سرعتش همون 512 کیلوبایته
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
سرعتش همون 512 کیلوبایته
حجمش هم دقیقا همون طور که تو سایت ایرانسل ذکر شده 30 گیگابایت هست و اگه این حد رو رد کنین سرعتتون میشه 32 کیلوبایت در ثانیه
در کل خریدش پیشنهاد نمیشه
30 گیگ ظرفیت داره ؟ تو سایتش لیمیت نگذاشته که نوشته نامحدود یک ماه 4 مگابیت 30 هزار تومان
اگه 30 گیگ باشه که مفت نمی ارزه
قبلا که بسته هاش گرون بودن نامحدود 4 مگابیت به تناسب بقیه بهتر بود ! ولی چند وقت پیش قیمت بسته ها خیلی بهتر شد و الان خریدن بسته های نامحدود اصلا توجیهی نداره !
به جای بسته نامحدود من سرویس 25 گیگ به همراه 50 گیگ شبانه میگیرم و سرعت هم باز ! 35 تومن ! هرجوره حساب کنی خیلی خوبه
همین الان : تو خونه با آنتن دهی متوسط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: آنتن دهی
Last edited by fanoostalaei; 30-08-2018 at 12:40.
سلام دوست عزیز از چه برنامه ای استفاده میکنید که سرعت اینترنت رو لحظه ای اون پایین تو تسک بار نشون میده؟
NetSpeedMonitor
du meter![]()
سلام دوستان
من از مودم خارجی ZW101 ایرانسل یکساله که استفاده میکردم الان خونه ام رو عوض کردم تو خونه جدید رو پشت بوم نصبش کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR خیلی ضعیفه و 4db بالاتر نمیره. کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکل از کجاست.
فقط نصب مودم بر روي پشت بام كافي نيست ، براي دريافت sinr و سيگنال بهتر مودم رو بايد بچرخانيد تا sinr شما بالا بره و روي بهترين حالت تنظيم بشه، اگر نرفت بايد با دسترسي ادمين وارد مودم بشيد و با تغيير دادن فركانس ساير دكل ها رو هم تست كنيد.
Last edited by ahwazp30; 30-08-2018 at 19:33.
ممنون از جوابتون. بلی تنظیم کردم وقتی میچرخونم آنتن رو تعداد آنتن هام کم میشه دقیقا در همین نقطه که تنظیم کردم 3 تا آنتن کامل میده ولی SINR بالاتر از 4 نمیره. چجوری باید فرکانس رو تغییر بدم تو کدوم قسمتش باید برم؟ دیدم یه قسمت داره که scan mode رو میشه روی Full band یا pci lock یا band frequency/prefered قرار داد آیا منظورتون همین جاست؟ ولی ازم EARFCN و PCI میخواد که نمیدونم چی باید وارد کنم.
دوستان من یه بسته خریدم 100+200 یه ساله.ولی از ساعت۹به بعد سرعت میاد زیر 1مگابیت .البته بسته ای که خریدم با تخفیف خریدم حدود ۹۱تومن . آیا به خاطر اینه که بسته رو ارزون خریدم؟در طول روز بدنیست بین ۷تا ۲۳مگابیت متغیره ولی کارمو راه میندازه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)