با اجازه از آقا رضای عزیز چون این دوستمون فروشگاه تهران ملودی رو نام بردن خواستم به عنوان کسی که از این سایت خرید کرده و تجربه داره درواقع تجربه ی خودم رو در اختیار دوستان بذارم! هرچند که خرید من هدفون نبود اما خوب مربوط به حوزه ی صوتی بود(یک جفت اسپیکر مانیتورینگ اما واسه اینکه بحث تاپیک منحرف نشه از برند و مدلش صرف نظر میکنم و اینو صرفا یک تجربه ی خرید بدونید که ممکنه در موقع خرید هدفون هم باش روبرو بشید)
من هم این سایت رو دیدم و از اون جایی که به خرید بلندگوی مانیتورینگ به شدت احتیاج داشتم بعد از اینکه دیدم یک هفته مهلت تست و یکسال گارانتی به محصولاتشون میدادن ترغیب شدم که تماس بگیرم باشون! مسئول فروششون آقای ایزدی نامی بود که به من گفت مدل مورد علاقم فعلا موجود نیست اما خرید کردیم و تو پارت جدید که 2هفته ی آینده میاد اون مدل هم هست! مام 2هفته صبر کردیم و بعد از 2هفته تماس گرفتم و ایشون گفتن بله اومده منتها تا شنبه ی هفته ی بعد قیمتش معلوم میشه! (2شنبه بود)
قیمتش 220 بود تو سایتش،گفتم آیا قیمتش خیلی تغیر میکنه گفت نه تفاوت اونقد نیست شاید 20تومنی گرون شه! هیچی شنبه تماس گرفتم میدونید چی بم گفت؟ گفت قیمتش خیلی رفته بالا و الان 2برابر شده! من
.gif)
اون خیلی ریلکس! دیدم 400تومن به بالا خیلی نامردیه واسه چیزی که 3هفته قبلش 220 تومن بود!! بیخیال اون مدل شدم(نیاز به این بلندگو بم فشار میاورد) خلاصه با کلی منت که گذاشتن یک مدل دیگه که از دید ایشون قیمتش اونقدر تغییری نکرده بود رو 520 تومن از این سایت خریدم! (گفتم اگه قرار مدل مورد نظر خودم رو با 2برابر قیمتش بخرم خوب چیزی بخرم که به این قیمت نزدیک باشه ولی قیمتش به قیمت خودش نزدیک باشه)
هزینه ی پیک رو هم دادم(تو سایت گفته شده هزینه ی حمل رایگان ولی درواقع مشتری برخلاف اون چیزی که خودش فکر میکنه داره پول پیک رو میده ولی اینا برداشتن به قیمت خود جنس هزینه ی پیک رو اضافه کردن وفقط وقتی کسی بخواد بخره اگه درخواست تخفیف کنه بش میگه هزینه پیک رو خودت بده! به جا تخفیف قرار شد هزینه ی پیک رو خودم بدم تا زحمت بکشن 5تومن تخفیف بدن) جنس رو پیکشون آورد و من بازش کردم و تا یکشنبه(یک روز بعدش)که کار کرد اینترفیس صوتیش(USB) از کار افتاد! من
.gif)
اعصابم حسابی خورد شده بود!
زنگ زدم و گفتم خودتون گفتین یک هفته مهلت تست! جنستون خرابه! باید پسش ببرید! یک 2روزی معطلم کردن! (به خاطر بارندگی و مسائل دیگه) من مصمم و جدی 2باره زنگ زدم! اونا بالاخره قبول کردن پیکشون رو بفرستن(نمیرسیدم برم جمهوری) 20تومن هزینه ی پیک دادم(گفتم اون سری که 15تومن بود گفت من 20 تومن میگیرم! هر 2پیک مال شرکتشون بود ولی 520 تومن پولم در آستانه ی نابودی بود نمیشد ریسک کرد) حالا چه روزیه 3شنبه! بم گفته بود وقتی پیک آوردش اگه کارشناسمون تایید کرد اون وقت تعویض میشه فکر نکن همین طوری عوضش میکنیم! (پیش خودش فکر میکرد جنسش خیلی شاخه و من الکی ایراد گرفتم ولی من مطمئن بودم!)
در ضمن ذکر این نکته هم لازمه که گفت یک ساعت بیشتر طول نمیکشه! اما اون روز خبری نشد! فرداش هم همینطور! پنجشنبه اول صبح زنگ زدم گفتم پس چی شد؟ شما گفتی یک ساعت! 2روز گذشت! (راستش زیاد لحنش صمیمی نبود این بود که رغبت نمیکردم خیلی زنگ بزنم ولی بحث پولم بود و کاریش نمیشد کرد! که ایشون تایید کرد بله جنسمون مورد داشت! و این چیزا پیش میاد! حالا 2روز قبلش با یه غرور خاصی مطمئن بود که محاله همچین چیزی باشه! ولی خوب از این برند و این مدل زده شده بودم و از اونجایی که اتفاقی کسی که اون مدل قبلی که مدنظرم بود(همونی که توضیح دادم تهران ملودی برخلاف حرفش 400 به بالا قیمت میداد) رو وارد میکرد و به این شرکت یا فروشگاه های دیگه میداد رو با پرسه جو پیدا کردم!
تماس گرفتم و 330 قیمت میداد! درسته که این هم زیاد بود ولی باز بهتر از 400 خورده ای به بالا بود! به آقای ایزدی(تهران ملودی) گفتم من نمیخوام برام بلندگوی معیوبی که بم دادیو تعویض کنی من همون بلندگوی قبلیو میخوام ولی میدونم کی اینو وارد میکنه و قیمتش اونی نیست که قبلا گفتی گفت یک ساعت دیگه تماس بگیر قیمتشو بت بدم! (من میدونستم دیگه نمیتونه قیمت بالایی بده) یک ساعت بعد زنگ زدم و گفتم چی شد گفت یه دونه تو انبارمون مونده اونو بت 310 میدم!! منم حرکت کردم و به سمت شرکتشون(خدایی دیگه زورم میومد پول پیک بدم) ولی از شانس بدم تو ترافیک گردم و آقا مدعی شد باید بره! وقتی رسیدم که داشت از شرکتش میومد بیرون و همونجا دیدمش! گفت انبارمون بسته و میره شنبه! عیب نداره شنبه بیا ولی قول میدم با یه قیمت خوب بدم!
من
.gif)
واقعا نگران پولم هم بودم! شنبه با یکی از دوستام رفتم شرکتشون و خودش نبود! تماس که گرفتیم قرار شد همکارش کارمونو انجام بده! تماس که گرفتم گفت 370! من دیگه عصبانی بودم! یک هفته ی تمام الاف اینا و بعد بر خلاف حرف 2روز قبلش نه تنها 310 رو کمتر نکرد بلکه میگفت 370 و پایین تر بده ضرر هم میکنه! خلاصه بشون گفتم این همه از اعتبارتون حرف زدین! حالا دارین اینجوری برخورد میکنین! واقعا برخوردتون زشته(قبل از خرید یه عالمه چرت و پرت راجب شرکتشون تحویلم داده بود) و خلاصه گفتم گور باباش ارزش نداره اینقدر اعصابم خورد شه! من نمیخوام پولم رو بدین! شماره حساب دادم و 2-3 بار ظرف 2ساعت زنگ زدم و گفتم پول تو حسابم نیست! بعد 3ساعت پول به حسابم واریز شد!
اون فروشگاهی که راجبش صحبت کرده بودم که تلفنی 330 قیمت داد رو پیدا کردم و رفتم همونجا و با 10 تومن تخفیف 320 خریدم و خلاص! (تهران ملودی با وجود حرفایی که زده بود میخواست رو همین 320 تومن هم 50تومن دیگه سود کنه!! ) آره دوستان میدونم طولانی بود و خستتون کردم از این بابت عذر میخوام اما این ریز لحظه به لحظه ی خریدی که بود یکماه پیش از تهران ملودی داشتم! فقط بدونید اینا چه طور آدمایی هستند!! اگه راجب اینا که چه عرض کنم راجب چنتا از اینا روشنگری بشه و این قضیه پخش بشه دیگه اینا ملت رو اسکل فرض نمیکنن که هر سودی بخوان رو ببرن!