اره واقعا هم
و اینکه ما چی گناهی کردیم مخابرات ما رو به یکی از تکنولوژی های روز دنیا برخوردار کرد منظور فیبر نوری که از دایال اپ هم بدتره
چی میشد خط منزل من از اون کابل های پوسیده بی ارزش بدرنگ مسی بود
واقعا چی میشد
من دیجیتال نمی خواستم
اره واقعا هم
و اینکه ما چی گناهی کردیم مخابرات ما رو به یکی از تکنولوژی های روز دنیا برخوردار کرد منظور فیبر نوری که از دایال اپ هم بدتره
چی میشد خط منزل من از اون کابل های پوسیده بی ارزش بدرنگ مسی بود
واقعا چی میشد
من دیجیتال نمی خواستم
گویا بعد از اون دزدیه عظیم کلا دارن شبانه هارو برمیدارن.
از همه بدتر اینه که تو این مخابرات کوفتی هیچی معلوم نیست.آخه حروم خورا میخواین شبانه رو وردارین بیاین بگین.ملت به میزارن رو دانلود بعد میان میبینن ازشون کم شده .عجب مملکت دزدبازاری شده هرکی هرغلطی میخواد میکنه.
داریم به سرعتی از اینترنت میرسیم که اگه ی فیلمو بدی خارج برات دانلود کنن با پست بفرستن زودتر به دستت میرسه تا تو ایران بخای دانلودش کنی![]()
از 22 مهر به بعد رو نميتونم ببينم حالا اگه چند مگي ازم كم كرده متوجه نميشم
ولي به طور كلي دانلود شبانه رو ازم كم نميكنه ولي مسئله اينه كه با طرح طلايي
دو شبه در بهترين حالت با 4 لينك و هركدوم16 تا كانكشن سرعت از 95 بالا نميره
حجم دانلود شبانه هاي روزاي قبل رو هم كه ازم كم كردن پشتيباني گفت هنوز حجمها رو برنگردوندن
چون پنل خرابه ولي گفت درست ميشه
۲-۳ شبه سرعت دانلود از ۲۰ بالاتر نمیره اخه این چه مسخره بازی یه ؟ دوستان دنبال یک سرویس نامحدود با قیمت مناسب هستیم لطفا یکی که داره راهنمایی کنه !! این مخابرات لعنتی دیگه به درد مفتم نمیخوره !!!
دوستان کسی راجع به اینترنت ماهواره ای وقیمت وکیفیتش خبری داره چون شهر ما یا باید از مخابرات بگیری یا باید بری سمت همون ماهواره ای
(یادش بخیر 1.5سال پیش دال اپ داشتم با سرعت5کیلو بایت دانلود میکرد فقط بدیش این بود که خط مشغول میشد وگرنه با سرعت الان که2مگ دارم هیچ تفاوتی نداره فقط بجای1500 تومان ماهیانه الان مخابرات ازم33هزار تومن میگیره)
والله من چند سال قبل دو سه سالی تو کارش بودم هنوزاون موقع که این -- شدن دست هرنه نه قمری نیفتاده بود خیلی خوب بود یکی دونفر بودن اکانت می فروختن سایت ها هم دانلود افلاین خیلی خوبی راه انداخته بودن منم یک چند صباحی دانلودر سایت ست ست بودم باورت نمی شه یک اکانت بود رو هلاس ست دقیقا تو هقت ساعت 25 گیگ دانلود می کردیم کلا خیلی عالی بود فکرکنم پست هاش هنوز تو اون سایت باشه
اما بعدش که اومدن روش رو پابلیک کردن تونت دیگه یواش یواش رو به افول رفت البته بازم اونای که حرفه ایی بودن کارشون رو ادامه دادن ولی کلا اکثر مک ها سکور شده بودن این اواخرهم با این دستکاری که اینا رو پورت ها کردن و وی پی ان ها دچارمشکل شد کار خیلی خیلی مشکل شد
این ازاین کلا با این وضعیت به نظرم اصلا دووبر اکانت های هکی نرو که چیزی جنگ اعصاب نداره چه بخوای ازکسی بگیری چه بخوای خودت سرور بخری
اکانت های رسمی هم که اونقدرگرونن که واقعا به صرفه نیستن
واینکه شنیدم بازدوباره یک سری گروه ها شروع به افلاین گروهی کردن که اگه درست باشه برای فیلم وبازی وسریال گزینه خوبی هستش
ری..دم به این مملکت
چرا حجم من 0 شده ؟
Last edited by atlas ap; 22-10-2013 at 20:30.
ای لعنت به اینه 30 گیگ رو که کم کردن هیچ حجم اکانت دیگم هم که 4 گیگ داشت رو 0 کردن زنگ زدم بعد 45 دقیقه از نفر 70 رسیدم به 1 یارو میگه این مشکل رو بعضی ها دارن پیگیری میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)