سلام. قیمت بسته هاش توی همون سربرگ تانوما اتصال هست:
فقط نمیدونم با این تانوما اتصال میشه بسته سحر خیز و شب نشین رو خرید یا نه, دوستان کسی اطلاع داره؟
سلام. قیمت بسته هاش توی همون سربرگ تانوما اتصال هست:
فقط نمیدونم با این تانوما اتصال میشه بسته سحر خیز و شب نشین رو خرید یا نه, دوستان کسی اطلاع داره؟
می گن دو ماه اخر رو هنوز ندادی بخاطر همین. من چک کردم اخرین پرداختی ام اوایل فروردین بوده بعد از ان هم نتونستم سابقه پیدا کنم.
فکر کنم سیستمشون امده دو ماه اخر یکجا گذاشته و بعد دیدن من پرداخت نکردم اینجوری کردن.
قسمت سابقهی تراکنشهای مالی هم مثل بیابان برهوت است.
چجوری هست درخواستش؟
اینه هزینه هاش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو ftth هستم اجازه می دن؟
الان چیزی که تو بخش خرید سرویس داره نشون میده باسه من این شکلی است.
ولی باز بخش دیگری داره به نام تغییر سرویستو انجا هم یک سری گزینه دیگر هست. چقدر تو هم تو هم ساختن اینو
انجا کمترین بسته سه ماهه است پیش پرداخت. پس پرداخت رو هم نشون نمیده تا زمانی که دکمه رو بزنم باسه تعویضش. ایا بعدا باز می شه پیش پرداخت کردش؟چقدر سوال بر انگیزه منوش
من با پشتیبانی تلفنی هم صحبت کردم. برای پیش پرداخت برای یک ماه گفت میشه تاخیر انداخت ولی گفت به یک بخش دیگر باید تماس بگیرم و هماهنگ کنم اگر باز ماه های بیشتر می خواهد.
البته من نمی دونم چجوری هست این چون سمت ما تمام هزینه هاشو ( فیبر و نصب و ... ) رو خود ساختمان داده و اگر بخوان جمع کنند داستان میشه براشون.
این بسته ها کجاست؟اصلا تو منو من نیستش. چقدر ادم باید توش بچرخه.
تعداد سایت ها و بخش هاش داره با تعداد زیر مجموعه ها و ستاد ها در حکومت مسابقه می ده.![]()
Last edited by zed2; 14-05-2026 at 19:55.
اگر بدونی چقدر زنگ زدم بهشون گفتم بیاین نصب کنین گفتن هنوز پوشش نمی دیم..... مثل داستان داتک شده که انموقع کلی زنگ می زدم کی میان adsl بدین وقتی امدن که من IPW رفتم WIMAX و از ان رفتم شاتل.
اگر می دادن من عمرا می زاشتم کسی سمت مخابرات بره.![]()
Last edited by zed2; 14-05-2026 at 21:14.
می بینم که شما هم اینور دیوار برلین گیر افتادین.
نیازمند ان مشت قدرتمند جهت باز کردن راه هستیم.
چه خبرا؟![]()
Last edited by zed2; 14-05-2026 at 21:17. دليل: تکراری
منم پارسال کلی زنگ زدم و تماس گرفتم بلاخره اومدن کابل کشی کردن ولی از کل کوچه فقط من دارم هیشکی نگرفته سرعت چسبیده به سقف تو اینترانت
من نردبون دارم میام اینور میرم انور دیوار
گاهی اوقات سر میزنم به اینوریا
سلامتی عزیز حالا چرا پشت دیوار برلین گیر موندی؟![]()
سرگرمی ما تو این اوضاع شده این ....
محتوای مخفی: تیوب
اره، اگر منم بعضی مواقع سرور های بیکار پیدا می کنم یکم باهاشون بازی می کنم و سرعت های ندیده رو کیف می کنم.
تازه اگر http/3 رو dns رو سایت اجازه بده یک ریسپانسی می دن که مرورگر هنگ می کنه یک لحظه با این سرعت.
بیشتر کسایی که من ارتباط داشتم تمدید نکردن یا اگر کردن با بسته های کوچیک کردن. که کارهای مرتبط با داخل رو بتونن انجام بدن.
کی نگاه نمی کنه انور دیوار رو. راههای رسیدن به بهشت زیاد است.
منم همینطور می امدم اینور یک سر می زدم می رفتم. قبلنا یک کوسه داشتن هر از چند گاهی می امد گاز می گرفت کابلو می رفت ولی ایندفعه شبانه دیوار کشیدن نامردا بدجور رو مخ رفتن.
- - - Updated - - -
Last edited by zed2; 15-05-2026 at 01:09.
این که تازه میشه خود ارتباط، با 12 گیگ در یک سال با سرعت 1000 که کاری نمیشه کرد. قیمت حجمهاش رو هم لطفا قرار بدید، فکر کنم شاتل جزو گرانترین ها باشه.
Last edited by blackbird; 15-05-2026 at 15:24.
خوش به حالت من که از ۹ اسفند رنگش رو ندیدم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)