تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 827 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629669719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام
    سیگیت اکسپنشن 2 ترا رسی دستم و یک سوال :
    وصل کردم به یو اس بی 3 و از روی هارد لپ تاپ دارم چیزی روش کپی میکنم با استفاده از TeraCopy اما سرعت انتقال نهایت رو 30 MB هست ! همینقدر درسته یا باید بیشتر باشه ؟
    یو اس بی 3 درایور داره و باید نصب بشه یا نه ؟
    زیاد سر در نمیارم از این چیزا

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سیگیت اکسپنشن 2 ترا رسی دستم و یک سوال :
    وصل کردم به یو اس بی 3 و از روی هارد لپ تاپ دارم چیزی روش کپی میکنم با استفاده از TeraCopy اما سرعت انتقال نهایت رو 30 MB هست ! همینقدر درسته یا باید بیشتر باشه ؟
    یو اس بی 3 درایور داره و باید نصب بشه یا نه ؟
    زیاد سر در نمیارم از این چیزا
    سلام .
    پیشنهاد میکنم ابتدا با استفاده از برنامه HDtune (آخرین ورزن که 5.50 هست) یک تست بگیرید و نتیجه را در اینجا قرار بدید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

هنوز نتیجه تست رو نمیدونم ولی با توجه به سرعت 30 مگابایت حدس میزنم به usb2 لپتاپ متصل کردید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام .

از اين مدلهاي جديد (2013) خريديد يا از اين مدلهاي قديميتر !؟

در مورد دما هم بنظر من كه خوبه .

در استفاده و نگهداري هم دقت كنيد تا مشكلي پيش نياد . هنگامي كه هارد در حال كار هست ضربه و شوك وارد نكنيد و حتي جابجا نشه . قبل از جدا كردن كابل هم safely remove كردن هم فراموش نشه (با استفاده از برنامه اي كه در داخل پارتيشنها هست) و ...
    عطا جان دقیقا همین مدلی هست که تو سایت وسترنه (My Book) ، این مدل 2013 هست دیگه ، درسته؟
    البته دما رو 2 ، 3 درجه آوردم پایین ، باز باز کردن پنجره و بستن در، دما رفت رو 39 ، خودم داشتم یخ می زدم دیگه .
    این برنامه ی خودش به درد میخوره؟ ما هارد رو وصل کردیم شروع کردیم به کپی کردن!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

ممن میخوام هارد اکسترنال بگیرم میخوام ببینم وسترن پاسپورتی خوله یا چیز دیگه ای بخرم ضمنا این پاسپورتی های اولترا چطورن از معمولی هاش بهترن یا نه خلاصه اینکه راهنماییم کنیددیگه ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اینم تست
    تازه الان دارم از روی دی وی دی و دی وی دی رام چیزی میریزم سرعت از 10 بالاتر نمیره !!!!
    به یو اس بی 3 وصل کردم
    مدل لپ تاپ HP Pavilion DV-6 6170Se هست و دو تا یو اس بی 3 داره

کابلو که وصل میکنم این پایین پیغام میاد که This Device Can Perform Faster یه جورایی انگار تشخیص نمیده یو اس بی 3 هست

چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان دقیقا همین مدلی هست که تو سایت وسترنه (My Book) ، این مدل 2013 هست دیگه ، درسته؟
    البته دما رو 2 ، 3 درجه آوردم پایین ، باز باز کردن پنجره و بستن در، دما رفت رو 39 ، خودم داشتم یخ می زدم دیگه .
    این برنامه ی خودش به درد میخوره؟ ما هارد رو وصل کردیم شروع کردیم به کپی کردن!!
    عکس زیر مدل 2013 هست . اگر همین مدل باشه در باره نرم افزارهای موجود در آن در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مختصر توضیحاتی دادم .

عکس زیر مربوط به مدلهای قدیمیتر هست .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم تست
    تازه الان دارم از روی دی وی دی و دی وی دی رام چیزی میریزم سرعت از 10 بالاتر نمیره !!!!
    به یو اس بی 3 وصل کردم
    مدل لپ تاپ HP Pavilion DV-6 6170Se هست و دو تا یو اس بی 3 داره

کابلو که وصل میکنم این پایین پیغام میاد که This Device Can Perform Faster یه جورایی انگار تشخیص نمیده یو اس بی 3 هست

چه کنم ؟
    والا نتایج این تست نشون میده که نباید مشکلی در usb3 سیستم و هارد اکسترنال وجود داشته باشه . چون حداکثر سرعت 167.3MB/s هست . اگر usb2 بود امکان نداشت به چنین سرعتی برسید . مشکل را باید در جای دیگری جستجو کنید. بعنوان مثال اگر داده ها از روی داخلی ترین ترکهای هارد لپتاپتان خوانده میشه پایین بودن سرعت کاملاً عادی هست . به هر حال پیشنهاد میکنم ابتدا نوع چیپست usb3 مادربرد را شناسایی و سپس آخرین ورژن درایور را دانلود و نصب کنید .

برای شناسایی نوع چیپست usb3 مادربرد میتونید از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition استفاده کنید (طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) . مثلاً چیپست usb3 لپتاپم NEC و FRESCO LOGIC هست . در سایت زیر بگردید شاید بتونید درایور متناسب با چیپست را پیدا کنید (قسمتی که نوشته Chipsets USB 3.0) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: AIDA64 Extreme Edition 

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممن میخوام هارد اکسترنال بگیرم میخوام ببینم وسترن پاسپورتی خوله یا چیز دیگه ای بخرم ضمنا این پاسپورتی های اولترا چطورن از معمولی هاش بهترن یا نه خلاصه اینکه راهنماییم کنیددیگه ممنون
    سلام .

همین مدل WD my passport ultra گزینه مناسبی هست . در مقایسه با مدلهای عادی هم ضخامت کمتری دارد و هم اینکه کیف پارچه ای به همراه آن موجود هست . البته این کیف به هیچ عنوان از هارد در برابر ضربه و شوک محافظت نمیکند . این هارد ضد ضربه و شوک و یا ضد آب هم نیست ، در نتیجه در هنگام حمل و نقل و نگهداری و استفاده از آن دقت کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این کارارو کردم بهتر شد
    سرعت گاها به 80 -90 میرسه اما خیلی متغیر هست
    تو اون سایت فیرمویر هم بود دانلود کردم اما نصب نکردم
    به چه درد میخوره ؟ سرعتو بیشتر نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کارارو کردم بهتر شد
    سرعت گاها به 80 -90 میرسه اما خیلی متغیر هست
    تو اون سایت فیرمویر هم بود دانلود کردم اما نصب نکردم
    به چه درد میخوره ؟ سرعتو بیشتر نمیکنه ؟
    اگر Firmware جدید واقعاً مربوط به مدلی که شما دارید باشه با رعایت نکات ایمنی میتونید آپدیت کنید . ممکنه کارایی و عملکرد هارد بهتر بشه . دقت کنید که هر گونه اشتباه و خطا در آپدیت Firmware میتونه باعث خرابی هارد بشه . ضمناً دمای هارد اکسترنال شما هم نسبتاً بالا هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-12-2013 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •