تو مودم کشش خط رو تا چند مگ زده؟
یه عکس از قسمت استاتوس مودم میشه بزاری
تو مودم کشش خط رو تا چند مگ زده؟
یه عکس از قسمت استاتوس مودم میشه بزاری
شما چند ساله مودم داری ؟ چند ساله از adsl استفده میکنی ؟ وقتی مودم رو روی 2048 ببندند دقیق بهت 256 کا سرعت نمیده حدود 220 کا بیشتر سرعت نمیده حالا خطت رو 6 مگه میشه 660 کا باید سرعت بده اگر بخوای 6 مگ دقیق بگیری باید برات 6,912 سرعت خط رو ببندن که میگی خطم نمیکشه.
این اتلاف هم برای adsl طبیعیه نمیشه کاری کرد همونی که تو مودم هست رو بگیری تکنولوژیش اینجوریه.
خداوکیلی چه ربطی داره به اینکه چند ساله Adsl دارم ؟
از سال 80 دیال اپ
87 به بعد Adsl
چند ماهه پارس انلاینم جالبه ماه اول جشتواره گرفتم تا 12 مگابیت باز بود راحت 1.6 1.2 مگابایت دانلود میزدم تا بعد که نامحدود 256 گرفتم خط رفت رو 6 mbit
قبلشم شرکتای دیگه داشتم همیار نت, شاتل, اسیاتک ....
پ.ن شما مثل اینکه متوجه نشدی من سرویس 8 مگ گرفتم خطم از زمان خرید سرویس 256 رو 6 مگ بسته شده ...
حالا زنگ زدم میگن نه مشکل از خط شماست اگه مشکل از خط منه چرا جشنواره تا 12 مگابیت باز بود؟
چرا همیارنت داشتم راحت خطم میکشید؟؟؟![]()
Last edited by Ashk4n; 19-12-2017 at 14:03.
مثله اینکه ازدیشب سرعت بهترشدبردانلود قبلن 390تامیداد الان 450تارومید روسرویس 3مگ البته 8کانکشن با ای دی ام سرعت ثابت میمونه خوبه اینومصرف میکنم ازسری بعدزیر4مگ نمیگیرم با این حساب 4مگ روخطم600تارومده اینم تست با ای دی ام سرویس3مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 19-12-2017 at 16:26.
سرویس 4 مگ طبیعتا باید رو 500 باشه ینی میگی بالاتر میده ؟
سلام
دوستان استریم خطم ازاد شده امروز زنگ زدم میگم بیارینش رو 4 طرف میگه روی هست :/
ولی استریم خط من ازاده الان تند تند نتم قط میشه
چ کنم ؟!
بازی جدید پارس انلاین هست واسه منم تا 12 مگابیت میکشید الان شده 6 مگ در صورتی که 8 مگ خریدم 4 بار زنگ زدم پشتیبانی میگه خط نمیکشه طرف پشتیبانی برداشته سرویس منو قطع کرده میگه الان پهنای باند خط و بردم بالا
زنگ زدم دوباره میگم لینک قطع شده میگه چون خط شما 8 مگ نمیکشه قطع میشه ؟؟؟!!!!!!!!! (بهانه جدید واسه فرار از سرعت اسمی . برمیدارن سرویستو قطع میکنن بعد میگن دیدی خطت نمیکشه؟)
بهش میگم مرد مومن من 2 ماه قبل جشنواره داشتم 12 مگ باز بود از شرکت همیار نت هم داشتم اونم تا جا داشت سرعت میداد بهم مشکل از خط من نیست
منم شدیدن نویزم بالا پایین میشه :/
پینگ هم خیلی نوسان داره
امروز کلا مشکل داشتن چند باری سرویس قطع شد پشتیبانی هم که زنگ بزنی میره رو گویا که با دلیل پاره ای از مشکلات اختلال داریم و....
الان اوکی شده واسه من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)