راستش بعده مستر ریست درست شد اما نمیدونم چرا اون موقع اونطور شده بود!!!!!!!!!!!
راستش بعده مستر ریست درست شد اما نمیدونم چرا اون موقع اونطور شده بود!!!!!!!!!!!
سلام دوباره!
دوستان من تو اتصال گوشی به کامپیوتر مشکل پیدا کردم اگه ممکنه راهنمایی کنین...
اینم عکساش:
وقتی رو ok رو میزنم این یکی میاد!
چه جوری میشه درستش کرد؟؟
اگه ممکنه راهنایی کنین...
pc suiteto از نو نصب کن حل میشه![]()
این کارو کردم ولی جواب نداد متاسفانه
سلام
من از امروز به جمع N95 دارها پیوستم
چندتا سوال داشتم
1- می خوام فیلمها Dvix 700mb رو داخلش اجرا کنم با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟ چطور فایل رو داخلش بریزم و در چه پوشه ای؟
2- می خوام برای بخش فیلم Dvix به تلویزیون وصلش کنم مشکلی نیست؟
3- گوشی رو وقتی به گوشم نزدیک می کنم یک صدا خیلی خفیف و کم مثل صدای ترانس میده قسمت گوشیش؟ بالای LCD شاید بخاطر زیاد حساس بودن هسن چون به دوستم که همین جوری دادم نفهمید بعد که گفتم فهمید.
4- سایت یا تایپیک معرفی برنامه هاشو از کجا پیدا کنم؟
5- تمپهای قشنگ رو از کجا گیر بیارم براش؟
1.با برنامه D.V.D PLAYER
2.فکر نمیکنم
3.بله من چند تا گوشی دیدم که این اشکال رو دارن اگر دقت کنی وقتی نور صفحه نمایش خاموش میشه ازش صدا نمیاد
4. همونطور که دوستان کفتن اکثر برنامه های ان 73 به خاطر پلتفرم مشابه روی ان95 نصب میشن
Last edited by roteal2007; 27-07-2007 at 12:29.
واقعا محشره
کفففففففففففف میکنیم![]()
از نگرانی درومدم
برنامه Divx رو نصب کردم به خوبی فیلم 700 مگی رو اجرا کرد
به تلویزیونم وصل کردم شد
از چه سایتی برنامه ها و بازی های توپ براش پیدا کنیم؟
عزیزم شما باید از برنامه divx player یا smart movie استفاده کنی مثل خودم
سلام دوستان.
من هم چند روزیه که ان 95 خريدم.
راستش اولین مشکلی که باهاش پيدا کردم این بود که نمی تونستم شماره های سیم کارتم رو بصورت یک جا کپی کنم رو گوشی.
وقتی رو کانتکت ها میرم لسیت خالی میاورد و هر بار باید می رفتم رو دایرکتوری سیم کارت و اونجا هم دونه دونه باید اضافه می کردی شماره ها رو.
دومین مشکلم اینه که زود باتری تموم می کنه. هر روز باید برازم شارژ بشه. (تو خالت استند بای ساعت و ... رو فعال کردم)
سوال بعدیم اینه که من چون عجله داشتم زیاد نگشتم. این گوشی رو از علاءالدین خریدم. همه ی طقات رو گشتم و از موبایل فرشاد توطبقه سوم بود فکر کنم خریدم که خودش عمده فروش بود به بقیه ی مغازه ها. رو جعبه زده ساخت فنلاند. البته اونجا همه ی جعبه ها باز بودن و همه می گفتن که موبایل توی پک که باز نشده باشه نیست. ایا درسته؟ من می تونم به خریدم اطمینان کنم؟ (گارانتی رو هم از پارس تل انتخاب کردم خوبه؟)
و سوال اخر اینه که تو این تالار خیلی برنامه ها تم ها بازی ها و ... هست. می شه یکی بگه کدوم یکی از برنامه ها تو گوشیه ان 95 اجرا میشه؟ ایا همه ی بازی های جاوا اجرا میشه؟ یا برنامه ها یا بازی های سیستم عامل ورژن 9.1 (اخه ماله 95 ورژنش 9.2 هست)
من فکر می کنم خیلی خوبه که یک تاپیک زده بشه مخصوص دانلود همه جور برنامه برای ان 95
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)