تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 752 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629669719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم بپرسم معادل هدفون سیمی TSCO TH-5035 چه هدفونی بدون سیم پیشنهاد میکنید؟منظورم به لحاظ کیفیت هست.کارم هم عادی هست موزیک فیلم.هدفون سیمی بالا رو یکسال پیش 15 تومن این حدودها خریدم.منبع برقش رو هم از باطری هلی شارژی بگیره نه باطری های یکبار مصرف.اگه ممکنه قیمت تقریبی هدفون بی سیم معادل رو هم بگید ممنونتون میشم.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 29-02-2012 at 15:59.

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

9

مي بخشيد از اين كه زياد سوال مي كنم ولي خودم تقريبا يه احساس شك دارم.
    ميخواستم بدونم آيابهتره كه صبر كنم كه 600 اهم موجود بشه و يه آمپ خوب هم بخرم يا 250 اهم بگيرم با آمپ نسبتا ضعيف تر؟ آ خه تو ريويو ها مخصوصا محدوده ي هاي براي 600 اهم رو خيلي تعريف كردن ازش ولي 250 اهم ظاهرا تيز تره و نا متعادل تر كه صداي بعضي از ساز هارو مصنوعي جلوه ميده, اين قضيه آدم رو دودل ميكته مخصوصا تهيه آمپ.

با تشكر.

4. این کاربر از SiavElClassico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    audio technica تو ایران نمایندگی داره؟
    میخوام مدل ATH-M50 رو بخرم...
    با کارت صدای creative titanium hd خوب میشه؟
    ممنون
    سلام
    بله نمایندگیش پیشگامان کیش هست و تو خیابان جمهوری فروشگاه دارن.با titanium hd عالی هست البته با کارت صوتی خود کامپوتر هم خوب جواب میده ولی titanium hd حرفه ای تر هست و بعدا اگر بخواین هدفون های دیگه ای با امپدانسهای مختلف هم استفاده کنین پاسخگو خواهد بود.

ميخواستم بدونم آيابهتره كه صبر كنم كه 600 اهم موجود بشه و يه آمپ خوب هم بخرم يا 250 اهم بگيرم با آمپ نسبتا ضعيف تر؟ آ خه تو ريويو ها مخصوصا محدوده ي هاي براي 600 اهم رو خيلي تعريف كردن ازش ولي 250 اهم ظاهرا تيز تره و نا متعادل تر كه صداي بعضي از ساز هارو مصنوعي جلوه ميده, اين قضيه آدم رو دودل ميكته مخصوصا تهيه آمپ.

با تشكر.
    ببخشین البته اگر بخواین صبر کنین تا 600 اهم رو موجود کنن که ممکنه خیلی از هدفونهای حرفه ای دیگه هم بیاد ایران که بهتر از این 600 اهمی باشه و خیلی مسائل دیگه.بنظر من شما همین 250 اهمی رو بخرین با یه امپ مناسب یا یه کارت صوتی خوب (مثل creative titanium hd ) خیلی موفق ترین.چون این تعاریف و برتری هایی که تو سایتها میگن خیلی تخصصی هست و این کسانی که رویو ها رو میدن خیلی حرفه ای و متخصص هستن که به ریز ترین جزییات مثل یه کوه نگاه میکنن که در نظر ما اصلا به چشم نمیاد.مثلا من اماتور چشمهامو ببندم و همین 600 اهمی و 250 اهمی رو تست کنم مطمعنا هیچ فرقی بینشون نمیتونم پیدا کنم.تازه من یه هدفون 300 اهمی دارم خیلی وقت هم هست امپ سفارش دادم ولی فعلا دستم نرسیده حالا شما فرض کنین منتظر بشین هدفون رو موجود کنن بعدش واسش بخواین امپ انتخاب کنین و بخواین تهیش کنین البته اگه شور و شوقی باقی مونده باشه که واسه یه اختلاف جزعی این قدر صبر کنینو هزینه اضافی پرداخت کنین.در هر صورت تصمیم با شماست و براتون ارزوی موفقیت میکنم.
    Last edited by peaceful1; 29-02-2012 at 17:03.

6. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رفتم به سایت تهران ملودی برای خرید و قصد خرید K99 دارم (به صلاح دید شما)
    شما این سایت فروشگاه اینترنتی رو تضمین میکنید؟؟؟
    الان K99 رو زده 105 تومن، بصرفه هستش یا ارزون تر از اینم پیدا میشه؟
    اصلا این سایت فروشگاه معتبر هست؟ توضیحات و گارانتی که از این سایت دیدم بنظرم معتبر هستش، نه؟
    با اجازه از آقا رضای عزیز چون این دوستمون فروشگاه تهران ملودی رو نام بردن خواستم به عنوان کسی که از این سایت خرید کرده و تجربه داره درواقع تجربه ی خودم رو در اختیار دوستان بذارم! هرچند که خرید من هدفون نبود اما خوب مربوط به حوزه ی صوتی بود(یک جفت اسپیکر مانیتورینگ اما واسه اینکه بحث تاپیک منحرف نشه از برند و مدلش صرف نظر میکنم و اینو صرفا یک تجربه ی خرید بدونید که ممکنه در موقع خرید هدفون هم باش روبرو بشید)

من هم این سایت رو دیدم و از اون جایی که به خرید بلندگوی مانیتورینگ به شدت احتیاج داشتم بعد از اینکه دیدم یک هفته مهلت تست و یکسال گارانتی به محصولاتشون میدادن ترغیب شدم که تماس بگیرم باشون! مسئول فروششون آقای ایزدی نامی بود که به من گفت مدل مورد علاقم فعلا موجود نیست اما خرید کردیم و تو پارت جدید که 2هفته ی آینده میاد اون مدل هم هست! مام 2هفته صبر کردیم و بعد از 2هفته تماس گرفتم و ایشون گفتن بله اومده منتها تا شنبه ی هفته ی بعد قیمتش معلوم میشه! (2شنبه بود)

قیمتش 220 بود تو سایتش،گفتم آیا قیمتش خیلی تغیر میکنه گفت نه تفاوت اونقد نیست شاید 20تومنی گرون شه! هیچی شنبه تماس گرفتم میدونید چی بم گفت؟ گفت قیمتش خیلی رفته بالا و الان 2برابر شده! من اون خیلی ریلکس! دیدم 400تومن به بالا خیلی نامردیه واسه چیزی که 3هفته قبلش 220 تومن بود!! بیخیال اون مدل شدم(نیاز به این بلندگو بم فشار میاورد) خلاصه با کلی منت که گذاشتن یک مدل دیگه که از دید ایشون قیمتش اونقدر تغییری نکرده بود رو 520 تومن از این سایت خریدم! (گفتم اگه قرار مدل مورد نظر خودم رو با 2برابر قیمتش بخرم خوب چیزی بخرم که به این قیمت نزدیک باشه ولی قیمتش به قیمت خودش نزدیک باشه)

هزینه ی پیک رو هم دادم(تو سایت گفته شده هزینه ی حمل رایگان ولی درواقع مشتری برخلاف اون چیزی که خودش فکر میکنه داره پول پیک رو میده ولی اینا برداشتن به قیمت خود جنس هزینه ی پیک رو اضافه کردن وفقط وقتی کسی بخواد بخره اگه درخواست تخفیف کنه بش میگه هزینه پیک رو خودت بده! به جا تخفیف قرار شد هزینه ی پیک رو خودم بدم تا زحمت بکشن 5تومن تخفیف بدن) جنس رو پیکشون آورد و من بازش کردم و تا یکشنبه(یک روز بعدش)که کار کرد اینترفیس صوتیش(USB) از کار افتاد! من اعصابم حسابی خورد شده بود!

زنگ زدم و گفتم خودتون گفتین یک هفته مهلت تست! جنستون خرابه! باید پسش ببرید! یک 2روزی معطلم کردن! (به خاطر بارندگی و مسائل دیگه) من مصمم و جدی 2باره زنگ زدم! اونا بالاخره قبول کردن پیکشون رو بفرستن(نمیرسیدم برم جمهوری) 20تومن هزینه ی پیک دادم(گفتم اون سری که 15تومن بود گفت من 20 تومن میگیرم! هر 2پیک مال شرکتشون بود ولی 520 تومن پولم در آستانه ی نابودی بود نمیشد ریسک کرد) حالا چه روزیه 3شنبه! بم گفته بود وقتی پیک آوردش اگه کارشناسمون تایید کرد اون وقت تعویض میشه فکر نکن همین طوری عوضش میکنیم! (پیش خودش فکر میکرد جنسش خیلی شاخه و من الکی ایراد گرفتم ولی من مطمئن بودم!)

