emad جان دارم منظوره من میخوام علامت ستاره ی درجه ی پلیس را تغییر بدم امکانش هست کمکم کن از همه درخواسته کمک دارم بازم از همه تشکر می کنم که جواب دادین
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
emad جان دارم منظوره من میخوام علامت ستاره ی درجه ی پلیس را تغییر بدم امکانش هست کمکم کن از همه درخواسته کمک دارم بازم از همه تشکر می کنم که جواب دادین
با TXDworkshop وارد محل نصب بازی می شی و بعد وارد فایل models می شی و فایل FONTS.TXD رو باز می کنی و بعد گزینه اکسپورت رو انتخاب می کنی و بعد بر روی گزینه BMP کلیک می کنی و مسیر سیو تصویر رو انتخاب می کنی بعد هر تغییری که دوست داری در فایل BMP توسط برنامه نقاشی یا هر برنامه دیگری بده و در آخر توسط TXDWorkshop اون فایل BMP رو در جای خودش ایمپورت کن.امیدوارم توضیح کاملی داده باشم.
Last edited by emad1234; 21-08-2008 at 00:15.
سلام من این سمندو ادیت کردم یعنی میخواستم باحالش کنم..... حالا کسی میتونه درستش کنه به قول معروف کروکی یا همون بدون سقف بکنتش؟
![]()
با سلام دوستان من از وقتي بازي جي تي اي رو ويرايش كردم روي يوزر هاي ديگه اجرا نميشه يعني در هنگامي كه باز Loding ميشه يه دفعه از بازي خارج ميشه .
خواهشا كمك كنيد
پژو 405 تاکسی ، در حال ویرایش و ادیت
امیدوارم رنگشو بپسندید.
لطفا نظر هم بدین تا کامل کامل بشه.
نکته مهم : من تونستم توی این ماشین چراغ های عقب رو دقیقا مثل خود پژو کنم یعنی چراغها نور مستطیلی دارند.
![]()
Last edited by emad1234; 20-08-2008 at 21:31.
سلام من فکر می کنم ویرایشات ایراد داره باید از اول ویرایش کنی
داشتم تاپیک رو از جایی که نبوم چک میکردم . که یک دفعه چشم به اون پرشیا افتاد که یکی از بچه ها عکسش رو گذاشته بود. اگه اون رو برای من بزارید کاملا شبیه به پرشیاش میکنم. فقط چند نفر برام عکس از پرشیا بزارند.
پسورد اون فایل اموزش col چی بود؟؟؟؟؟؟
روي user اصلي ويندوز اجرا ميشه ولي روي user هاي ديگه اين مشكل رو داره
در ضمن روي user خودم كه اجرا ميشه وقتي از ترينر 113 استفاده ميكنم وقتي كليد هاي shift+1,2,3 رو ميگيرم كه يه ماشيني كه خودم انتخاب كردم بيفته بجاش يه ماشين ديگه ميندازه پايين
اگه بتوني جاي اون تاكسي هاي قديمي بزاريش آلي ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)