اصلا كچلي وجود نداره
من جايي هستم كه پارسبين هست
اونجا اخرش چي كار كنم؟
هي گشت ميزنن؟
اصلا كچلي وجود نداره
من جايي هستم كه پارسبين هست
اونجا اخرش چي كار كنم؟
هي گشت ميزنن؟
اینجا خیلی آسونه به خدا! از سمت چپ برید، دنبال کاپتان نرید! از سمت چپ و از اونجایی که تانک داره میاد برید و از سمت چپ تانک به آرامی رد بشد؛ منتها زیاد سریع حرکت نکنید چون دیده میشید.
دمتون گرم حالا يه جا ديگه گير افتادم
همونجا كه 20 ثانيه ميشمره من چيجوري اون همه ادمو بكشم؟ اونم 2 نفري؟!!؟
Last edited by S A M; 24-11-2007 at 20:52.
اون 2 دقیقه رو؟
من آدم ها رو ول کردم دفرار! نمیخواد همشونو بکشی فقط از بینشون با سرعت فرار کن!
....
اون زاخائف رو باید زنده بگیریم یا بکشیمش؟
عجب چیزی بود ولی حیف که خیلی کم بود البته من پسر زاخایف رو کشتم شاید برا همین خر شد موشکاش رو پرتاب کرد باید یه بار دیگه از سیو برم
زاخایف رو باید با اون اسنایپ خفنه بزنی . البته طبق داستان بازی تیر به دستش میخوره و نمی میره و اخر بازی میاد سراغتون .
پسر زاخایف همون که گرمکن ابی پوشیده ؟
اگه اونه شما طبق روند بازی میرید دنبالش که اخر سر رو پشت بوم گیر میکنه و وقتی میبینه محاصره شده یه تیر تو مغز خودش خالی میکنه و خودکشی میکنه .
اون تیکه ی بازی واقعا قشنگ بود ! من که اولش نفهمیدم که چرا تیر کج میره !!!! بعدش فهمیدم چطوریه .زاخایف رو باید با اون اسنایپ خفنه بزنی . البته طبق داستان بازی تیر به دستش میخوره و نمی میره و اخر بازی میاد سراغتون .
بعدشم من طوری زدم که دقیق خورد به سرش ! چطوری خورد به دستش ؟!
خوب دیگه . قسمتی از داستان بازیه . حالا شما 10 بار تیر بزن تو کلش ولی بالاخره طبق داستان باید بخوره تو دستش .
البته این مرحله در واقع خاطرات همون یارو (شرمنده نمیدونم کیه) هست که داره تعریف میکنه چطور زاخایف رو به نظر خودش کشته ولی درواقع اون نمرده .
اوني كه لباس ارتشي داره با يه عينك وكلاه قرمز كيه؟ تو بيشتر ماموريت ها هم نشونش ميده
اقا اخر من چيكار كنم من كچلك رو كشتم با اون اسنايپ باحاله بعد حالا 2 نفر هستيم همينطور ميريزن سرمون
بايد چي كار كنم؟
همونجا كه 20 دقيقه وقت دارم؟!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)