تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 720 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629669719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوست من جایی نیست که کشور انتخاب کنم. بخش های مختلف Menu رو به ترتیب از عکس یک تا پنج گذاشتم که ببینید. همونطور که در عکس 5 می بینید سیگنالی دریافت نمیشه، درحالی که وقتی کابل رو به یک ریسیور دیگه نصب می کنم، تصویر دارم.
    منو انتخاب کشور فقط موقعی که اولین بار تلویزیون روشن میشه میاد.والا هر چی تو منوها بگردی همچین گزینه ای نداره.

باید تلویزیون رو Reset Factory کنی. تو اکثر مدلها که اینطوره :

دکمه VOL - یا Chcannel - کنار تلویزیون رو نگه میداری، بعد سه بار دکمه Menu روی کنترل رو میزنی.

یه صفحه یاز میشه که شبیه منو مخفیه و کلی نوشته و عدد توش هست. بدون هیچ دستکاری، بلافاصله دوشاخه تلویزیون را از برق میکشی.

حالا وقتی تلویزیون را دوباره روشن کنی میره روی انتخاب زبان و کشور.

تو VT30 اول انتخاب زبان میاد و بعد انتخاب آنالوگ و دیجیتال و بعد منو کشور میاد. تو VT50های سری B همون اول انتخاب کشور میاد.

2. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

روال اینه که پیکی که TV رو از فروشگاه می گیره همونجا تست می کنن میدن بهش، او هم میاره تهران تست می کنه تحویل شما میده. کاش کمی در تحویل گرفتن دقت کرده بودید و چک می کردید که پیکسل سوخته نداشته باشه. من فرجامی رو نمی شناسم، اما از همکارها می پرسم ببینم میشه کاریش کرد.
    پيكسل سوخته ديگه چه جوريه؟ نصاب گفت بردشه چون ٧ چراغ قرمز داره .حالا هـيچ كدوم زير بار تعهد نميرن به نظرتًن چه كنيم?

4. این کاربر از esmozuf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پيكسل سوخته ديگه چه جوريه؟ نصاب گفت بردشه چون ٧ چراغ قرمز داره .حالا هـيچ كدوم زير بار تعهد نميرن به نظرتًن چه كنيم?
    یعنی سوختن تعدادی از پیکسل های صفحه ی نمایش، که نتیجه ش به وجود اومدن یک خط کوتاه یا بلند روی صفحه ی تلویزیونِ. اگه این اتفاق بیفته تا جایی که من می دونم باید صفحه ی نمایش تعویض بشه و این یعنی پرداخت 80% قیمت خود TV.

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان.تی وی من(vt30)وبلوری پلیرم(شارپ) فرمت mkv راهردوتاشون پخش می کنند اما بدون زیرنویس.چرا؟؟؟با این که فیلمmkvوزیرنویسsrtرا همنام کردم وگذاشتم تو یک فولدربازهم زیرنویس پخش نمیشه!!!همه تی وی ها وبلوری پلیرهایی که فرمت mkvپخش می کنند نمی توانند زیر نویس را پخش کنند؟؟؟حتیsrt!!!???اگر بلوری پلیری میشناسید که فرمت mkvرابازیرنویس پخش کنه ممنون میشم معرفی کنید؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.تی وی من(vt30)وبلوری پلیرم(شارپ) فرمت mkv راهردوتاشون پخش می کنند اما بدون زیرنویس.چرا؟؟؟با این که فیلمmkvوزیرنویسsrtرا همنام کردم وگذاشتم تو یک فولدربازهم زیرنویس پخش نمیشه!!!همه تی وی ها وبلوری پلیرهایی که فرمت mkvپخش می کنند نمی توانند زیر نویس را پخش کنند؟؟؟حتیsrt!!!???اگر بلوری پلیری میشناسید که فرمت mkvرابازیرنویس پخش کنه ممنون میشم معرفی کنید؟؟؟!!!
    درود بر شما، ربطی به mkv نداره. همه ی پلیرها زیرنویس های فرمت sub را پخش می کنند، باید ببینید کدومشون srt را ساپورت می کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یعنی سوختن تعدادی از پیکسل های صفحه ی نمایش، که نتیجه ش به وجود اومدن یک خط کوتاه یا بلند روی صفحه ی تلویزیونِ. اگه این اتفاق بیفته تا جایی که من می دونم باید صفحه ی نمایش تعویض بشه و این یعنی پرداخت 80% قیمت خود TV.
    وقتی روشن نمیشه از کجا بدونن پیکسل سوخته؟ به ما گفتن برد سوخته چون روشن نمیشه . چه کنیم به نظرتون؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

وقتی روشن نمیشه از کجا بدونن پیکسل سوخته؟ به ما گفتن برد سوخته چون روشن نمیشه . چه کنیم به نظرتون؟!!!
    آخه چرا همچین شد استفاده ای نکردیم . یهنی تلوزیون خراب برامون آوردن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بهترین راه برای شما نشان دادن tv به یک تعمیر کار ماهره و شاید بتونه در محل tv شمارو تعمیر کنه اگر مشکل پنل نباشه و شاید با تعویض چند خازن کار درست بشه فردا صبح قسمت آگهی روزنامه ها رو بگردید اونجا آگهی تعمیرات هست.

11. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آخه چرا همچین شد استفاده ای نکردیم . یهنی تلوزیون خراب برامون آوردن؟
    با ابراز تاسف و همدردی عرض کنم که این مشکل برای این مدل تی وی شابع هست.کاشکی قبل از خرید کمی تحقیق می کردید و این صفحات رو میخوندید تا حداقل تلویزیون با گارانتی بخرید.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با ابراز تاسف و همدردی عرض کنم که این مشکل برای این مدل تی وی شابع هست.کاشکی قبل از خرید کمی تحقیق می کردید و این صفحات رو میخوندید تا حداقل تلویزیون با گارانتی بخرید.
    گارانتي داره اما قبول نكرده ميگه به ما مربوط نيست به فروشنده پس بدين!!!! اون هم ميگه به شما ارسال كرديم مربوط ككگارانتي ميشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •