اگه میخوایید راحت کد وارد کنید دو نرم افزار epsx و psx emulation cheater رو دان کنید که psx emulation cheater همون گیم شارک هستش و روی epsx راحت کار میکنه![]()
اگه میخوایید راحت کد وارد کنید دو نرم افزار epsx و psx emulation cheater رو دان کنید که psx emulation cheater همون گیم شارک هستش و روی epsx راحت کار میکنه![]()
با سلام
میشه بگین از کجا میتونم نسخه های مختلف این بازی رو برای pc دانلود کنم؟
ممنون
(نکته : به غیر از back to nature این یکی رو دارم)
یه سوال دیگه یه سیوی دارم باید به کجا انتقال بدم (ویندوزم 7)
به پوشه Memo در مسیری که شبیه ساز رو کپی کردید،البته باید Save شما فرمت خاصی داشته باشه.........
Last edited by hasti_smile; 20-06-2011 at 10:08.
به درخواست زياد دوستان ترينر جديد بازي هاروست مون آماده شد!
اينم نسخه بروز شده ترينر بازي Harvest Moon Back To Nuture براي تمامي دوستداران اين بازي هيجان انگيز!در اين ترينر تمام اشكالاتي كه در ترينر قبل وجود داشت برطرف شده است.برنامه مورد نظر براي بارگذاري بازي و استفاده از ترينر در كنار ترينر گذاشته شده است.
اگر سوالي بود در ميان بگذاريد تا پاسخگوي شما باشيم در ضمن اگر دوستان حمايت و درخواست دهند ترينر هاي بعدي با امكانات بهتر و جديدتر ارائه مي شود.
دوستان مي توانند كدهاي بازي نظير كد هاي گيم شارك را بگذارند تا براي آنها ترجمه كنم و در نرم افزار هاي مربوطه هك بازي از آنها استفاده كنند.
موفق باشيد
دانلود ترينر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مرد
راستی این هوای همیشه آفتابی چجوریه؟
یعنی دیگه طوفان نمیاد...
این که محشره...
برای گلخونه دارا!!!
نه نه . . . اصلا محشر نيست !!
واسه خاطر اينکه طوفان گل خونه رو خراب نکنه خودتو از نعمت بارون محروم نکن پسر
نميدونم تو چه اندازه از مزرعه تو محصول کاشتی ؟؟
ولی اينو بگم بد نيست :
من تمام مزرعه رو محصول کاشتم به شيوه ای خاص !!
(با موبايل عکس ميگيرم ميذارم )
آب دادن به اون مزرعه کلی وقتمو ميگيره !!
حالا فرض کن بخواد محصولم در بياد ! اونوقت ديگه تا صبح بايد تو مزرعه کار کنی !!
ولی :
من 2،3 بار خودم ديدم که :
وقتی محصولام رشد ميکنن و آماده ی برداشت ميشن اون روز بارون ميباره !!
( البته اگه تعداد محصولای رشد کرده بالای 100 عدد یا بيشتر باشه ! )
حالا اگه آسمونتون هميشه آبی باشه چجوری ميخواين این همه محصول و Harvest کنين ؟
من ترجيح ميدم هوا هميشه بارونی باشه تا آفتابی . . .
اونوقت کلی وقت داری بری دمو کشف کنی و رمز و راز . . .
Last edited by Unique 2626; 22-06-2011 at 11:51.
بله دوست عزيز با فعال كردن آن هوا هميشه آفتابي خواهد بود و در ضمن آب و هواهاي ديگه هم مي توني انتخاب كني كه بهترين آنها آفتابي و باراني مي باشد.البته هر نوع آب و هوايي كاربرد خاص خود را دارد و مي تواند با فعال كردن آب و هواي مورد نظر دمو و پيشرفت هاي بازي رو زودتر انجام داد نظير فعال كردن آب و هواي طوفاني در تابستان براي گرفتن عطر در روز بعد از كاي!در ضمن اسم من نئو است
در پاسخ به دوست عزيزمون Unique بايد بگم كه از نظر من بهترين آب و هوا آفتابي مي باشد و من خودم شخصا هميشه آفتابي مي زارم باشه و براي آب دادن به مزرعه كافي است كوتوله ها رو بياري براي آبياري مزرعه كه به طور كامل مزرعه رو آبياري مي كنند!البته حتما كد مهارت هفت كوتوله رو فعال كنيد تا ببينيد با چه سرعتي براتون از جون و دل كار مي كنند!
در ضمن مي توانيد از ايست زمان نيز استفاده نماييد و تمام كاراتون رو از روي حوصله انجام بديد.
اگه بازم سوالي بود در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)