من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟
كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونه
براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت