احتمالا گرده افشانی نمی شود. معمولا باید این کار را خود باغبان انجام دهد.
احتمالا گرده افشانی نمی شود. معمولا باید این کار را خود باغبان انجام دهد.
فاطمه جان سلام
تا جايي كه سواد بنده مي رسد عنصر آهن به صورت آهن صنعتي كه در ساختمان سازي مورد استفاده قرار مي گيرد داراي مولكولهاي قابل جذب براي گياه نيست چرا كه در اين صورت بنده سردرد نداشتم كه قيمتهاي گزاف براي كودهاي آهن موجود در بازار بپردازم و يا شركتهاي مختلف در ساختن انواع مختلف كودهاي آهن با هم رقابت كنند و قيمتهاي متفاوت را عرضه نمايند .
همانطور كه مي دانيد عناصر مختلف پس از استفاده در خاك بايد به فرم قابل جذب گياه تبديل شده تا مورد مصرف قرار گيرند مثلاً عنصر فسفر و پتاس ( البته به غير از عناصري كه جديداً به صورت محلول پاشي استفاده مي شوند ) بايد 5 الي 6 ماه در خاك بمانند تا به فرم قابل جذب تبديل شوند به همين دليل است كه اين عناصر به صورت چال كود در 5 الي 6 ماه قبل از زمان مصرف به خاك داده مي شوند .
پس در نتيجه دادن كود آهن به صورت براده آهن يا كوبيدن ميخ آهني داخل درخت بي معناست ؟
بنده در باغچه منزل خود 2 درخت گيلاس و آلبالو داشتم كه به طور ناگهان در سال 3 بار گل مي دادند حتي در زمستان كه برف مي باريد علت اين جهش پيدا نشد و درختان من خشكيد ؟
درمورد تكثير ديفن باخيا بهترين روش كاشتن قلمه در آب مي باشد كه به راحتي ريشه مي زند و همانطور كه گفتيد علت از بين رفتن نهال شما گرماي زياد آفتاب و عدم ريشه مناسب براي جذب آب بوده كه باعث از بين رفتن آن شده . درضمن در شرايط بسيار استثنايي ديفن گل هم مي دهد كه بسيار زيباست .
لطفاً درمورد موارد بالا از دوست عزيزتان بيشتر بپرسيد ؟
موفق باشيد كوروش
ممنون از توضیحاتتون.راستشو بخوای واسه منم خیلی عجیب و البته خیلی جالب بود بااین حال توضیحات شما منطقیه.
بچه ها من نیاز به مقاله هایی دارم در مورد علفهای هرز در مزارع گندم وتحقیقاتی که در این زمینه انجام شده.میتونید راهنماییم کنید؟سایتی چیزی که کمکم کنه.
سلام
اقا کوروش ازشما بخاطر اطلاعات خوبتون تشکر میکنم
ازشما میخواستم که اگر اطلاعات یا عکسهایی از گل دیفن باخیا دارین در اختیار من بذارین
با تشکر
بهزاد جان سلام
از لطف شما سپاسگزارم . متأسفانه اين گل مورد نظر در منزل يكي از بستگان بنده در شهرستان است كه من از آن عكس نگرفتم ولي حتماً در اولين فرصت اطاعت خواهم كرد .
![]()
بهزاد عکس از دیفن باخیا می خوای؟؟؟
خوب بزار یه سر برم پایین از گلخونم عکس بگیرم.
اطلاعاتم فکر کنم باید قسمت گل های آپارتمانی بری.
حمید قبلن خوب بوده الان یه هو نیاز به گرده افشانی پیدا کرده .حرفا می زنیااااااااااا
در مورد این کلمات اطلاعاتی دارید؟؟؟
cotalydon
endisperm
perisperm.
اگر اطلاعاتی دارید توی پیغام خصوصی برام بفرستید.
در مورد ذخیره غذایی در دانه هست.
سلام بر دوستان عزیزتر از جان
دوستان این سایت هواشناسی کل کشوره که پیش بینی اب وهوای شهر خودتون رو در شش روز اینده اطلاع میدهد.این سایت از هر ایستگاه هواشناسی اطلاعات جالبی درمورد کشاورزی وسایر موارد اطلاع رسانی میکند.امیدوارم مفید واقع بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جان ولی اصلن به این هوا شناسی ها اطمینان نیست مخصوصن شیراز که همیشه پیش بینیش اشتباه هست.
یه دفعه گفت تو زمستون هوا آفتابی هست فردا .منم سویشرتی نبردم زدو برف اومد البته کم بود ولی اومد
منم یخ داشتم موزدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)