در ضمن ذکر این نکته هم لازمه که گفت یک ساعت بیشتر طول نمیکشه! اما اون روز خبری نشد! فرداش هم همینطور! پنجشنبه اول صبح زنگ زدم گفتم پس چی شد؟ شما گفتی یک ساعت! 2روز گذشت! (راستش زیاد لحنش صمیمی نبود این بود که رغبت نمیکردم خیلی زنگ بزنم ولی بحث پولم بود و کاریش نمیشد کرد! که ایشون تایید کرد بله جنسمون مورد داشت! و این چیزا پیش میاد! حالا 2روز قبلش با یه غرور خاصی مطمئن بود که محاله همچین چیزی باشه! ولی خوب از این برند و این مدل زده شده بودم و از اونجایی که اتفاقی کسی که اون مدل قبلی که مدنظرم بود(همونی که توضیح دادم تهران ملودی برخلاف حرفش 400 به بالا قیمت میداد) رو وارد میکرد و به این شرکت یا فروشگاه های دیگه میداد رو با پرسه جو پیدا کردم!

تماس گرفتم و 330 قیمت میداد! درسته که این هم زیاد بود ولی باز بهتر از 400 خورده ای به بالا بود! به آقای ایزدی(تهران ملودی) گفتم من نمیخوام برام بلندگوی معیوبی که بم دادیو تعویض کنی من همون بلندگوی قبلیو میخوام ولی میدونم کی اینو وارد میکنه و قیمتش اونی نیست که قبلا گفتی گفت یک ساعت دیگه تماس بگیر قیمتشو بت بدم! (من میدونستم دیگه نمیتونه قیمت بالایی بده) یک ساعت بعد زنگ زدم و گفتم چی شد گفت یه دونه تو انبارمون مونده اونو بت 310 میدم!! منم حرکت کردم و به سمت شرکتشون(خدایی دیگه زورم میومد پول پیک بدم) ولی از شانس بدم تو ترافیک گردم و آقا مدعی شد باید بره! وقتی رسیدم که داشت از شرکتش میومد بیرون و همونجا دیدمش! گفت انبارمون بسته و میره شنبه! عیب نداره شنبه بیا ولی قول میدم با یه قیمت خوب بدم!

من واقعا نگران پولم هم بودم! شنبه با یکی از دوستام رفتم شرکتشون و خودش نبود! تماس که گرفتیم قرار شد همکارش کارمونو انجام بده! تماس که گرفتم گفت 370! من دیگه عصبانی بودم! یک هفته ی تمام الاف اینا و بعد بر خلاف حرف 2روز قبلش نه تنها 310 رو کمتر نکرد بلکه میگفت 370 و پایین تر بده ضرر هم میکنه! خلاصه بشون گفتم این همه از اعتبارتون حرف زدین! حالا دارین اینجوری برخورد میکنین! واقعا برخوردتون زشته(قبل از خرید یه عالمه چرت و پرت راجب شرکتشون تحویلم داده بود) و خلاصه گفتم گور باباش ارزش نداره اینقدر اعصابم خورد شه! من نمیخوام پولم رو بدین! شماره حساب دادم و 2-3 بار ظرف 2ساعت زنگ زدم و گفتم پول تو حسابم نیست! بعد 3ساعت پول به حسابم واریز شد!

اون فروشگاهی که راجبش صحبت کرده بودم که تلفنی 330 قیمت داد رو پیدا کردم و رفتم همونجا و با 10 تومن تخفیف 320 خریدم و خلاص! (تهران ملودی با وجود حرفایی که زده بود میخواست رو همین 320 تومن هم 50تومن دیگه سود کنه!! ) آره دوستان میدونم طولانی بود و خستتون کردم از این بابت عذر میخوام اما این ریز لحظه به لحظه ی خریدی که بود یکماه پیش از تهران ملودی داشتم! فقط بدونید اینا چه طور آدمایی هستند!! اگه راجب اینا که چه عرض کنم راجب چنتا از اینا روشنگری بشه و این قضیه پخش بشه دیگه اینا ملت رو اسکل فرض نمیکنن که هر سودی بخوان رو ببرن!

8. 14 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون بابت معرفيتون, ولي الان كه چندتا ريويو خوندم گفته شده بود اين آمپ بهترين حالت رو برا 32 اهم داره و براي امپدانس بالا در كيفيت دچار افت ميشه. اين آمپ هم عجب دردسري داره. كريتيو 600 اهم كارت صدا هست يا آمپ و كيفيتش و همينطر قيمتش چقدره؟

با تشكر.
    خواهش میکنم

احتمالآ توی اون ریویوهایی که خوندین توضح نداده که این آمپ توی رده دو برابر قیمت خودش بی رقیب هست و از همه مهمتر اینکه این یکی از آمپهای مناسب K701 که یکی از بد درایو ترین هدفون روی این کره خاکی هست و اینکه از نظر جزییات بسیار مناسب کاربرد شما و از همه مهمتر قیمتی معادل یک آمپ آماتوری اما بسیار خوش ساخت و با کیفیت
    پیشنهاد میکنم با توجه به سورس و سبک مورد علاقه و بودجه در نظر گرفته شده خودتون یکبار دیگه و با دقت بیشتری مشخصات واقعی این آمپ رو مرور کنید

شما هم موفق باشید.

10. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ميخواستم بدونم آيابهتره كه صبر كنم كه 600 اهم موجود بشه و يه آمپ خوب هم بخرم يا 250 اهم بگيرم با آمپ نسبتا ضعيف تر؟
    با صبر کردن برای 600 اهم موافق نیستم چون تفاوت به اون شکلی که شما می فرمایید نیست و تفاوت واقعی بین این دو مدل 600 اهمی و 250 اهمی بیشتر در جزییات حدود %5 مدل 600 اهمی نسبت به 250 اهمی هست و بیس دقیق تر البته باز هم به درصد چیزی در حدود 10% میشه حالا اگه این تفاوت برای شما ارزش داره صبر کنید
    آ خه تو ريويو ها مخصوصا محدوده ي هاي براي 600 اهم رو خيلي تعريف كردن ازش ولي 250 اهم ظاهرا تيز تره و نا متعادل تر كه صداي بعضي از ساز هارو مصنوعي جلوه ميده, اين قضيه آدم رو دودل ميكته مخصوصا تهيه آمپ.

با تشكر.
    این قسمت یه تحلیل آماتوری از مقایسه صدای این دو هدفون هست بهتره دنبال تحلیل های حرفه ای تری باشید تا احساس کنید که واقعیت چیه نه تفاوت احساسی یک شنونده نا اشنا رو که به سختی می تونه درباره تفاوت صدای این دو هدفون از هم نظر بده

در آخر بهترین هدفون دنیا هم اشکلات خودش رو داره مهم اینه که انتخاب ما طوری باشه که اشکلات اون هدفون جایی نباشه که همیشه جلوی گوش ما باشه مثلآ منی که عاشق الکترونیک هستم نباید هدفونی انتخاب کنم که بیس اون ضعیفه و یا منی که عاشق راک هستم نباید هدفونی انتخاب کنم که مید خوبی نداره و . . .

در آخر آخر همیشه از تمام فرکانسهای قابل پخش یک هدفون استفاده همزمان نمیشه این به نوع موسیقی که نه بلکه به نوع صداهای اون موسیقی مورد علاقه شما مربوط میشه پس خیلی حساسیت و سخت گیری برای بدست آوردن همه چیز ، نداشته باشید و ایده ال فکر کنید تا ایده ال بدست بیارید و دودل بودن هیچ کمکی به ما برای انتخاب درست نمیکنه مگر اینکه با فکر باز و آزاد تحقیق کنیم تا هر آنچه را که در پس احساس نا خوشایند ما بوده روشن و واضح پدیدار بشه

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 01-03-2012 at 12:53.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

1

خب ديگه ظاهرا خري د قطعي شده و من بايد كم كم شروع كنم به پول جمع كردن, دعا كنيد قيمت ها بالا پايين نشن با اين اوضاع... غير از اين یه مسئله هست كه اين آمپ Headsyage Arrow پيدا ميشه؟ يك سوال جانبي هم هست كه جايي پيدا ميشه كه آلبوم ها رو به صورت CD و با كيفيت خود CD اصلي داشته باشه ؟ آخه FLAC رو يه نفر شايدم شما آقا رضا گفته بود رو اينترنت تقلبي هستن. CD 9 سمفوني بتهوون رو رو 6 CD گرفتم 20 تمن كه خيلي كيفيت خوبي داشت

يك سوال ديگه اينكه وقتي صداي ساز هاي ميد انگار كه ضعيق ترن و وقتي فركانس تغيير ميكنه صدا هم بلند تر ميشه بايد با اكوالايزر درستش كنيم يا مسئله از سورسه؟

داره خودمونی میشه mahmood85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه از آقا رضای عزیز چون این دوستمون فروشگاه تهران ملودی رو نام بردن خواستم به عنوان کسی که از این سایت خرید کرده و تجربه داره درواقع تجربه ی خودم رو در اختیار دوستان بذارم! هرچند که خرید من هدفون نبود اما خوب مربوط به حوزه ی صوتی بود(یک جفت اسپیکر مانیتورینگ اما واسه اینکه بحث تاپیک منحرف نشه از برند و مدلش صرف نظر میکنم و اینو صرفا یک تجربه ی خرید بدونید که ممکنه در موقع خرید هدفون هم باش روبرو بشید)

من هم این سایت رو دیدم و از اون جایی که به خرید بلندگوی مانیتورینگ به شدت احتیاج داشتم بعد از اینکه دیدم یک هفته مهلت تست و یکسال گارانتی به محصولاتشون میدادن ترغیب شدم که تماس بگیرم باشون! مسئول فروششون آقای ایزدی نامی بود که به من گفت مدل مورد علاقم فعلا موجود نیست اما خرید کردیم و تو پارت جدید که 2هفته ی آینده میاد اون مدل هم هست! مام 2هفته صبر کردیم و بعد از 2هفته تماس گرفتم و ایشون گفتن بله اومده منتها تا شنبه ی هفته ی بعد قیمتش معلوم میشه! (2شنبه بود)

قیمتش 220 بود تو سایتش،گفتم آیا قیمتش خیلی تغیر میکنه گفت نه تفاوت اونقد نیست شاید 20تومنی گرون شه! هیچی شنبه تماس گرفتم میدونید چی بم گفت؟ گفت قیمتش خیلی رفته بالا و الان 2برابر شده! من اون خیلی ریلکس! دیدم 400تومن به بالا خیلی نامردیه واسه چیزی که 3هفته قبلش 220 تومن بود!! بیخیال اون مدل شدم(نیاز به این بلندگو بم فشار میاورد) خلاصه با کلی منت که گذاشتن یک مدل دیگه که از دید ایشون قیمتش اونقدر تغییری نکرده بود رو 520 تومن از این سایت خریدم! (گفتم اگه قرار مدل مورد نظر خودم رو با 2برابر قیمتش بخرم خوب چیزی بخرم که به این قیمت نزدیک باشه ولی قیمتش به قیمت خودش نزدیک باشه)

هزینه ی پیک رو هم دادم(تو سایت گفته شده هزینه ی حمل رایگان ولی درواقع مشتری برخلاف اون چیزی که خودش فکر میکنه داره پول پیک رو میده ولی اینا برداشتن به قیمت خود جنس هزینه ی پیک رو اضافه کردن وفقط وقتی کسی بخواد بخره اگه درخواست تخفیف کنه بش میگه هزینه پیک رو خودت بده! به جا تخفیف قرار شد هزینه ی پیک رو خودم بدم تا زحمت بکشن 5تومن تخفیف بدن) جنس رو پیکشون آورد و من بازش کردم و تا یکشنبه(یک روز بعدش)که کار کرد اینترفیس صوتیش(USB) از کار افتاد! من اعصابم حسابی خورد شده بود!

زنگ زدم و گفتم خودتون گفتین یک هفته مهلت تست! جنستون خرابه! باید پسش ببرید! یک 2روزی معطلم کردن! (به خاطر بارندگی و مسائل دیگه) من مصمم و جدی 2باره زنگ زدم! اونا بالاخره قبول کردن پیکشون رو بفرستن(نمیرسیدم برم جمهوری) 20تومن هزینه ی پیک دادم(گفتم اون سری که 15تومن بود گفت من 20 تومن میگیرم! هر 2پیک مال شرکتشون بود ولی 520 تومن پولم در آستانه ی نابودی بود نمیشد ریسک کرد) حالا چه روزیه 3شنبه! بم گفته بود وقتی پیک آوردش اگه کارشناسمون تایید کرد اون وقت تعویض میشه فکر نکن همین طوری عوضش میکنیم! (پیش خودش فکر میکرد جنسش خیلی شاخه و من الکی ایراد گرفتم ولی من مطمئن بودم!)

در ضمن ذکر این نکته هم لازمه که گفت یک ساعت بیشتر طول نمیکشه! اما اون روز خبری نشد! فرداش هم همینطور! پنجشنبه اول صبح زنگ زدم گفتم پس چی شد؟ شما گفتی یک ساعت! 2روز گذشت! (راستش زیاد لحنش صمیمی نبود این بود که رغبت نمیکردم خیلی زنگ بزنم ولی بحث پولم بود و کاریش نمیشد کرد! که ایشون تایید کرد بله جنسمون مورد داشت! و این چیزا پیش میاد! حالا 2روز قبلش با یه غرور خاصی مطمئن بود که محاله همچین چیزی باشه! ولی خوب از این برند و این مدل زده شده بودم و از اونجایی که اتفاقی کسی که اون مدل قبلی که مدنظرم بود(همونی که توضیح دادم تهران ملودی برخلاف حرفش 400 به بالا قیمت میداد) رو وارد میکرد و به این شرکت یا فروشگاه های دیگه میداد رو با پرسه جو پیدا کردم!

تماس گرفتم و 330 قیمت میداد! درسته که این هم زیاد بود ولی باز بهتر از 400 خورده ای به بالا بود! به آقای ایزدی(تهران ملودی) گفتم من نمیخوام برام بلندگوی معیوبی که بم دادیو تعویض کنی من همون بلندگوی قبلیو میخوام ولی میدونم کی اینو وارد میکنه و قیمتش اونی نیست که قبلا گفتی گفت یک ساعت دیگه تماس بگیر قیمتشو بت بدم! (من میدونستم دیگه نمیتونه قیمت بالایی بده) یک ساعت بعد زنگ زدم و گفتم چی شد گفت یه دونه تو انبارمون مونده اونو بت 310 میدم!! منم حرکت کردم و به سمت شرکتشون(خدایی دیگه زورم میومد پول پیک بدم) ولی از شانس بدم تو ترافیک گردم و آقا مدعی شد باید بره! وقتی رسیدم که داشت از شرکتش میومد بیرون و همونجا دیدمش! گفت انبارمون بسته و میره شنبه! عیب نداره شنبه بیا ولی قول میدم با یه قیمت خوب بدم!

من واقعا نگران پولم هم بودم! شنبه با یکی از دوستام رفتم شرکتشون و خودش نبود! تماس که گرفتیم قرار شد همکارش کارمونو انجام بده! تماس که گرفتم گفت 370! من دیگه عصبانی بودم! یک هفته ی تمام الاف اینا و بعد بر خلاف حرف 2روز قبلش نه تنها 310 رو کمتر نکرد بلکه میگفت 370 و پایین تر بده ضرر هم میکنه! خلاصه بشون گفتم این همه از اعتبارتون حرف زدین! حالا دارین اینجوری برخورد میکنین! واقعا برخوردتون زشته(قبل از خرید یه عالمه چرت و پرت راجب شرکتشون تحویلم داده بود) و خلاصه گفتم گور باباش ارزش نداره اینقدر اعصابم خورد شه! من نمیخوام پولم رو بدین! شماره حساب دادم و 2-3 بار ظرف 2ساعت زنگ زدم و گفتم پول تو حسابم نیست! بعد 3ساعت پول به حسابم واریز شد!

اون فروشگاهی که راجبش صحبت کرده بودم که تلفنی 330 قیمت داد رو پیدا کردم و رفتم همونجا و با 10 تومن تخفیف 320 خریدم و خلاص! (تهران ملودی با وجود حرفایی که زده بود میخواست رو همین 320 تومن هم 50تومن دیگه سود کنه!! ) آره دوستان میدونم طولانی بود و خستتون کردم از این بابت عذر میخوام اما این ریز لحظه به لحظه ی خریدی که بود یکماه پیش از تهران ملودی داشتم! فقط بدونید اینا چه طور آدمایی هستند!! اگه راجب اینا که چه عرض کنم راجب چنتا از اینا روشنگری بشه و این قضیه پخش بشه دیگه اینا ملت رو اسکل فرض نمیکنن که هر سودی بخوان رو ببرن!
    من هم چند روز پیش برای Audio Technica ATH-M50 تماس گرفتم گفت فردا زنگ بزن قیمت بهت بدم.
    فرداش زنگ زدم گفت ساعت 2 زنگ بزن ساعت 2 زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن. دوباره که زنگ زدم گفت قیمتش 340 تومنه ولی تو سایتش زده بود 270 (هنوزم 270 تو سایتش زده).
    با پیشگامان کیش تماس گرفتم 280 قیمت داد.

15. 4 کاربر از mahmood85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب ديگه ظاهرا خري د قطعي شده و من بايد كم كم شروع كنم به پول جمع كردن, دعا كنيد قيمت ها بالا پايين نشن با اين اوضاع... غير از اين یه مسئله هست كه اين آمپ Headsyage Arrow پيدا ميشه؟ يك سوال جانبي هم هست كه جايي پيدا ميشه كه آلبوم ها رو به صورت CD و با كيفيت خود CD اصلي داشته باشه ؟ آخه FLAC رو يه نفر شايدم شما آقا رضا گفته بود رو اينترنت تقلبي هستن. CD 9 سمفوني بتهوون رو رو 6 CD گرفتم 20 تمن كه خيلي كيفيت خوبي داشت

يك سوال ديگه اينكه وقتي صداي ساز هاي ميد انگار كه ضعيق ترن و وقتي فركانس تغيير ميكنه صدا هم بلند تر ميشه بايد با اكوالايزر درستش كنيم يا مسئله از سورسه؟

نظرم رو در اینمورد میگم، چون خیلی وقته درگیر arrow 4G هستم

شما که نمی خوایی توی خیابون استفاده کنی، بیخیال arrow شو
    من خودم خدا ماهه که منتظرشم، الأنم آمپم پیش یکی از آشنایان در دبی هستش،
    علت تأخیرش همون ساختن کیسش بوده وگرنه اگر الأن سفارش بدی احتمالاً 2 ماه دیگه میفرسته برات
    من خودم اون دک که توی سایتش میفروشه رو سفارش دادم و 2 هفته ایی دست رفیقم توی دبی بود ولی آمپ رو بعد از 8 ماه دست رفیقم بوده

کلاً آمپ دسکتاپ خیلی بهتره

من اصلی ترین دلیلی که سفارشم در مورد arrow رو کنسل نکردم این بود که این آمپ فوق العاده کوچیکه و با توجه به ابعادش کاملاً بدون رقیبه و دوم اینکه عجله ایی برای بدست آوردن آمپ نداشتم (چون هدفون حال حاضرم با آمپ یا بدون آمپ تفاوتی نداره احتمالاً)
    توصیه های آقا رضا رو دنبال کنی بهتره

arrow اساساً آمپلی هستش که بین رشته ایی هست؛ یعنی هم برای IEM هم فول سایز ها؛ ولی خیلی بیشتر برای IEM؛ ولی این به این معنی هم هست که هیچکدوم رو به بهترین شکل نمیتونه درایو کنه

17. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

13

عوضي گفتم, منظورم آمپ Schiit Asgard بود.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •