تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 131 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

در آغاز فعالیت Axford's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    NYC

11 خوبه اما ...

باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش.....
    ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
    راستی ترجمش خوب بود؟
    سه گانه نیویورک جالبه و اگر اختراع انزوا رو بعدش بخونی جالبتر میشه.
    فقط ترجمه یک مقداری مشکل داره. ترجمه روان نیست و اگر یه اراده قوی نداشته باشی هرگز نمیتونی تمومش کنی. یه نکته دیگه هم هست: مترجمی که میخواد سه گانه نیویورک رو ترجمه کنه باید یه اطلاعات حداقلی درباره نیویورک داشته و منهتن رو مانهاتان ترجمه نکنه

امروز میرم سراغ دفترچه سرخ ببینم paul auster چکار کرده

بنر سایت رسمی پل استر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکسی که ازش برای روی جلد ترجمه استفاده شده:

سه طرح مختلف روی جلد

2. 4 کاربر از Axford بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Axford's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    NYC

11

اگر دوست دارید صدای پل استر رو بشنوید میتونید از این لینک استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Axford; 26-09-2008 at 14:12. دليل: simple

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مریم منزوی

گراتزیا دلدا
    بهمن فرزانه

ماریا شخصیت اصلی رمان دختریست که دارای سرطان سینه است . آرولدو نیز جوانیست که خواستگار او می باشد و ماریا بعد از فهمیدن بیماری خود سعی می کند بدون گفتن دلیل واقعی او را از خود دور کند و سلسله حوادثی در رمان را ایجاد می نماید .... داره می گه هر چه قدر خیرخواهانه برای جدا شدن باید دلیل اصلی را گفت وگرنه چه برداشت هایی که ایجاد می شه و ...... قشنگ بود
    این کتاب کمی قبل از مرگ دلدا منتشر شد . دلدا خود نیز همانند شخصیت اصلی این کتاب سرطان سینه داشت و بعد از مرگ طرفدارانش با الهام از این کتاب کلیسایی به نام مریم منزوی در بالای آرامگاه او نصب شده است .
    چهارچوب اصلی رمان های دلدا به نظر خیلی ساده و عامیانه می یاد اما به نظر من نقطه قوتش اینه که خیلی خیلی عمیق به بعد روان شناسی می پردازه و اینکه پایان های غیر معمولی را در نظر می گیره .

5. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مادام دوپاری
    آندره لامبر
    ترجمه : ذبیح اله منصوری
    ------------------------
    این کتاب در مورد سرگذشت مادام دوپاری است که در واقع فرزند نامشروع هست ولی به خاطر زیبایی ظاهریش مورد توجه پادشاه فرانسه قرار می گیره و نفوذ زیادی در دربار اون زمان و عزل و نصب های افراد مهم پیدا می کنه
    در کل کتاب جالبی بود و در خلال تعریفی که از سرگذشت این زن می کرد وقایع تاریخ کشور فرانسه و درباریان و شرایطی که اون موقع حاکم بوده و تا حدودی انقلاب فرانسه رو توضیح می ده اصلا مثل کتابای تاریخی خشک و بی روح نبود به نظر من خیلی روان وقایع تاریخی رو بیان کرده بود هر چند که بیشتر موضوع بحثش مادام دوپاری بود .

7. این کاربر از leira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranzerozone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز، کتاب زیر به نظر من یکی از بهترین کتاب ها در زمینه ی مدیریت است. روشی که با آن تمامی روابط خود اعم از: کارفرما/کارمند،والدین/فرزند، همسر/شوهر و کلاً تمامی روابط اجتماعی خود را می توانید بهبود ببخشید. در ضمن به زعم بسیاری این بهترین کتاب "کن بلانچارد" است. امیدوارم از خواندن آن لذت ببرید.

"روش مديريت ويل دان"
    (انتشارات رسا)

مديريت ويل دان، شاهکاری در زمينه ايجاد روابط مثبت است، و ما بر اين باور هستیم که درباره روابط بين فردی و گروهی، وارتباطات انسانی، هرگز کتابی به اين اثر بخشی و شيوايي منتشر نشده است.
    اگر مطالعه اين کتاب، ديدگاهی نو در شما پديد آورد و رفتارتان را تحت تأثير قرار داد، برای اصلاح مشکلات بسياری از سازمان ها، گروه ها و خانواده ها مطالعه آن را به ديگران نيز توصيه کنيد.

برای آشنایی با کتابهایی از این قبیل به بخش "پایگاه دانش" در سایت "شرکت آبنوس نگار"
    به آدرس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
    Last edited by iranzerozone; 24-08-2008 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ویکنت دو نیم شده

ایتالو کالوینو
    پرویز شهدی

ویکنت مداردو برای جنگ با ترک ها راهی میدان نبرد می شود اما در آنجا زخمی شده و بدنش دو نیمه می شود . هر نیمه توسط افراد مختلفی درمان شده و به زادگاه ویکنت بر می گردند . یکی از این نیمه ها حاوی تمامی خوبی ها و خیرهای ویکنت و دیگری حاوی همه بدی ها و شرهای اوست . داستان نشان می دهد که خوبی و بدی مطلق محبوبیت فرد را از بین می برد . یعنی من و تو به عنوان یک انسان واقعی یک ادم کاملا سفید یا سیاه را نمی توانیم دوست داشته باشیم محبوب ما باید خاکستری باشد انسانی معمولی با خوبی و بدی
    خیلی عالی بود . هم ساده و روون بود هم موضوعش برای من خیلی جدید و جذاب بود

کالوینو تریلوژی یا سه گانه ای با نام " نیاکان ما " دارد که شامل 3 کتاب بارون درخت نشین ، ویکنت دو نیم شده و شوالیه ناموجود می شود .

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

كوري

ژوزه ساراماگو

ترجمه : اسدا... امرايي

ويراستار : غلامحسين سالمي

انتشارات : مرواريد

آيا نيازي به توضيح هم هست ؟

كتاب بارها تجديد چاپ شده و رمان عظيمي است كه بحثهاي فراواني راجع به آن ميشود.

فقط ميخوام اينجا مهمترين دليلي كه باعث شد اين كتاب رو بدون گذاشتن آن بر زمين بخوانم برايتان بنويسم.

گفتم : بدون گذاشتن آن بر زمين

ياد جمله اي از ناباكوف افتادم كه در ستايش تولستوي گفته بود و جايي ديگر توشته بودم. خوبه كه يكبار ديگه اون رو بنويسم. فراموشش نميكنم.
    ناباكوف ميگه :

شما وقتي داريد يك كتاب را از يك نويسنده بزرگ ميخوانيد ، آنرا به اين دليل ميخوانيد چون آنرا از يك نويسنده بزرگ ميخوانيد. ولي وقتي شما تولستوي مي‌خوانيد ، به اين دليل آنرا مي‌خوانيد چون نمي‌توانيد آنرا بر زمين بگذاريد.

حال اين شده است ماجراي خواندن من. ميدونين چرا ؟

كتاب كوري را وقتي مي‌خواندم به اين دليل آنرا ميخواندم ، چون آنرا از يك نويسنده بزرگ مي‌خواندم ؟ يا به اين دليل كه نمي‌توانستم آنرا بر زمين بگذارم ؟ اينها همگي درست. ولي دليلي ديگري وجود دارد. دليلي ساده.

به اين دليل آنرا از اين نويسنده بزرگ مي‌خواندم و نمي‌توانستم آنرا بر زمين بگذارم، چون ميترسيدم هر لحظه كور شوم و نتوانم تا پايان، آنرا بخوانم.

11. 6 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید از ایشی گورو کتاب تسلی ناپذیر رو خوندید ؟ فکر میکنم چون اولین اثری هست که دارم ازش می خونم حسابی گیج شدم. شایدم دارم اغراق میکنم ولی به هرحال اگر از نویسندش وسبک نوشته هاش اطلاعات بیشتری داشته باشم شاید بیشتر از خوندنش لذت ببرم.

سلام

نه ازش همون يك كتاب رو خوندم . اما اوني كه من خوندم خيلي ساده بود يك موضوع عشقي داشت مي پروراند در حقيقت

13. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ساکنان شهر عسل
    موریس مترلینگ
    ترجمه : ذبیح اله منصوری
    ------------------------
    این کتاب در مورد زندگی زنبور عسل هستش و ذکر می کنه بعد از انسان باهوشترین موجود زنبور عسل هست
    این دانشمند چندین سال از زندگیش رو صرف کوچکترین حرکات زنبورها در کندو می کنه تا راز زندگی اونها رو درک کنه
    ولی بعد از همه ی اینها هنوز هم در مورد خیلی از رفتارهایی که زنبور عسل انجام می ده اتفاق نظری وجود نداره و هنوز نتونستند دلیلش رو بفهمند
    البته من خودم شاید قبل از خوندن این کتاب علاقه ای به دونستن اینکه حالا زنبور عسل چه کارهایی می کنه نداشتم
    ولی این کتاب به خصوص بعضی از قسمتهاش برام خیلی جالب بود
    بدنیست آدم بعضی موقعا به اطرافش و به موجودات دیگه هم یه نگاهی بندازه اون موقع شاید هدف از زندگی خودش رو بهتر بتونه درک کنه

15. این کاربر از leira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بارون درخت نشین

ایتالو کالینو
    مهدی سحابی

این هم دومین کتاب از سه گانه کالینو است .
    بارون کوزیمو پسر ارشد بارون روندو است . او در 12 سالگی بنا بر تصمیم ناگهانی که به نظر سماجتی بچه گانه است از خانه قهر کرده و تصمیم می گیرد تا به زندگی خود بر روی درخت ادامه دهد اما این کار لجبازی بچه گانه نیست بلکه در طول زمان حالت هدف دار و اگاهانه ای می یابد و بارون تا اخرین روز عمر پایش به زمین نمی رسد . او فردیست که از جامعه گریزان است اما از سوی دیگر عاشق مردم و اجتماع می باشد . فردی تنها که از مردم می گریزد و در عین حال به آنها پناه می برد .... او خوشبختی انسان را در جمع می داند اما هیچ اجتماع مناسبی نمی یابد و همواره در پی ایجاد ان محیط ارمانیست ......... او به خاطر تنهایی و موقعیت خاص خود با دید بازتر و با حوصله تری به اطراف نگاه می کند و به پیشرفت های زیادی دست می یابد .... احساسات و برداشت های او از موضوعات بکر و بی پیرایه است
    اصلا نمی دونم چی باید برای توصیف کتاب بگم . باید بخونیدش تا متوجه بشید چه قدر فوق العاده است .... در عین دور از ذهن بودنش ، شخصیت کوزیمو خیلی حقیقی و عمیق ترسیم شده بود واقعا قابل لمس بود درد انسان شیفته محبت و جمعی که همیشه تنهاست و برای این جمع همه جور تلاشی هم می کنه....
    به خصوص قسمت های مربوط به مرگ مادرش و عاشق شدنش خیلی لطیف بود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •