اقا من به شخصه می گم نبر چون می گیرند از ما که می گرفتند
اما خوده اونجا بوفه داره تیغ ژیلت می فروشه
اقا من به شخصه می گم نبر چون می گیرند از ما که می گرفتند
اما خوده اونجا بوفه داره تیغ ژیلت می فروشه
اگر بومی انجا باشی پنجشنبه و جمعه ها رو میذارن بری.
اگر نه که باید پارتی داشته باشی انجا.
سلام
دوستان ...
یه مشاوره فنی میخوام :
من اعزامم مثه همه بچه ها برج 10 هست و برگه سفیدم هم اومده !
به یکی از دوستام گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت یه پزشک هست که تمام راه های معافیت پزشکی رو بلده ! اونجوری میتونی بگی مرضی و فلان مشکل رو داری و این طوری تاریخ اعزامت باطل میشه تا بری کمیسیون پزشکی بعدش که میگن تایید نشده ولی تاریخ اعزامت عقب می افته !!
میخواستم بدونم مگه پزشکه چه راهی بلده که ما نمیدونم و جواب میده ؟ چون من رفتم یه بار نظام وظیفه شهرمون و گفت تو اون موقع که دفترچه رو پست میکردی ادعا کردی که سالمی و دیگه کاری نمیشه کرد !!
من کف پام یه خورده صافه !
میخواستم بدونم برم دنبالش ؟ اینجوری میتونم برای ارشد هم بخونم یعنی تنها هدفم اینه !
بعد اگه بفهمن مشکلی ندارم ، برام مشکلی پیش نمیاد ؟
دکتره ویزیتش 10 تومنه که خودش قبلا تو نظام وظیفه بوده ولی هیچ قراردادی با نظام وظیفه هم نداره
اصلا موندم چه کنم یکی بگه چی کار کنم ؟ برم دنبالش یا فردا برم سرم رو با نمره 4 ! بزنم ؟؟
بازم میگم فقط میخوام تاریخم رو تمدید کنم و دنبال معافیت پزشکی نیستم ! اونم میخوام فقط برای ارشد بخونم !
نبود![]()
بند17-دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق)
عمل شده و نشده معاف دائم.
شما که انصراف دادی.از موقع تسویه حساب 4 ماه وقت داری تا پست کنی دفترچه رو.
اره همونو ببر.اگر معادل کاردانی بهت ندادن با دیپلم اعزامت میکنن.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
عزیز اگه رفتی کمیسیون تونستی وقت بخری.
فقط حواست باشه اگر هیچیت نباشه برات غیبت رد میکنن.
به نظرم یه سر برو مشاوره نظام وظیفه.جریانو بهش بگو.تو پرونده های پزشکی دنگ و فنگ زیاد سر آدم در میارن.
بچه ها کسی پدافند سمنان خدمت نکرده؟؟؟ یکی میگه هتله ..این دوستمون میگه جهنمه...
ماکه نفهمیدیم والله...
تنقلات ببرم مشکلی نداره؟؟؟ پسته و تخمه و این جور چیزا؟؟
اعزام 1390/10/01
عزیز من گفتم شهید خضرایی تهران هتله.
فکر کنم شما بودی که گفتی نیرو هوایی.ولی نگفتی کجا.
خشکبار تا میتونی ببر که اونجا حکم طلا رو داره.
دوستانی که از همه راههای معافیت نا امید شدید بشتابیدشوخی
منبع:سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح هم درباره شیوع ایدز در میان سربازان به ایلنا می گوید: در صورتی که آثار بالینی ایدز مشخص باشد فرد با تایید شورای پزشکی از خدمت سربازی معاف میشود ودر صورتی که مشخص نباشد، فعلا با توجه به اینکه هزینه آزمایش ایدز برعهده خود مشمول است بسیاری از مشمولان بدون انجام آزمایش ایدز وارد خدمت سربازی میشوند.
هم اکنون با توجه به اینکه انجام آزمایشات هزینه آن برعهده خود سرباز است بسیاری از مشمولان این آزمایش را انجام نمی دهند ،لذا کمالی می گوید: در تلاش هستیم با توجه به قانون جدید خدمت سربازی انجام آزمایش ایدز پیش از اعزام را اجباری کنیم.لذا در صورت تصویب شورای نگهبان تا 6 ماه آینده انجام آزمایش برای تمامی سربازان الزامی میشود.
این تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح درحالی اعلام می شود که در ایران آزمایش ایدز پیش از ازدواج هم اجباری نیست و حتی وزارت بهداشت هم با آن مخالف است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چند روز دیگه اعزامم امروز فهمیدم معاف از رزمم الان میخوام معاف از رزم بشم چی کار باید بکنم؟؟به کجا مراجعه کنم و ازین حرفا.البته تو دفترچم پزشکم بیماریمو نوشت اما نوشت مشکلی نیست.دوست دارم معاف از رزم شم جدا از بحثهایی که میگن معاف از رزم خوبه یا نه بگید چه طور معاف از رزم بشم؟؟
سلام بنده 04 هستم 5 روزی هست در حال خدمتم
اواز دهل شنیدن از دور خوش است
اقا کجای کاری!!!!
04 بیرجند که جدیدا منتقل شده به بیرون شهر که جای بسیار سردیه و سوز سردی میاد که حد نداره
اب شیرین با تانکر میارن که تو حیاط گزاشتن که وقت نمیشه بری اب بخوری
اب لوله کشی بقه جاها کمی شوره و طعم خوبی نداره که مجبوری همونو بخوری
اسایشگاها و سرویس ها تازه سازن خوبه ولی از دستی شوفاج هارو روشن نمیکنن و خیلی سرده طوری که با 3 تا لباس یخ میزنی اساسی
از ساعت 4 و نیم بیداری تا 9 شب در حال کاری اععم از رژه-بشین پاشو-دویدن سرعتی-قدم رو-پا کوبیدن-نظافت و بقه اوقات هم خر حمالی
غذاش هم افتظاهه و خورده نمیشه ولی مقدارش رو جوری میدن که سیر میشی
تنبیه هم که به جز تنبیه های معمول کتک زدن به هر نحوی هست.
خلاصه که بد جهنمیه
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)