تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 120 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
    اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
    دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
    الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان ببخشید برای اینکه فلامینگو بزنم قبلش باید کلاسیک کار بکنم ؟
    ممنون

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
    اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
    مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
    الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟
    كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونه
    براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
    كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت

داره خودمونی میشه arsenal19's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نمي گم

پيش فرض

دوستان ببخشید برای اینکه فلامینگو بزنم قبلش باید کلاسیک کار بکنم ؟
    ممنون

سلام
    گيتار داراي سبک هاي زيادي است که در ايران فقط سه سبک فلامينکو ، کلاسيک و موسيقي ايراني که اصطلاحا بهش پاپ گفته ميشه وجود داره که هيچ ربطي هم به يکديگه ندارن
    اگر شما ميخواي فلامينکو کار کني نيازي نيست که اول کلاسيک ياد بگيري ولي بايد اول تئوري موسيقي رو ياد بگيري که با آهنگهاي ساده سبک کلاسيک يادت ميدن ولي بعد از اون کلا وارد تکنيکهاي فلامينکو ميشي که سواي موسيقي کلاسيکه
    من حدود دو سال فلامينکو کار کردم ولي الآن به اين نتيجه رسيدم که اگر کلاسيک کار ميکردم جاي بيشتري براي پيشرفت داشتم چون سبک کلاسيک يه جورايي موسيقي بين الملليه که با همه سازها کار ميشه و ارزش موسيقيايي بيشتري داره ولي فلامينکو فقط سبک گيتار و چند تا ساز محلي اسپانيا به اضافه فلوته که ارزش موسيقياييش فقط براي خود نوازنده و گروه محدود فلامينکو کار ها شناخته شده هست . ضمنا موسيقي کلاسيک عامه پسند تر از فلامينکو هست و رابطه نزديکتري با موسيقي و طبع شرقي و ايراني داره .

اميدوارم که تونسته باشم در مورد سوالت کمکي کرده باشم

5. این کاربر از arsenal19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برقي مگه سبك حساب نميشه؟

داره خودمونی میشه arsenal19's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نمي گم

پيش فرض

برقي مگه سبك حساب نميشه؟

اگه منظورت گيتار الکتريک بود که سبک ملوديش تقريبا با گيتار کلاسيک و آکوستيک يکيه ولي گيتار بيس کلا سبکش فرق ميکنه

8. این کاربر از arsenal19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برقي مگه سبك حساب نميشه؟
    سبک نوازندگی گیتار الکتریک بر می گرده به استاید به نام این عرصه، مثل بی بی کینگ، جیمی هندریکس و یا جو ساتریانی...

این ساز رو میشه در هر سبکی نواخت، اما از اون لحاظ، بیشتر در سبک های راک، متال، جز و ... استفاده میشه.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اهان
    از اين لحاظ ميگين درسته
    ممنون

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونه
    براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
    كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت
    توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودم
    زياد چيز جالبي توش نيست
    ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودم
    زياد چيز جالبي توش نيست
    شما در مورد كلاس سوال پرسيدي منم ميگم ميتوني بري كلاس هاي خود خانۀ‌سازدهني.وگر نه سايتش كه چرنده
    ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)
    با همون ميشه كتاب دوم رو هم تموم كرد
    كتاب سوم هم كه اصلا ربطي به آموزش سازدهني نداره.آموزش هم نوازيه گيتار و سازدهنيه
    ولي اگه ميخواي خوب سازدهني بزني برو 1 ساز خوب بگير تو نوازندگيه سازدهني ساز خيلي تاثير داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •