تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 645 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوهفته س یک dell n5110 خریدم.سی پی یو i7
    درحالت عادی دمای بین 45تا 55 داره.ولی تا یک بازی اجرامیکنم یا یک برنامه سنگین فن شروع به کارکردن باسرعت بالا و مداوم میکنه و درعرض چنددقیقه وقتی با alt+tab به دسکتاپ میام برنامه مونیتور دمای سی پی یو رو حدود 85 نشون میده
    باتوجه به اینکه دستگاه نو هستش و فنش کثیف نیست ؛ آیا اینطور بالارفتن دمای سی پی یو طبیعیه؟
    لطفا جواب دقیقی بدید.من یک ماه گارانتی تعویض دارم.میخوام اگر مشکل فنی هست شرکت رو مجبور به تعویض کنم
    از یک پروسسور Core i7 همچین چیزی انتظار میره ، به هر حال شما وقتی دارید از نهایت ظرفیت پردازش پروسسور استفاده میکنید مسلما دمای زیادی تولید میکنه ، راه خوب برای شما این هست که کول پد فلزی بخرید تا دمای تولید شده رو دفع کنه .
    پروسسور شما مشکلی نداره
    گارانتی هم ببرید همین حرف رو بهتون میزنه

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از یک پروسسور Core i7 همچین چیزی انتظار میره ، به هر حال شما وقتی دارید از نهایت ظرفیت پردازش پروسسور استفاده میکنید مسلما دمای زیادی تولید میکنه ، راه خوب برای شما این هست که کول پد فلزی بخرید تا دمای تولید شده رو دفع کنه .
    پروسسور شما مشکلی نداره
    گارانتی هم ببرید همین حرف رو بهتون میزنه
    ممنونم اقای مدیر.چهار سوال برام پیش اومد:

1.یعنی واقعا طبیعیه که درعرض سه دقیقه بیست درجه دما بالابره بخاطر اجرای بازی؟
    2.راهی وجود داره که با کم کردن قدرت سی پی یو دماش رو پایین بیاره؟ اخه یه بازی مثل مافیا2 نیاز انچنانی به تمام قدرت سی پی یو نداره.
    3.الان از کول پد پلاستیکی(همیناکه ال ای دی آبی رنگ داره و سه فن کوچیک) استفاده میکنم و دما در بازی به حدود 90 میرسه.اگر فلزی بگیرم دما به نظرشما چقدر میشه حدودا؟
    4.مهمترین دغدغه فکریم: دمای سی پی یو تا چقدر باشه بهش آسیب نمیزنه؟ یک بار توی بازی call of duty بودم که وقتی بیرون اومدم دما روی 94 بود.خیلی ترسیدم.فورا بازی رو از تسک بستم و درعرض دوسه دقیقه به 60 رسید دما!
    Last edited by iman-kk; 04-08-2011 at 16:33.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم اقای مدیر.چهار سوال برام پیش اومد:

1.یعنی واقعا طبیعیه که درعرض سه دقیقه بیست درجه دما بالابره بخاطر اجرای بازی؟
    2.راهی وجود داره که با کم کردن قدرت سی پی یو دماش رو پایین بیاره؟ اخه یه بازی مثل مافیا2 نیاز انچنانی به تمام قدرت سی پی یو نداره.
    3.الان از کول پد پلاستیکی(همیناکه ال ای دی آبی رنگ داره و سه فن کوچیک) استفاده میکنم و دما در بازی به حدود 90 میرسه.اگر فلزی بگیرم دما به نظرشما چقدر میشه حدودا؟
    4.مهمترین دغدغه فکریم: دمای سی پی یو تا چقدر باشه بهش آسیب نمیزنه؟ یک بار توی بازی call of duty بودم که وقتی بیرون اومدم دما روی 94 بود.خیلی ترسیدم.فورا بازی رو از تسک بستم و درعرض دوسه دقیقه به 60 رسید دما!
    1- بله چرا طبیعی نباشه ؟ این بیشتر به طراحی داخلی لپ تاپ و استفاده از فضاهای خالی بستگی داره که مجرای گردش هوا رو آزاد بزارن تا فن بتونه گرمای تولید شده رو به بیرون منتقل کنه ، البته در حد نرمال
    2- میشه کلاک پردازنده رو محدود کرد اما شما وقتی بازی اجرا میکنین GPU رو درگیر میکنین و بیشتر گرما از اینجا تولید میشه
    3- کلا فلز هادی خیلی خوبی برای گرما هست و تاثیر بیشتری داره
    4- اگر از حدی که از پیش تعیین شده بیشتر باشه دستگاه Restart یا خاموش میشه تا از آسیب رسیدن جلوگیری کنه
    بعضی وقتها این الگوریتم خاموش شدن بر اساس زمانی تعیین شده و اگه لپ تاپ مدت معینی روی دمای بالا کار کنه خاموش میشه

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    بنده یه موردی در نمایشگر لپ تاپ دیدم لازم شد بیان کنم.
    ببینید نمایشگر من طی مشاهده دقیق خودم متوجه شدم که اون قسمت پایین از نمایشگر(کمی بالاتر از Taskbar) رنگ ها رو بصورت درخشان که چه عرض کنم یطوری نشان میده که انگار رنگ در حال جوشش هستش(نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)( بیشتر هم اگر در عکس Wallpaper رنگ آبی در اون قسمت بالای Taskbar بکار رفته باشه اینطور میشه)
    رنگ بصورت درجا حرکت می کنه.
    حالا می خوام بدونم عیب هستش که اگر هست ببرم گارانتی.( 1 سال گارانتی داره: Lenovo Y560)
    ممنون
    Last edited by pcsoft; 04-08-2011 at 21:44.

7. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام
    دوستان جدیدآ وقتی می خوام با لپ تاپم تایپ کنم یه حروف مثل a که میزنم چندتا حروف اشتباهی تایپ میکنه ! بیشتر حروف ها به اشتباه تایپ میشه :( نمیدونم مشکلش چیه... و اینکه تو قسمت بایوس که میرم ادمین پسورد خود به خود قفل شده... بعد از اینکه صفحه کلیدم اینجوری شده!
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
    اینم بگم که صفحه کلیدم رو با اسپری کف تمیز کردم فکر کنم اینجوری شد! :|
    Last edited by ali_z051; 06-08-2011 at 01:03.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دوستان جدیدآ وقتی می خوام با لپ تاپم تایپ کنم یه حروف مثل a که میزنم چندتا حروف اشتباهی تایپ میکنه ! بیشتر حروف ها به اشتباه تایپ میشه :( نمیدونم مشکلش چیه... و اینکه تو قسمت بایوس که میرم ادمین پسورد خود به خود قفل شده... بعد از اینکه صفحه کلیدم اینجوری شده!
    لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
    اینم بگم که صفحه کلیدم رو با اسپری کف تمیز کردم فکر کنم اینجوری شد! :|
    سلام دوست من
    عموما" دو مدل از صفحه کلید وجود دارد
    1- میکرو سویچی
    2- مدار گرافیتی

مدارهای گرافیتی به خیلی از مواد شستشو حساس هستند و سریع ازبین میروند . باید از اسپری های خاص شستشوی صفحه کلید استفاده کنید.
    امکان دارد به علت خرابی صفحه کلید و زدن کلید های خاص بصورت رندوم و اتوماتیک بر روی سیستم شما ناخواسته پسوورد ست شده باشد . حتما" به یک نفر متخصص جهت تست لپ تاپ و برداشتن پسوورد مراجعه کنید و این را هم بگم که متاسفانه متحمل هزینه خواهید شد . اما اگر سیستم هنوز گارانتی دارد . ببربدش به گارانتی و از توضیحات اضافه هم صرف نظر کنید فقط بگویید شده و نمیدانم چرا .

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان جدیدآ وقتی می خوام با لپ تاپم تایپ کنم یه حروف مثل a که میزنم چندتا حروف اشتباهی تایپ میکنه ! بیشتر حروف ها به اشتباه تایپ میشه :(
    منم دقیقا این مشکلو با یه سری از حروف و همین a دارم
    لپ تاپم هم asus k52
    بعضی وقتها هم یه مدت درست میشه و دوباره اینجوری میشه
    چیکارش کنم؟کیبرد رو میتونم تعویض کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها من لب تاپ Hp مدال pavilion dv3 4170ee دارم مشکل من با کیبردش هست که بر خلاف لب تاپ های دیگه تو این لب تاپ باید کلید FN رو بگیری تا دکمه های F1 تا F12 کار کنن که این واسه من خیلی مشکل سازه چون با نرم افزار کار می کنم که تند تند باید از F1 تا F12 کار کنم اگر FN نگیرم بجای F ها امکانات بلندی صدا و کم زیاد نور و .... کار میکنه تو تنظیماتش هم جایی نداره که بشه FN رو از رو حالت پیش فرض برداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من لپتاپم acer هستش با windows 7 ultimate sp1 32bit ,رم 2GB

یه رم 2GB دیگه بهش اضافه کردم رمش شده 4GB

حالا 2تا مشکل دارم :

1. خوده microsoft گفته این ویندوز 4GB رم ساپرت میکنه !! ولی برای من میزنه 4GB instaled , 2.93GB usable
    من کلی نرم افزار دارم که فقط با 32bit کار میکنه ،چیکار کنم 4gb را بشناسه ؟؟

2. مشکل دومم با VGA share memory هستش . قبلن 700MB شر شده بود . الان شده 1250MB شر مموریم.
    من میخوام نهایت 512MB شر کنه چون اصلا بازی نمیکنم
    چطوری کمش کنم. حافطه رم منو هدر داده . Intel GMA 4500 MHD

.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام من لپتاپم acer هستش با windows 7 ultimate sp1 32bit ,رم 2GB

یه رم 2GB دیگه بهش اضافه کردم رمش شده 4GB

حالا 2تا مشکل دارم :

1. خوده microsoft گفته این ویندوز 4GB رم ساپرت میکنه !! ولی برای من میزنه 4GB instaled , 2.93GB usable
    من کلی نرم افزار دارم که فقط با 32bit کار میکنه ،چیکار کنم 4gb را بشناسه ؟؟

2. مشکل دومم با VGA share memory هستش . قبلن 700MB شر شده بود . الان شده 1250MB شر مموریم.
    من میخوام نهایت 512MB شر کنه چون اصلا بازی نمیکنم
    چطوری کمش کنم. حافطه رم منو هدر داده . Intel GMA 4500 MHD

.

سلام دوست عزیز.
    ویندوز 7 64 بیت نصب کنید بسته به نوع مادربردتون تا نزدیک 4 گیگ Usable میشه.
    ویندوز 32بیتی بیشتر از این نمی تونه.
    رضا

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •