نه خير متاسفانه فقط خود شما هستيد.من بعضي از آموزشهاي خارجي رو دارم اما خيلي كامل نيست.
خودم هم يه كم بلدم(نه زياد)مثلا چطوري وضعيت هوا رو تغيير بدم ، لباس فرد رو عوض كنم،محل سيو در بازي بذارم و چند تا چيز كوچيك ديگه
نه خير متاسفانه فقط خود شما هستيد.من بعضي از آموزشهاي خارجي رو دارم اما خيلي كامل نيست.
خودم هم يه كم بلدم(نه زياد)مثلا چطوري وضعيت هوا رو تغيير بدم ، لباس فرد رو عوض كنم،محل سيو در بازي بذارم و چند تا چيز كوچيك ديگه
آقا ما هم پز بدیم.
فتوشاپ ، فلش ، game maker ، 3D game studio , هک بازی ، پریمیر ، فتو ایمپکت ( اینو عمه ی منم بلده !) ، اکثر نرم افزارهای مولتی مدیا ، ویژوال بیسیک ، ادیت چند تا بازی ! ، اتوران سازی ، طراحی سایت ، میکس ، ICDL و ...
saeed_cpu_full کجاست ؟
dragon اسکن می کنی ؟؟ رشته گرافیک نیستی ؟؟
راست مي گه.كجاست
pas be in so al ha javab bede lotfan
1- shoma hameye tehran ro baladin ke mikhad tehran beshe
2- faghat map ro avaz mikonin
3- hajmesh cheghadar mishe
4- key tamoom mishe
5- tehran khoobe vali age ba shahre khareji makhloot she behtare be nazare man![]()
من همه ی اینارو بلدم ( البته همرو از من کپی گرفتی) +من مدرک ICDL8 از ایزایران دارم
ببخشید من جوابها رو میدم![]()
1 - همون جوری که شما عکس آواترتون هست از گوگل ارت میگیریمبعدشم من منطقه 6 رو کلا حفظم
2- همه ی بازی رو عوض می کنیم در اصل کل انجین ساخت بازی میشه
3-به دلیل حجم بالای تکسچر و بعضی مدل ها بالای 7 سیدی ( 1 دی وی دی)
4- معلوم نیست
5- بازی توی شهر خارجی خیلی زیاده حالا یه بازیم که می خواد تهران بشه با خارجی مخلوط کنیم ؟؟؟؟؟![]()
سلام یه مدل درآوردم ببینید چه جوریه البته چون مریض هستم نتونستم زیاد روش کار کنم
فقط ببینید چه جوریه ؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)