تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 634 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان الان کم هزینه ترین سرویسی که میشه گرفت چی هست ؟ سایت مخابرات کمترین قیمت 75 گیگ 190 هزار تومن هست. من فقط می خوام سرویس جمع آوری نشه کمترین چیزی که میشه نگهش داشت رو می خوام. سیستم مخابرات فریز خط نداره. خوب زمانی که اینترنت نمی تونید بدید باید برای کسی که داخلی لازم نداره یه هزینه نگهداری بگیرید که خط رو که با هزار پشتک و وارو گرفتیم از دست ندیم خیلی راحت میگن باید درخواست جمع آوری بزنید می دوند که خیلی جاها دوباره گرفتنش خیلی سخته، مشتری رو گروگان گرفتن باید هزینه قطعی رو ما بدیم.
    داخل سایت مخابرات یه سرویس جدید دیدم اسمش "تانوما اتصال" هست. 12 ماهه هست سرعت 300 و ماهی 50 هزار تومن ماهانه روی قبض میاد. و ماهی 2 گیگ ترافیک داره و باید بسته ترافیکی بخرید و حجم خریداری شد تا پایان 12 ماه قابل استفاده هست. ولی هیچ قیمتی برای بسته های حجمی نزده. احتمال می دم گرون باشن . کسی خبر دار از این سرویس ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام. قیمت بسته هاش توی همون سربرگ تانوما اتصال هست:

فقط نمیدونم با این تانوما اتصال میشه بسته سحر خیز و شب نشین رو خرید یا نه, دوستان کسی اطلاع داره؟

2. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عع چرا قطع شد؟

میخری اگ شبانه برات مهم نی سعی کن بری رو ftto

-
    می گن دو ماه اخر رو هنوز ندادی بخاطر همین. من چک کردم اخرین پرداختی ام اوایل فروردین بوده بعد از ان هم نتونستم سابقه پیدا کنم.
    فکر کنم سیستمشون امده دو ماه اخر یکجا گذاشته و بعد دیدن من پرداخت نکردم اینجوری کردن.
    قسمت سابقه‌ی تراکنش‌های مالی هم مثل بیابان برهوت است.

چجوری هست درخواستش؟
    اینه هزینه هاش؟
    من رو ftth هستم اجازه می دن؟
    دوستان الان کم هزینه ترین سرویسی که میشه گرفت چی هست ؟ سایت مخابرات کمترین قیمت 75 گیگ 190 هزار تومن هست. من فقط می خوام سرویس جمع آوری نشه کمترین چیزی که میشه نگهش داشت رو می خوام. سیستم مخابرات فریز خط نداره. خوب زمانی که اینترنت نمی تونید بدید باید برای کسی که داخلی لازم نداره یه هزینه نگهداری بگیرید که خط رو که با هزار پشتک و وارو گرفتیم از دست ندیم خیلی راحت میگن باید درخواست جمع آوری بزنید می دوند که خیلی جاها دوباره گرفتنش خیلی سخته، مشتری رو گروگان گرفتن باید هزینه قطعی رو ما بدیم.
    داخل سایت مخابرات یه سرویس جدید دیدم اسمش "تانوما اتصال" هست. 12 ماهه هست سرعت 300 و ماهی 50 هزار تومن ماهانه روی قبض میاد. و ماهی 2 گیگ ترافیک داره و باید بسته ترافیکی بخرید و حجم خریداری شد تا پایان 12 ماه قابل استفاده هست. ولی هیچ قیمتی برای بسته های حجمی نزده. احتمال می دم گرون باشن . کسی خبر دار از این سرویس ؟

الان چیزی که تو بخش خرید سرویس داره نشون میده باسه من این شکلی است.

ولی باز بخش دیگری داره به نام تغییر سرویس تو انجا هم یک سری گزینه دیگر هست. چقدر تو هم تو هم ساختن اینو
    انجا کمترین بسته سه ماهه است پیش پرداخت. پس پرداخت رو هم نشون نمیده تا زمانی که دکمه رو بزنم باسه تعویضش. ایا بعدا باز می شه پیش پرداخت کردش؟ چقدر سوال بر انگیزه منوش

من با پشتیبانی تلفنی هم صحبت کردم. برای پیش پرداخت برای یک ماه گفت میشه تاخیر انداخت ولی گفت به یک بخش دیگر باید تماس بگیرم و هماهنگ کنم اگر باز ماه های بیشتر می خواهد.
    البته من نمی دونم چجوری هست این چون سمت ما تمام هزینه هاشو ( فیبر و نصب و ... ) رو خود ساختمان داده و اگر بخوان جمع کنند داستان میشه براشون.

سلام. قیمت بسته هاش توی همون سربرگ تانوما اتصال هست:

فقط نمیدونم با این تانوما اتصال میشه بسته سحر خیز و شب نشین رو خرید یا نه, دوستان کسی اطلاع داره؟
    این بسته ها کجاست؟ اصلا تو منو من نیستش. چقدر ادم باید توش بچرخه.
    تعداد سایت ها و بخش هاش داره با تعداد زیر مجموعه ها و ستاد ها در حکومت مسابقه می ده.
    Last edited by zed2; 14-05-2026 at 19:55.

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

شاتل بگیرید راحت کنید خودتونو

6. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر بدونی چقدر زنگ زدم بهشون گفتم بیاین نصب کنین گفتن هنوز پوشش نمی دیم..... مثل داستان داتک شده که انموقع کلی زنگ می زدم کی میان adsl بدین وقتی امدن که من IPW رفتم WIMAX و از ان رفتم شاتل.
    اگر می دادن من عمرا می زاشتم کسی سمت مخابرات بره.
    Last edited by zed2; 14-05-2026 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می بینم که شما هم اینور دیوار برلین گیر افتادین.
    نیازمند ان مشت قدرتمند جهت باز کردن راه هستیم.
    چه خبرا؟
    Last edited by zed2; 14-05-2026 at 21:17. دليل: تکراری

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

اگر بدونی چقدر زنگ زدم بهشون گفتم بیاین نصب کنین گفتن هنوز پوشش نمی دیم..... مثل داستان داتک شده که انموقع کلی زنگ می زدم کی میان adsl بدین وقتی امدن که من IPW رفتم WIMAX و از ان رفتم شاتل.
    اگر می دادن من عمرا می زاشتم کسی سمت مخابرات بره.

منم پارسال کلی زنگ زدم و تماس گرفتم بلاخره اومدن کابل کشی کردن ولی از کل کوچه فقط من دارم هیشکی نگرفته سرعت چسبیده به سقف تو اینترانت

می بینم که شما هم اینور دیوار برلین گیر افتادین.
    نیازمند ان مشت قدرتمند جهت باز کردن راه هستیم.
    چه خبرا؟

من نردبون دارم میام اینور میرم انور دیوار

گاهی اوقات سر میزنم به اینوریا

سلامتی عزیز حالا چرا پشت دیوار برلین گیر موندی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرگرمی ما تو این اوضاع شده این ....
      محتوای مخفی: تیوب 

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم پارسال کلی زنگ زدم و تماس گرفتم بلاخره اومدن کابل کشی کردن ولی از کل کوچه فقط من دارم هیشکی نگرفته سرعت چسبیده به سقف تو اینترانت

من نردبون دارم میام اینور میرم انور دیوار

گاهی اوقات سر میزنم به اینوریا

سلامتی عزیز حالا چرا پشت دیوار برلین گیر موندی؟
    اره، اگر منم بعضی مواقع سرور های بیکار پیدا می کنم یکم باهاشون بازی می کنم و سرعت های ندیده رو کیف می کنم.
    تازه اگر http/3 رو dns رو سایت اجازه بده یک ریسپانسی می دن که مرورگر هنگ می کنه یک لحظه با این سرعت.
    بیشتر کسایی که من ارتباط داشتم تمدید نکردن یا اگر کردن با بسته های کوچیک کردن. که کارهای مرتبط با داخل رو بتونن انجام بدن.

کی نگاه نمی کنه انور دیوار رو. راههای رسیدن به بهشت زیاد است.

منم همینطور می امدم اینور یک سر می زدم می رفتم. قبلنا یک کوسه داشتن هر از چند گاهی می امد گاز می گرفت کابلو می رفت ولی ایندفعه شبانه دیوار کشیدن نامردا بدجور رو مخ رفتن.

- - - Updated - - -
    Last edited by zed2; 15-05-2026 at 01:09.

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این که تازه میشه خود ارتباط، با 12 گیگ در یک سال با سرعت 1000 که کاری نمیشه کرد. قیمت حجمهاش رو هم لطفا قرار بدید، فکر کنم شاتل جزو گرانترین ها باشه.
    Last edited by blackbird; 15-05-2026 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

خوش به حالت من که از ۹ اسفند رنگش رو ندیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •