پيشنهاد ميدم خودت اصلا این کار رو نکنی.يه وقط گند ميزنی کاری نميشه کرد ها.(ببخشيد) برو تهقيق کن ببين کجا بهتره برای تعمير
پيشنهاد ميدم خودت اصلا این کار رو نکنی.يه وقط گند ميزنی کاری نميشه کرد ها.(ببخشيد) برو تهقيق کن ببين کجا بهتره برای تعمير
سلام
دستگاهی که تازه از جعبه باز شده رو چطور میشه پرگرام کرد؟
منظورم هک کردن هست آیا فقط با آپگرد کردن فرموایر هک شده همه چیز Ok میشه؟
اگر ممکنه یک توضیح کاملی در این رابطه بدید که چطور میشه دستگاه را توسط خودمان پرگرام یا هک کنیم؟
عزیزم< mazi z mcsd >من خودم الکترونیک و تعویض لنز رو بلدمفقط تو باز کردن درب umd مشکل دارم آخه میترسم بشکنه. اگه بلدی راهنمایی کن .....
![]()
psp value یا psp standard چند شده؟
لطفا یه مغازه بکید که بازی مجانی (چنتا) رو دستگاه بده
اصلا نميدونم چون دنبالش نرفتم.شما هم که تو الکترونيک واردی بازم ميگم به پی اس پی کار نگير چون این با راديو ضبطی که باهاش کار کردی خيلی فرق ميکنه.بيشتر از اونچه که فکرش رو بکنی
سلام عزيز.دستگاهی رو که ميخوای تازه کپی خور کنی هم خودت و هم يکی که وارده ميتونه انجام بده.يه 10 دقيقه بيشتر طول نميکشه.راهنمايی و فايل های مورده نياز تو صفحات اول همين تاپيک گزاشته شده.اما اگر طرف وارد نباشه امکان بريک شدن دستگاه بالا هستش و ممکنه پی اس پی تو به عنوانه آجر ازت بخرن!!!
اگر دستگاه درست دانگريد بشه ديگه هيچ مشکلی برای اجرای بازی های کپی نداری و همچی OK
سلام قيمت از فروشگاه شادی پاساژ لباف : وليو کپی شده 270 با يه بازی اريجينال. استاندارد(توصيه ميشه) : 230 کپی خور شده با يه بازی اريجينال.
فکر نکنم جای پيدا بشه که چندتا بازی مجانی بدن . این نکته رو هم در نظر داشته باش که همين پی اس پی هارو تو وليعصر با 30-40 تومان گرونتر ميفروشند
بستگی یه فرمورت داره.اگه از 2.71 پایین تره،به 2.71 آپ و بعد داون کن به 1.50،بعد به 3.40 OE.اگه بالاتره نمیدونم.
منظورم اینه که من تا حالا اندازه تارهای موی سرت لنز ps2 تعویض کردم حالا تو میخای اینطور فکر کن ....
من امروز موفق شدم لنز دستگاه مو عوض کنم از این به بعد هر کسی لنز دستگاش سوخت بیاره عوض کنم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو < mazi_z_mcsd> هنوز لحن جواب دادن رو بلد نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه اه بابا چرا نارحت ميشی. ناسلامتی دوستيم ها![]()
موفق باشی.خوب تو گفتی من تو الکترونيک واردم اما نگفتی که با کنسول ها هم کار کردم.لحن منم همينطوريه (شرمنده اگر ميرنجونمتون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)