خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش ولی این همون کاریه که رجیستر اصلی ها میکنن!!!![]()
نمیدونم حتما نمیپره که شما میگید دیگه!!!!
باشه حالا تو یه فرصت مناسب تستش میکنم آخه باید موقعی انجام بد اینکارو که اگه بخواد مشکلی پیش بیاد حس درست کردن گوشی هم باشه![]()
به حر حال مرسی ولی من کار با فار رو کاملا بلدم چون گوشیه دوستم اصلیه و خیلی با فار بهش برنامه دادم!!!
سلام... مثل اینکه این گوشی من رو دست انداخته... با xs++ گذاشتم هکش کنم، 9 ساعت و نیم هم گذشت... باز همون نوشته ها تکرار میشد... Locked!!! دیگه اعصابم خورد شد... درش اوردم... گفته بودین بابا حد اکثر 9 ساعت، ولی من بیشتر هم صبر کردم ،نشد... میتونین کمکم کنین؟؟؟ این حیوونا علاادین 8000 میگیرن صداشو بیارن بالا، تازه میپرسی هم نمیدونن ورژن آکوستیکشون چیه... کمک...
![]()
![]()
![]()
دوست عزيز فقط موقعي كه قطع ميكني stop رو نبايد بزني بايد يه راست close كني !
اين برنامه متاسفانه شانسيه !
اگه نشده یه بار دیگه امتحان کن من خودم به شخصه اگه بیشتر از 3 ساعت طول بکشه close رو می زنم و دوباره
روز از نو روزی از نو .![]()
. راستی اگه phone xs داری با اون امتحان کن رو بعضی از گویش ها سریعتره .
![]()
صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.![]()
ولي كو گوشه شنوا.![]()
شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.![]()
![]()
![]()
این تاپیک نمی خواد پیشرفت کنه ؟؟؟؟ همش سوال و جواب . خوب یک چیزی واسه دانلود بزارین !!!
آقا بلاخره سریال چنجی ها تونستن هک کنن؟؟؟؟
با این ورژن از برنامه ++XS که 1.2 هست اگه هک کنیم سریال نمیپره ؟نوشته شده توسط: ^^HAMID^^
به این برنامه ها نیاز دارید:
گوشیهای سریال چنج شده اول باید usb flash رو نصب کنن بعد هم این پک رو دانلود کنند ...DOWNLOAD ....دیگه به هیچی نیاز نیست...آموزش در پایین صفحه....گوشیهای سریال اصلی هم به همه ی موارد زیر نیاز دارند.....
یکی کمک کنه![]()
Last edited by R@R#M@N; 02-06-2007 at 16:21.
چرا نميتونن من خودم با xs++ هكش كردم ولي خيلي طول ميكشه به همين خاطر الان با فارمنيجر هكش ميكنم.تو كمتر از 5 دقيقه.![]()
تو بعضي ورژنها سوال ميپرسه و تو بعضي ها هم اصلا سوال نميپرسه.
اگه سوال پرسيد no بزنيد و اگه هم سوال نپرسيد مشكلي نيست سريال نميپره.
Last edited by D E V I L; 02-06-2007 at 17:35.
آموزش فار منیجر چطوره ؟
چجوریه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)