات فضایی نداره . بر عکس خیلی ها هم امیدوارن به آشنایی با موجوداتی صلح طلب که ما رو در تکنولوژی و پیشرفتمون یاری بدن

ممنون

7. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درمورد به حق بازنشسته بودنم ( و بعضی های دیگه که ظاهرا هنوز سوژه اهانت بهشون پیدا نشده)
    دوست من شما بهتر میدونی که بحث سر این حرف ها نیست !

بحث کردن اگر در چارچوب اصول و قواعد خودش باشه نه تنها باعث شکوفایی ذهن و اندیشه ادمیست بلکه همواره این انگیزه رو در فرد ایجاد میکنه که به دنبال یافتن پاسخ درست و حقیقی دائمآ در حال کنکاش و جستجو باشه (در هر زمینه ای) و مطمعنآ زندگی چنین فردی اکنده از موفقیت و کامیابی خواهد بود.

دانشمندان بزرگ ما همگی مباحثه گران خوبی بودند و عمومآ به کرات جلسات بحث و گفتگوی علمی برپا میکردند ، امری که تنها چند صد ساله از عمر ان در غرب میگذرد و به خوبی اثر ان در زندگی امروز اونها جاریست !

همه اون مثل معروف رو شنیدیم که میگه :

همه چیز رو همگان دانند !

میخوام این نکته رو بگم که بحث کردن زمانی سودمند و پرفایده است که محلی برای مبادله افکار ، دانسته ها ، علوم و ... باشه نه مکانی برای هجوم و تاختن بر نظر مخالف و سعی در به کرسی نشاندن رای خویش به هر قیمت و توسل به هر ابزار و ... ! من فکر می کنم که اینچنین بحث کردن (بلا نسبت همه کسانی که در این تاپیک شرکت داشتند) تنها دست اویزی برای به رخ کشیدن و قدرت نمایی است !

متاسفانه برخی دوستان با کم لطفی که دارند تنها از جنبه سرگرمی و گذران فراغت به اینگونه بحث ها نگاه می کنند و همه اصول و قواعد مباحثه صحیح رو زیر پا میگذراند و احترام دیدگاه مخالف رو حفظ نمی کنند.

انحراف بحث از نقطه ای اغاز میشه که به جای نقد افکار به سمت نقد اشخاص تمایل پیدا می کنیم ، حتی اگر اون شخص یک
    سوم شخص غایب باشه !

خوندن مطلب زیر خالی از لطف نیست :

لباس های کثیف زن همسایه!

زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسبا‌ب‌کشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن متوجه شد که همسایه‌اش درحال آویزان کردن رخت‌های شسته است و گفت:

«لباسها چندان تمیز نیست. انگار نمیداند چطور لباس بشوید. احتمالآ باید پودر لباس‌شویی بهتری بخرد.»

همسرش نگاهی کرد اما چیزی نگفت.

هربار که زن همسایه لباس‌های شسته‌اش را برای خشک شدن آویزان می‌کرد زن جوان همان حرف را تکرار می‌کرد تا اینکه حدود یک ماه بعد، روزی از دیدن لباس‌های تمیز روی بند رخت تعجب کرد و به همسرش گفت:

«یاد گرفته چطور لباس بشوید. مانده‌ام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده!»

مرد پاسخ داد: «من امروز صبح زود بیدار شدم و پنجره‌هایمان را تمیز کردم!»

زندگی هم همینطور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده می‌کنیم، آنچه می‌بینیم به درجه شفافیت پنجره‌ای که از آن مشغول نگاه کردن هستیم بستگی دارد. قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به‌جای قضاوت کردن فردی که می‌بینیم درپی دیدن جنبه‌های مثبت او باشیم؟

نقل از وب سایت : ایران جوک

موفق باشید

9. 3 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این عکس ها رو جهت اثبات موجودات فضایی میگذارم تا باز هم سند و مدرک رد اینکه این موجودات وجود ندارن رو اثبات کنم : (عکسهای بشقاب پرنده در متون باستانی مصری)

البته میدونم همه میگم فتوشاپ ولی به هر حال...

عکس اول :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس دوم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من از همین سری عکسهای "یوفو در هیروگلیف" معروفترین اش رو انتخاب کردم که توش جمع همه چیزای عجیب جمعه (و اساساً باید توضیحش سخت تر از یه دونه بیضی با گوشه های تیز و یه گردیِِ فوقانی باشه که می تونه ساده تر توجیه بشه) ... توی شکل زیر ما هلیکوپتر داریم / زیردریایی داریم / و دو مدل هواپیما ...

اولا که همونطور که دوستمون گفت ، این عکسها رو معمولا با فوتوشاپ دستکاری می کنن ... الان این عکس بالا انگاری که روی یه سطح کاملا صاف و تمیز کار شده و جنسش هم به فلز می خوره تا سنگ ... عکس زیر ، عکس اصلیه ؛ توجه کنید که بعضی قسمت ها عمداً حذف شده تا کل قضیه عجیب تر به نظر بیاد (زیر هلی کوپتر - بالای زیردریایی)

این سنگ نوشته ها هم تحت تاثیر فرسایش بوده اند و هم تحت فرایندی به نام palimpsest بوده اند؛ یعنی استفاده مجدد از کتیبه ها که در مصر باستان امری مرسوم بوده (فرعون جدید میومده و بهرحال یه صفایی به مقبره میداده!)... باستان شناس ها معتقدند که کتیبه فوق حداقل یک یا دوبار دچار بازنویسی شده ... نتیجه اینکه بعضی از حکاکی های جدید روی قدیمی ها افتاده ان (یه جور غلط تایپی باستانی!) و این نتیجه جالب رو بدست داده ...

در عکس زیر ، دو سری متن از هم تفکیک شده ان ... می بینید که مثلا هلیکوپتر ترکیبی بوده از سه حرف متفاوت از دو متن قدیمی و جدید ... یا هواپیمای خپل (!) ترکیبی بوده از سه حرف از سه متن !

و بالاخره عکس بسیار جالب زیر که اومده و این بخش کوچک رو در قالب کل متن نشون داده ، می بینیم که بخش های مختلف هلی کوپتر و هواپیما و زیردریایی در واقع حروف مصری-باستانی هستند و در جاهای مختلف متن هم چندین بار استفاده شده اند ... نتیجه اینکه ترکیبی از چندین عامل باعث شده که این ترکیب شگفت بدست بیاد ...

Last edited by seymour; 15-07-2009 at 15:49.

11. 18 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

متاسفانه دوستان پست هاي قرآني رو نمي زارن

ولي توي قرآن مستقيما به حيات و هوش فرا زميني اشاره شده

مراجعه شود به آيه 29 شورا و 82 نمل
    سلام

به این دلیل این پستها قرار نمی گیرن که بحث های دینی و مذهبی در انجمن ممنوع هست و پستهای اینچنینی پاک میشن.

لطفا شما هم رعایت بفرمایید.

موفق باشید

13. 3 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

از یه طرف میگید موجودات فضایی به یک تکنولوژی بسیار عظیم دست یافتن که میتونن از سرعت نمور جلوتر برن و تلپورت کنن جل الخالق...

هکر جان , اشتباه نگرفتی؟ بنده تو کدوم پست یه همچین چیزی نوشتم؟
    [چند بار بگم پست ها رو باعجله نخون؟!!].

شما در نقد این پست:

{{{ "Notes from the Cosmos" راجع به تغییرات عظیمی که در آینده برای کره زمین اتفاق خواهد افتاد، نوشته است که منظومه شمسی و کهکشان راه شیری وارد مرحله جدیدی از حیات خود شده اند و چرخه نوین تاثیراتش را در کرات منظومه شمسی خصوصاً کره مریخ می توان دید.

او می گوید، همانگونه که ما در کره زمین هر ساله شاهد تغییرات فصول هستیم این تغییرات در بعدی وسیع تر در کهکشان نیز اتفاق می افتد و در حقیقت هر آنچه که در این عالم فیزیکی وجود دارد، بدون هیچ شک و شبهه ای دارای چرخه و فصول خاص خود می باشد.

"Scallion" راجع به تمدن "Atlantis" ، نظرات جالبی را ارائه داده است، که در این بخش به نکات جالب آن اشاره می کنم. او گفته است که قاره آتلانتیس که نسبتاً قاره بزرگی بوده است در گذشته ای دور که تقریباً به 200 هزار سال پیش بر می گردد، در بخش شرقی قاره فعلی آمریکا قرار داشت و از ناحیه شمالی به قطب شمال چسبیده و بخش جنوبی آن نیز تا سواحل Chbz, Binini ادامه داشت، از ناحیه شرقی حدود 500 مایل با جزیزه انگلیس فاصله داشت...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

... در رابطه با پدیده "Ufo" می گوید، اینها همان اقوام آن دوره می باشند که موفق به سفرهای بین کرات شدند و اکثراً در کرات قابل حیات زندگی جدید خود را آغاز کرده اند، او می گوید، در زمان حیات "Atlantis" ساکنین آن از سه نوع وسیله نقلیه هوائی بهره می بردند که یک نوع آن دیسکی شکل بود و اصولاً برای ماموریت های کوچک از آن استفاده می گردید، نوع دیگر آن سفاین تفریحی بود که قدری بزرگ تر و آنها نیز بشکل دیسک بودند و نوع سوم که برای جابجائی مردم در سطح وسیع از آن استفاده می شد نوع سیگار شکل بود که تا 5 هزار نفر را در خود جای می داد و برای سفرهای فضائی از آن بهره می بردند.تا 50 سال آینده بشر توانائی آن را پیدا خواهد کرد که دست به سفرهای طول و دراز فضائی بزند و البته به شرط آن که این دوران بحرانی گرم شدن کره زمین را پشت سر بگذارد. به امید آن روز.....پایدار باشید....
    }}}

فقط اینارو میاری میگی:

عجب روزگاری شده ها .
    OBE چیه دیگه عزیز من ! این ها همشون دروغ هستن .

(واین میشه نقد شما) , وبا وجود این برای بنده مینویسی :

با این حال مثل اینکه از فرط کمبود سفسطه روی آوردید به...
    [].

یا اینکه مینویسی:

مگه اینکه برسیم به همون بحث آتلانتیس که میشه تنها دلیل منطقی...
    اونم اینه که خودشون شخصا میان زمین تا از هواش لذت ببرن

بعدش میای میگی:

من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم [].

گیم هکر بسیار عزیز ,
    جون هرکس که دوستش داری - خواهشا - قبل از اومدن به این تاپیک , خودت رو تو جاهای دیگه در پیسی ورلد خسته نکن(من ظنم به این می رسه).

" اینجا فقط یک محیط مجازی برای تبادل افکار هست نه جایگاهی برای خستگی روحی ".

زنده باشی.
    Last edited by Avalon1; 15-07-2009 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سیمور عزیز ,
    تکه زیر رو در نظر بگیر:

اینطور باید باشه که هر رنگ در زمانی جداگانه کنده کاری شده.
    اگر هر کدوم رو بتنهایی در نظر بگیریم:
    هرکدوم از اونا باید حرفی از یک زبان بوده باشند.
    اما در کدوم یک از نگارش های باستانی نوشته ای با استفاده از چنین حروفی
    دیده شده(فقط زرد یا فقط قرمز)؟
    فقط امیدوارم - طی تحقیقت - به جاده امن وبسیار راحت " نمیدانم راحتی جان است " هل داده نشی .
    ممنونم.
    Last edited by Avalon1; 28-07-2010 at 20:32.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

از یه طرف میگید موجودات فضایی به یک تکنولوژی بسیار عظیم دست یافتن که میتونن از سرعت نمور جلوتر برن و تلپورت کنن جل الخالق...

هکر جان , اشتباه نگرفتی؟ بنده تو کدوم پست یه همچین چیزی نوشتم؟
    [چند بار بگم پست ها رو باعجله نخون؟!!].
    دوست عزیز شما پست های منو دقیق بخون ! نظریه ای که خودت داری ازش دفاع میکنی اینو میگه دقیقا .
    تا فاصله ی بسیار زیادی از کره ی زمین هیچ کره ای با حیات تشخیص داده نشده . پس اگر موجود فضایی باشه باید در فاصله ای دور تر از محدوده ی تشخیص ما باشند . که این فاصله بسیار زیاده . بنا بر این اگر این موجودات فضایی بخوان اینطور زیاد و به هر قصدی به سیاره ی ما بیان باید حتما به این تکنولوژی دسترسی داشته باشن که با سرعت زیاد در فضا سفر کنن . و سرعتی بسیار بیشتر از سرعت نور رو میطلبه . در غیر این صورت اصلا براشون نمیصرفه که این همه وقت و هزینه بکنن تا بیان یه سری به زمین بزنند .
    شما در نقد این پست:

{{{ "Notes from the Cosmos" راجع به تغییرات عظیمی که در آینده برای کره زمین اتفاق خواهد افتاد، نوشته است که منظومه شمسی و کهکشان راه شیری وارد مرحله جدیدی از حیات خود شده اند و چرخه نوین تاثیراتش را در کرات منظومه شمسی خصوصاً کره مریخ می توان دید.
    ... در رابطه با پدیده "Ufo" می گوید، اینها همان اقوام آن دوره می باشند که موفق به سفرهای بین کرات شدند و اکثراً در کرات قابل حیات زندگی جدید خود را آغاز کرده اند، او می گوید، در زمان حیات "Atlantis" ساکنین آن از سه نوع وسیله نقلیه هوائی بهره می بردند که یک نوع آن دیسکی شکل بود و اصولاً برای ماموریت های کوچک از آن استفاده می گردید، نوع دیگر آن سفاین تفریحی بود که قدری بزرگ تر و آنها نیز بشکل دیسک بودند و نوع سوم که برای جابجائی مردم در سطح وسیع از آن استفاده می شد نوع سیگار شکل بود که تا 5 هزار نفر را در خود جای می داد و برای سفرهای فضائی از آن بهره می بردند.تا 50 سال آینده بشر توانائی آن را پیدا خواهد کرد که دست به سفرهای طول و دراز فضائی بزند و البته به شرط آن که این دوران بحرانی گرم شدن کره زمین را پشت سر بگذارد. به امید آن روز.....پایدار باشید....
    }}}

فقط اینارو میاری میگی:

عجب روزگاری شده ها .
    OBE چیه دیگه عزیز من ! این ها همشون دروغ هستن .

دوست عزیز ! نیازی به نقد نیست ! وقتی برای اثبات (!) یک پدیده ی علمی رو به خزعبلاتی مثل روح و OBE آورده میشه اصلا من نیازی ندارم یک کلمه هم بنویسم .چون علم نتونسته هیچکدوم رو اثبات کنه . فقط در متن اون ها رو های لایت کردم تا دوستان گول طولانی بودن متن رو نخورن (خیلی ها متاسفانه میخورن) و بفهمن این متن طولانی همش بر پایه ی حدسیاتی در مورد قاره ایست که هنوز بر سرش شک هست یا وجود روح و غیره !!!!!!!!
    (واین میشه نقد شما) , وبا وجود این برای بنده مینویسی :

با این حال مثل اینکه از فرط کمبود سفسطه روی آوردید به...
    [].
    خوب دوست عزیز این هم یک سفسطه ی دیگر از شما !!!
    مغالطه از طریق تخطئه مخاطب: اشاره به این‌که خود منتقد هم مرتکب همان خطایی شده که از آن انتقاد می‌کند.
    یا اینکه مینویسی:

بعدش میای میگی:

من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم [].

گیم هکر بسیار عزیز ,
    جون هرکس که دوستش داری - خواهشا - قبل از اومدن به این تاپیک , خودت رو تو جاهای دیگه در پیسی ورلد خسته نکن(من ظنم به این می رسه).

" اینجا فقط یک محیط مجازی برای تبادل افکار هست نه جایگاهی برای خستگی روحی ".

زنده باشی.

دوست عزیز ! خوبه خودت هم نقل قولش کردی !!!!

این پست من هست دیگه :

اینم جوابم به شما که بسیار تعجب هم کردید !!

من حرفی از اومدن به آتلانتیس نزدم
    دوست عزیز !! شما حتی پستی رو که چند کلمه بیشتر نیست و خودتون نقل قولش کردید رو نمیخونید !!!
    من اینجا به صراحت دارم میگم اومدن به زمین !! نه آتلانتیس !

شخصا میان زمین
    نمیدونم برداشت شما چیه ازین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز !! خوشحالم که بلدید از امکانات گسترده ی وی بالتین مثل آندرلاین و شکلک ها استفاده کنید . اما باور کنید مهم ترین امکان نقل قول هست . ممنون میشم ازین به بعد بجای رنگی کردن نوشته از نقل قول استفاده کنید . این ادمینای اینجا پول دادن پای این وی بالتین

موفق باشی

17. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •