تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 1421 اولاول ... 1195195696096156166176186196206216226236296697191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

مِلِت سِلام
    خلاصه بگم :
    یکی بهم راهنمایی بده
    من الان شاتل دارم. بگی- نگی راضیم؛ لینک 128 کیلو بیت دارم که سرعتش دانلودشد تغریبا توی روز 350 کیلو بایت هست و البته ثابته و شب هم (رایگان)60 کیلو بایت و البته ثابته(سرویس محدود حجمیه )
    حالا یکی بهم گفته مخابرات فلانه و با یک خط 128 کیلو ، سرعت و ترافیک نامحدود بهت میدن!!!!! دیدم زده 12500تومن به عنوان هزینه
    اولا با این لینک و این سرویس سرعتم چقدره؟(توی روز و توی شب) ثانیا واقعا نامحدوده یا شبیه art شاتله که اگه 20 گیگ دان کردی سرعتش real می شه(میلاد روی 16 کیلو)
    از شاتل محاجرت کنم مخابرات یا نه؟
    ضمنا منطقه مخابراتی معلم ساری چطوره چون یکی از رفقا اونجاست و میخواد این سرویسو بگو؟
    بابا من هیچ وقت نمیتونم تجربه خودمو از سرعت اینترنت مخابرات به دیگران منتقل کنم.چرا؟؟ چون علاوه بر این که مخابرات سرعتش متغیره به مخابرات منطقه شما هم بستگی داره .اگه امضامو ببینی متوجه میشی البته این تست مال الان نیست والان سرعتم بین 400 تا 500 ولی هر چی که باشه عده کمی هستن که چنین سرعتی رو توی مخابرات تجربه کردن، الان همسایه منم سرعتش مثل منه ولی یه چند کیلومتر اونطرف تر دوستم همین نت مخابرات رو داره و به گفته خودش سرعتش افتضاحه،البته اون خیلی زود تر از من نت مخابرات رو گرفته بود و شاید اون زمانی که این نت میگرفته پورتش رو پایین میبستن ولی واسه من و همسایم خیلی بالا بسته شده.الان من خودم یه جورایی سردرگمم که علتش چی میتونه باشه ولی اینجوری که معلومه نت مخابرات سرعتش خونه به خونه فرق میکنه!!!
    حال با این اوصاف شما باز توقع دارین من از سرعت مخابرات براتون بگم؟؟
    ولی یه چیزی رو کلی میتونم بهتون بگم اینه که مطمئن باشین که سرعت سرویس محدود و چه نامحدود مخابرات از همه isp های دیگه بهتره، حال خود دانی...

2. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

مخابرات رو با شاتل مقايسه ميكنيد ...اصلا فحشه به مخابرات ..كاربر شاتل اگه توي 1 ماه بتونه 40 گيگ دانلود كنه مثل خر كيف ميكنه (خودم بودم كه ميگم ) يعني واقعا سخته ماهانه بالاي 35 گيگ دانلود رايگان كردن ...
    كاربر مخابرات ماهي 300 گيگ براش يه چيز عاديه ....ديگه نبينم حرف از شاتل بزنيد اينجا

پ.ن : البته من دارم سرويس 15 تومني مخابرات رو (256 نامحدود ) با 15 تومني شاتل (256 محدود ) مقايسه ميكنم
    Last edited by constant_boy23; 31-05-2013 at 22:42.

4. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مِلِت سِلام
    خلاصه بگم :
    یکی بهم راهنمایی بده
    من الان شاتل دارم. بگی- نگی راضیم؛ لینک 128 کیلو بیت دارم که سرعتش دانلودشد تغریبا توی روز 350 کیلو بایت هست و البته ثابته و شب هم (رایگان)60 کیلو بایت و البته ثابته(سرویس محدود حجمیه )
    حالا یکی بهم گفته مخابرات فلانه و با یک خط 128 کیلو ، سرعت و ترافیک نامحدود بهت میدن!!!!! دیدم زده 12500تومن به عنوان هزینه
    اولا با این لینک و این سرویس سرعتم چقدره؟(توی روز و توی شب) ثانیا واقعا نامحدوده یا شبیه art شاتله که اگه 20 گیگ دان کردی سرعتش real می شه(میلاد روی 16 کیلو)
    از شاتل محاجرت کنم مخابرات یا نه؟
    ضمنا منطقه مخابراتی معلم ساری چطوره چون یکی از رفقا اونجاست و میخواد این سرویسو بگو؟
    سلام
    من خودم مخابرات دارم و خورستانم
    در کل راضی ام
    قبلش آسیاتک بودم
    از این که اومدم مخابرات پشیمان نیستم
    پینگش واسه من خوبه از سرعت هم راضی ام

6. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من قبلا هم گفتم پهنای باند دست خود مخابرات هستش اون که نمیاد پهنای باند رو بفروشه به شرکتای دیگه خودش بی مشترک بمونه.میاد پهنای باند رو بین مشترکاش تقسیم میکنه که
    مشتری هم جذب میکنه.درسته مخابرات نوسان داره ولی بازم از شرکتا دیگه بهتره اگه هیچی بهت سرعت نداه باز بیشتر از isp های دیگس سرویس نامحدود.
    مثلا 128 رو کم کم بهت بده50 ولی بقیه شرکتا 16
    قیمتشم ارزونه
    Last edited by hossein019940; 31-05-2013 at 22:49.

8. 4 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فعلا که مخابرات بهترینه هم قیمت هم پهنا

10. 2 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

دیشب پینگ داخل ایران 260 بود،با سرور های خارجی زیاد تفاوتی نداشت.اما الان خوب شده....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

12. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

دیشب پینگ داخل ایران 260 بود،با سرور های خارجی زیاد تفاوتی نداشت.اما الان خوب شده....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
    از مخابرات مازندران بعیده با سرور خارج افت داشته باشه

14. 3 کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان وضعت نت شما هم همین طور افتضاح بوده؟
    امروز ظهر که کلا قطع بود بعد از ظهر چراغ اینترنت روشب بود ولی همین طور که میبنیند داغون حتی یه سایت و حتی یک کیلوبایت نمیشد استفاده کرد.
    فکر کنم بچه ها قائمشهر، سوادکوه، جویبار، ساری، نکا و بهشهر مشکل منو داشته باشن چون یه مدت پیش هم داشتن سیمهارو درست میکردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز ۲۵۶ نا محدود گرفتم، یعنی افتضاححححح!!!!
    دانلود زیر ۲۰ هست اکثراً
    البته سرور داخلی خوبه ولی خارجی نابوده!
    Last edited by alireza1425; 01-06-2013 at 17:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

مخابرات هم سوسول شده ها تا چهار پنج ساعت قطع میشه نت اعلامیه میزنه تو پنل

18. این کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •