تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 619 از 1547 اولاول ... 1195195696096156166176186196206216226236296697191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من سرویس ADSL مخابرات استان تهران دارم .

از مشترکین قدیم مخابرات هستم، 512 نامحدود، تقریباً با مالیات ماهی 24500 تومن میدم رو قبض تلفن.

سرعت دانلود با IDM حدود 63 کیلوبایت در ثانیه است
    سرعت آپلود حدود 14 کیلوبایت در ثانیه است.
    پینگ هم فکر کنم بین 200 تا 250 در نوسان است.

در طول سال حدود یک روز تا دو روز قطعی اینترنت از سوی مخابرات دارم.

از شما دوستان کاربر سرویس‌های شاتل این سؤال رو دارم که سرعت دانلود با IDM سرویس ART1 نامحدود شاتل چقدره.

با توجه به این که شنیدم این سرویس ماهی 30 هزار تومن در میاد.

کلاً ارزش داره از مخابرت نامحدود 512 به شاتل نامحدود ART1 کوچ کنم.

پیشاپیش از جواب شما سپاسگزارم.
    Last edited by zelda64; 02-01-2017 at 21:08.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان من سرویس ADSL مخابرات استان تهران دارم .

از مشترکین قدیم مخابرات هستم، 512 نامحدود، تقریباً با مالیات ماهی 24500 تومن میدم رو قبض تلفن.

سرعت دانلود با IDM حدود 63 کیلوبایت در ثانیه است
    سرعت آپلود حدود 14 کیلوبایت در ثانیه است.
    پینگ هم فکر کنم بین 200 تا 250 در نوسان است.

در طول سال حدود یک روز تا دو روز قطعی اینترنت از سوی مخابرات دارم.

از شما دوستان کاربر سرویس‌های شاتل این سؤال رو دارم که سرعت دانلود با IDM سرویس ART1 نامحدود شاتل چقدره.

با توجه به این که شنیدم این سرویس ماهی 30 هزار تومن در میاد.

کلاً ارزش داره از مخابرت نامحدود 512 به شاتل نامحدود ART1 کوچ کنم.

پیشاپیش از جواب شما سپاسگزارم.
    سلام
    دوست عزیز منم مثل شما 512 نامحدود مخابرات دارم شاتل رو امتحان نکردم ولی میدونم و شنیدم که محدود میکنه شدیدو اسما نامحدوده نه واقعا،در ضمن در همه مراکز همه سرویس ها رو نمیده مثلا من سعادت آباد هستم مرکز سلمان اینجا اصلا موقع ثبت نام ARTها رو میزنه سرویس غیر قابل ارئه باید ببینید برای شما چطوره
    در کل اگه بتونید با سرعت پایین اینترنت فعلی تون بسازید بدک نیست(نظر شخصی من)

3. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز منم مثل شما 512 نامحدود مخابرات دارم شاتل رو امتحان نکردم ولی میدونم و شنیدم که محدود میکنه شدیدو اسما نامحدوده نه واقعا،در ضمن در همه مراکز همه سرویس ها رو نمیده مثلا من سعادت آباد هستم مرکز سلمان اینجا اصلا موقع ثبت نام ARTها رو میزنه سرویس غیر قابل ارئه باید ببینید برای شما چطوره
    در کل اگه بتونید با سرعت پایین اینترنت فعلی تون بسازید بدک نیست(نظر شخصی من)
    ممنون که پاسخ دادید ولی خیلی خوب میشد که یکی از دوستانی که از سرویس ART استفاده می کنه ماها رو راهنمایی می‌کرد.
    استفاده من از اینترنت هم روزه هم شب. به همین خاطر نامحدود می‌خوام در طول یک ماه هم الان با 512 نامحدود مخابرات حدود 30 گیگ دانلود دارم. سایت شاتل رو چک کردم ART1 به مرکز مخابراتی ما میدن.
    ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با نامحدود ART-1 داره از سرعت دانلودش با IDM بگه چون با 512 نامحدود مخابرات تهران من 63 کیلوبایت سرعت دانلود دارم.

5. این کاربر از zelda64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادید ولی خیلی خوب میشد که یکی از دوستانی که از سرویس ART استفاده می کنه ماها رو راهنمایی می‌کرد.
    استفاده من از اینترنت هم روزه هم شب. به همین خاطر نامحدود می‌خوام در طول یک ماه هم الان با 512 نامحدود مخابرات حدود 30 گیگ دانلود دارم. سایت شاتل رو چک کردم ART1 به مرکز مخابراتی ما میدن.
    ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با نامحدود ART-1 داره از سرعت دانلودش با IDM بگه چون با 512 نامحدود مخابرات تهران من 63 کیلوبایت سرعت دانلود دارم.
    سلام

دوست عزیز من الان دو سال هست که آرت دارم و اول هم آرت1 داشتم . سرعت دانلود هم 150 بود و مصرف کل ماه هم تقریبا 30 گیگ بود و محدود هم نشدم . الان یک سالی هست که آرت 3 دارم که سرعت دانلود 250 هست و ماهی تقریبا 50 گیگ مصرف دارم . اگه به صورت مداوم هم دانلود نکنی و مصرف توی طول روز پخش باشه بیشتر از این هم بدون کاهش سرعت می تونی استفاده کنی .

موفق باشید

7. 2 کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام. بله،
    داون استریم برروی ۹۳۱۱ و آپ استریم برروی ۱۱۵۱ ست می گردد.
    البته این اعداد بشرطی است که خط شما نویز نداشته باشد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    دقيقا همين اعداده
    جالبه پينگ هم شانسيه بعضي وقتاي ميشه ٨٠ بعضي وقتا ٩٠ بعضي وقتا ١٣٠

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من آرت 3 گرفتم سرعتم بین 180 تا 220
    ماه پیشم آرت 5 داشتم سرعتم بین 350-380 بود
    سلام کدوم شهرید شما؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخه شما چه گیری دادی به نامحدود یه اکو 2 ساله بگیر با 240 گیگ 150 تومن هر وقتم حجمت داشت تموم میشد تو یکی از جشنواره ها گیگ بخر سرعتم 16 مگ دیگه ارت چیه اگه دوس داری با 100 کیلو دانلود کنی و کلی کلافه بشی و وقتت گرفته شه پس ارت بگیر .

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اخه شما چه گیری دادی به نامحدود یه اکو 2 ساله بگیر با 240 گیگ 150 تومن هر وقتم حجمت داشت تموم میشد تو یکی از جشنواره ها گیگ بخر سرعتم 16 مگ دیگه ارت چیه اگه دوس داری با 100 کیلو دانلود کنی و کلی کلافه بشی و وقتت گرفته شه پس ارت بگیر .
    دوست عزیز این جشنوارست؟چندمگه 240 گیگ 150ت؟سرعت دانلودش چقدره؟البته ماهی 60گیگ دانلود دارم 4ماهه تموم میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام کدوم شهرید شما؟
    سلام
    خراسان شمالی-بجنورد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من الان دو سال هست که آرت دارم و اول هم آرت1 داشتم . سرعت دانلود هم 150 بود و مصرف کل ماه هم تقریبا 30 گیگ بود و محدود هم نشدم . الان یک سالی هست که آرت 3 دارم که سرعت دانلود 250 هست و ماهی تقریبا 50 گیگ مصرف دارم . اگه به صورت مداوم هم دانلود نکنی و مصرف توی طول روز پخش باشه بیشتر از این هم بدون کاهش سرعت می تونی استفاده کنی .

موفق باشید
    ببخشید وسط توضیحاتت می پرم این مصرف توی طول روز پخش باشه - اگر مثلا من 4-5 ساعت در زمان های مشخص در هر روز اوج مصرف داشته باشیم و بقیه ترافیک روزانه ام 10-20 درصد پهنای باند باشه مسئله ایجاد می کنه؟
    بعد دانلود مداوم اگر مثلا 4-5 روز یک بار حدود 4-5 ساعت با تمام پهنای باند دانلود کنیم مسئله ایجاد می کنه؟

اولویت های کاربری هر کس فرق دارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •