دکل رایتل هست مشکلینیست
دکل رایتل هست مشکلینیست
سلام
من چند روز پیش یکی از این بسته های نامحدود یک روزه (6 تا 12) که مصرف منصفانه ی 900 گیگ داره رو استفاده کردم. توی اون چند ساعت با استفاده از شبکه ی 4g همراه اول سرعت دانلود حدود 4 مگ بود اما گاهی اوقات هم به صورت متناوب افت می کرد و به 200-300 کیلوبایت می رسید.
در کل توی اون چند ساعت تونستم حدود 35 گیگ دانلود کنم.
سلام ، مرسی
پوشش ۴G رایتل نداشتی که با همراه اول وصل شدی یا دستی میشه انتخاب کرد؟!
منطقه ی ما رایتل پوشش 4G نداره ؛ فقط 3G هست.
موقع دانلود خودم شبکه ی همراه اول رو انتخاب کردم.
سلام
در گوشی جدیدم مشکل سویچ اتوماتیک ندارم
میره 2g 3g و 4g بیاد خودکار میره 4g
من گوشی هواوی پی ۱۰دارم هنگام ورود به مترو اتوماتیک میره روی 4G همراه اول و هنگام خروج برمیگرده روی. 4Gرایتل. فقط بین دو ایستگاه توی تونل میره روی 3G
حالا رو برند های دیگه اتوماتیک نمیره جای سواله....
روی گوشی های هواوی هنگام خروج و ورود به ایستگاه اتوماتیک جابجا میشه
1.در حالت 2Gبلع ولی در حالت 3G و 4G نیاز نیست.
2.روی دکل رایتل Rightel. روی همراه اول RIGHTEL یا IR-MCI|RighTel یا RIGHTEL|RighTel کلمه اختصار R هم به معنای رومینگ هست و چون شبکه همراه اول با رایتل با هم یکی شده معمولا Rرا نمیزند. خیلی کم اون هم در حالت 2G
3. در صورت عدم آنتن دهی رایتل و همراه اول در یک نقطه بر روی ایرانسل می رود، اما فقطE 2G با تعرفه آزاد خارج از بسته
در شبکه همراه اول اگر به 2G وصل شودو علامت R هم باشد باز هم تعرفه داخلی رایتل حساب می شود و امکان استفاده از بسته تماس و پیام کوتاه وجود دارد.
دقیقا الان این مشکل رو با سیمکارت جدید ترابرد شده و گوشی سونیz2 دارم اتومات سوییچ نمیکنه ! 4G رایتل دو خط داره و رو 4G mci حتی به صورت دستی هم انتخاب میکنم ارور میده و رجیستر نمیشه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)