تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 106 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مشکلی پیدا نمیکنه.البته اگر هنوز سریال گوشیتونو اصلی نکردید برای بعضی از گوشیها پچ هست که میشه ارتباط بین GDFS و CID که عامل Pleas Wait هستند رو قطع میکنه و میشه از گوشی استفاده کرد.پس اگه گوشی هم فلش بشه میشه با پچ از Please Wait جلوگیر کرد.(البته بعضی گوشیها)

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام
    من داشتم درایور دوربین k750 رو برای 3 ومین بار عوض می کردم
    که برای بار 4 رم نتونست درایور رو منتقل کنه و الان گوشی بدونه درایور ره حتی با فار هم نشد می ره وسط کار ول می کنه نمی دونم مشکل از چیه تو رو خدا زود تر جواب بدین
    اگه با فار کار میکنی یک بار کلیه فایلهای آگوستیک(صدا) رو حذف کن.بعد درایور دوربین رو بریز و مجددا آگوستیک رو بریز.به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

سلام
    به تمامی دوستان
    آقا مصطفی و اقا ایمان
    دستتون درد نکنه چند روز پیش مشکل حل شد یه بار کلا فلش زد درستشد
    اونروز من این سوال رو پرسیدم چون ترسیدم ic ضعیف شده باشه اگر فلش کنم بسوزه حالا خر بیار باقالی بار کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز...متاسفانه جواب منفیه.....همچنان نیاز به باکس داریم این گزینه کارش تقریبا چیزه دیگه هست...
    شب همگی بخیر..صبح در خدمتم با بقیه جوابها
    شاد بشاید
    اقا به هر حال ممنون از وقتي كه برام گذاشتي ميرم سراغ باكس

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلی پیدا نمیکنه.البته اگر هنوز سریال گوشیتونو اصلی نکردید برای بعضی از گوشیها پچ هست که میشه ارتباط بین GDFS و CID که عامل Pleas Wait هستند رو قطع میکنه و میشه از گوشی استفاده کرد.پس اگه گوشی هم فلش بشه میشه با پچ از Please Wait جلوگیر کرد.(البته بعضی گوشیها)
    اگه امکان داره ادرس اون پچ رو بهم بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

كسي ميتونه بگه چه جوري ميشه زبان فارسي رو به گوشي k800 اضافه كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض نحوهی خواندن و فلش کردن gdfs(یکی دیگر از کارایی های برنامه ی ستول)

gdfs هم لطف کن یه توضیح بده.
    با تشکر
    در مورد معنی کلمه می تونید به فهرست مطالب مراجعه کنید... و عنوانش رو گیر بیارید و پست مربوطه رو مطالعه کنید...در یک کلام به قول دوستمون gdfs رو انبار گوشی میدونن(چون کلیه تنظیمات سیستمی گوشی و ....در اینجا ذخیره میشه)
    اینم لینک پست مورد نظر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا مثلا سریال گوشی در این قسمت در اینجا ذخیره میشه...
    به همین خاطر اوایل که این دکمه رو روی برنامه میدیدیم این امید شکل میگرفت که بشه با یک بک اپ از gdfs.. گوشی های سریال چنج هم مشکلشون حل بشه و اونها هم بتونن واسه بار اول خودشون فلش کنن و نیاز به باکس از بین بره.....
    اصولا هم نیاز به بک اپ gdfs احساس نمیشه..منتها فرضا شما با اسکریپت های gdfs کار میکنیدو اونها رو اشتباه نصب میکنید....این باعث میشه gdfs اسیب ببینه و در نتیجه رفتار گوشیتون رو از حالت نرمال خارج کنه(گوشیتون غیر قابل استفاده شده)...اینجاست که برای برگردوندن رفتار گوشی به حال اولیه اش نیاز به بک اپش احساس میشه
    توجه مهم:فقط و فقط میتونید از gdfs متعلق یه گوشی خودتون استفاده کنید...اینکه مثلا بگید من از بک اپ gdfs گوشی دوستم که اونم همین گوشی منو داره میتونم استفاده کنم..این غلطه و این کار نشدنیه...فقط بک اپ خودتون
    read gdfs.......wirte gdfs
    بعد از اینکه مدل گوشیمون رو انتخاب کردیم....به راحتی دکمهی read gdfs رو میزنیم و بقیه کارهای برنامه رو انجام میدیم...یک بک اپ ازش در پوشه ی برنامه ذخیره میشه...ضمن اینکه خودتونم میتونید ببینید که فرمتش bin هست
    خوب حالا زمانی ریده که میخواهید از بک اپتون که پسوند bin هم داره استفاده کنید و اونو رو گوشیتون فلش کنید....این فایل بین رو در قسمت misc files قرار میدهید و دکمهی write gdfs رو میزنید و بقیه کارهای برنامه رو دنبال کنید
    Last edited by mostafa_khan; 06-09-2007 at 00:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه امکان داره ادرس اون پچ رو بهم بده
    تو تاپیک پچ معرفی شده
    كسي ميتونه بگه چه جوري ميشه زبان فارسي رو به گوشي k800 اضافه كرد.
    شرمنده عزیزم....گشتم اما چیزی یاد نگرفتماخه من همیشه از اف اسی استفاده میکنم که فارسی رو ساپورت کنه....شما هم اگه این کار رو میکردی کمتر دردسر میکشیدی...
    اها این فایل پی دی اف اموزش برنامه ستول تو انجمن هست ..من ندارمش..شما دان کن ببین شاید تو اون دربارهی تغییر زبان گفته باشه
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ریختن منو و مسیر های ان در fs

خوب از امروز روس مسیر هایی کار میکنیم که کمتر مورد بحث قرار گرفته...مثل حذف ir_tci یا مثلا حذف صدای شاتر دوربین و خیلی چیزهای دیگه
    منتها چون من خودم اول با منو فلش و مسیرهاش کمی مشکل داشتم از منو شروع میکنیم
    شما هم هر مسر جالبی رو دیدین حتما منو کمک کنید
    با توجه به نوع فایل هایی که در فایل منوی مورد نظرتون دارید باید مسرهای مختلف و متعددی رو بسازید:
    از یک فایل swf تشکیل شده باشه کافیه یک مسیر زیر رو ایجاد کنید:
    کد:
    اگه دیدید فایلهای png یا مثلا gif داشت این مسیر رو درست میکنید و کلیه فایل ها رو در این مسیر میریزید:
    کد:
    اگه فایل menu.ml داشتید اون رو هم در مسیری همون فایلهای png , gif که بالا ذکر کردم بریزید
    اگه به فایل با پسوند thm برخوردید..اون فایل رو در این مسیر قرار بدید:
    کد:
    خوب دیگه اصلی ترین کار انجام شد حالا به راحتی می تونید منوی مورد نظر رو در گوشی تون فلش کنید و از گوشیتون بیشتر از قبل!لذت ببرید

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوربین ifs/settings/camera

فونت tpa/preset/system/fonts

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •