تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 4105 اولاول ... 11951956960961561661761861962062162262362966971911191619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا تو کل فروم گشتم اما آخر سر نتونستم بفهمم که بالاخره ریش تراش برقی رو میذارند ببریم یا تیغ ژیلت ؟اگر هر دو شو ببرم چی؟میترسم یکیشو نذارن ببرم تو و بمونه واسه دژبانا.ریش تراش برقی از این فیلیپس شارژی هاست.
    اقا من به شخصه می گم نبر چون می گیرند از ما که می گرفتند
    اما خوده اونجا بوفه داره تیغ ژیلت می فروشه

2. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا یه سوال : مگه تو آموزشی هم مرخصی میدن(به غیر از میان دوره)؟؟؟؟
    اگر بومی انجا باشی پنجشنبه و جمعه ها رو میذارن بری.
    اگر نه که باید پارتی داشته باشی انجا.

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان ...

یه مشاوره فنی میخوام :

من اعزامم مثه همه بچه ها برج 10 هست و برگه سفیدم هم اومده !

به یکی از دوستام گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت یه پزشک هست که تمام راه های معافیت پزشکی رو بلده ! اونجوری میتونی بگی مرضی و فلان مشکل رو داری و این طوری تاریخ اعزامت باطل میشه تا بری کمیسیون پزشکی بعدش که میگن تایید نشده ولی تاریخ اعزامت عقب می افته !!

میخواستم بدونم مگه پزشکه چه راهی بلده که ما نمیدونم و جواب میده ؟ چون من رفتم یه بار نظام وظیفه شهرمون و گفت تو اون موقع که دفترچه رو پست میکردی ادعا کردی که سالمی و دیگه کاری نمیشه کرد !!

من کف پام یه خورده صافه !

میخواستم بدونم برم دنبالش ؟ اینجوری میتونم برای ارشد هم بخونم یعنی تنها هدفم اینه !
    بعد اگه بفهمن مشکلی ندارم ، برام مشکلی پیش نمیاد ؟
    دکتره ویزیتش 10 تومنه که خودش قبلا تو نظام وظیفه بوده ولی هیچ قراردادی با نظام وظیفه هم نداره

اصلا موندم چه کنم یکی بگه چی کار کنم ؟ برم دنبالش یا فردا برم سرم رو با نمره 4 ! بزنم ؟؟
    بازم میگم فقط میخوام تاریخم رو تمدید کنم و دنبال معافیت پزشکی نیستم ! اونم میخوام فقط برای ارشد بخونم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان يه سوال
    اگر برايه معافيت اقدام كنم
    و تو برگه مثلا" بنويسم در رفتگي كتف دارم
    بعدش يه مشكل ديگه داشته باشم مثلا ناراحتي قلبي داشته باشم ولي تو برگه ننوشته باشم تو حوضه بگم ميشه؟ يا نه
    بعد من برايه اقدام برايه معافي من دانشجو انصرافي هستم فقط اون برگه كه دانشگاه دادن رو ببرم ديگه درسته؟
    ممنون
    نبود

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بند17-دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق)
    عمل شده و نشده معاف دائم.

شما که انصراف دادی.از موقع تسویه حساب 4 ماه وقت داری تا پست کنی دفترچه رو.
    اره همونو ببر.اگر معادل کاردانی بهت ندادن با دیپلم اعزامت میکنن.

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

سلام
    دوستان ...

یه مشاوره فنی میخوام :

من اعزامم مثه همه بچه ها برج 10 هست و برگه سفیدم هم اومده !

به یکی از دوستام گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت یه پزشک هست که تمام راه های معافیت پزشکی رو بلده ! اونجوری میتونی بگی مرضی و فلان مشکل رو داری و این طوری تاریخ اعزامت باطل میشه تا بری کمیسیون پزشکی بعدش که میگن تایید نشده ولی تاریخ اعزامت عقب می افته !!

میخواستم بدونم مگه پزشکه چه راهی بلده که ما نمیدونم و جواب میده ؟ چون من رفتم یه بار نظام وظیفه شهرمون و گفت تو اون موقع که دفترچه رو پست میکردی ادعا کردی که سالمی و دیگه کاری نمیشه کرد !!

من کف پام یه خورده صافه !

میخواستم بدونم برم دنبالش ؟ اینجوری میتونم برای ارشد هم بخونم یعنی تنها هدفم اینه !
    بعد اگه بفهمن مشکلی ندارم ، برام مشکلی پیش نمیاد ؟
    دکتره ویزیتش 10 تومنه که خودش قبلا تو نظام وظیفه بوده ولی هیچ قراردادی با نظام وظیفه هم نداره

اصلا موندم چه کنم یکی بگه چی کار کنم ؟ برم دنبالش یا فردا برم سرم رو با نمره 4 ! بزنم ؟؟
    بازم میگم فقط میخوام تاریخم رو تمدید کنم و دنبال معافیت پزشکی نیستم ! اونم میخوام فقط برای ارشد بخونم !

عزیز اگه رفتی کمیسیون تونستی وقت بخری.
    فقط حواست باشه اگر هیچیت نباشه برات غیبت رد میکنن.
    به نظرم یه سر برو مشاوره نظام وظیفه.جریانو بهش بگو.تو پرونده های پزشکی دنگ و فنگ زیاد سر آدم در میارن.

7. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash.parseh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    teh . shomal

پيش فرض

بچه ها کسی پدافند سمنان خدمت نکرده؟؟؟ یکی میگه هتله ..این دوستمون میگه جهنمه...

ماکه نفهمیدیم والله...

تنقلات ببرم مشکلی نداره؟؟؟ پسته و تخمه و این جور چیزا؟؟

اعزام 1390/10/01

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها کسی پدافند سمنان خدمت نکرده؟؟؟ یکی میگه هتله ..این دوستمون میگه جهنمه...

ماکه نفهمیدیم والله...

تنقلات ببرم مشکلی نداره؟؟؟ پسته و تخمه و این جور چیزا؟؟

اعزام 1390/10/01
    عزیز من گفتم شهید خضرایی تهران هتله.
    فکر کنم شما بودی که گفتی نیرو هوایی.ولی نگفتی کجا.

خشکبار تا میتونی ببر که اونجا حکم طلا رو داره.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوستانی که از همه راههای معافیت نا امید شدید بشتابید شوخی
    سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح هم درباره شیوع ایدز در میان سربازان به ایلنا می گوید: در صورتی که آثار بالینی ایدز مشخص باشد فرد با تایید شورای پزشکی از خدمت سربازی معاف ‌می‌شود ودر صورتی که مشخص نباشد، فعلا با توجه به اینکه هزینه آزمایش ایدز برعهده خود مشمول است بسیاری از مشمولان بدون انجام آزمایش ایدز وارد خدمت سربازی ‌می‌شوند.
    هم اکنون با توجه به اینکه انجام آزمایشات هزینه آن برعهده خود سرباز است بسیاری از مشمولان این آزمایش را انجام نمی دهند ،لذا کمالی می گوید: در تلاش هستیم با توجه به قانون جدید خدمت سربازی انجام آزمایش ایدز پیش از اعزام را اجباری کنیم.لذا در صورت تصویب شورای نگهبان تا 6 ماه آینده انجام آزمایش برای تمامی سربازان الزامی ‌می‌شود.
    این تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح درحالی اعلام می شود که در ایران آزمایش ایدز پیش از ازدواج هم اجباری نیست و حتی وزارت بهداشت هم با آن مخالف است.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه اعزامم امروز فهمیدم معاف از رزمم الان میخوام معاف از رزم بشم چی کار باید بکنم؟؟به کجا مراجعه کنم و ازین حرفا.البته تو دفترچم پزشکم بیماریمو نوشت اما نوشت مشکلی نیست.دوست دارم معاف از رزم شم جدا از بحثهایی که میگن معاف از رزم خوبه یا نه بگید چه طور معاف از رزم بشم؟؟

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

چرا عزیز! امروز! رفتیم اونجا .... دوستمون هم چشماش کور بوده.... ندیده که افتاده 04 بیرجند!

کسی 04 بیرجند بوده؟
    سلام بنده 04 هستم 5 روزی هست در حال خدمتم

جای خوبیه ولی تقسیماتش نفس گیره.
    طبق شواهد اکثرا رو تقسیم میکنن برای مرزهای شرقی.دعا کن دوستت جزو اون حداقل درصد باشه که جای خوب بیوفته.
    اواز دهل شنیدن از دور خوش است

اقا کجای کاری!!!!
    04 بیرجند که جدیدا منتقل شده به بیرون شهر که جای بسیار سردیه و سوز سردی میاد که حد نداره

اب شیرین با تانکر میارن که تو حیاط گزاشتن که وقت نمیشه بری اب بخوری

اب لوله کشی بقه جاها کمی شوره و طعم خوبی نداره که مجبوری همونو بخوری

اسایشگاها و سرویس ها تازه سازن خوبه ولی از دستی شوفاج هارو روشن نمیکنن و خیلی سرده طوری که با 3 تا لباس یخ میزنی اساسی

از ساعت 4 و نیم بیداری تا 9 شب در حال کاری اععم از رژه-بشین پاشو-دویدن سرعتی-قدم رو-پا کوبیدن-نظافت و بقه اوقات هم خر حمالی

غذاش هم افتظاهه و خورده نمیشه ولی مقدارش رو جوری میدن که سیر میشی

تنبیه هم که به جز تنبیه های معمول کتک زدن به هر نحوی هست.

خلاصه که بد جهنمیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •