تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 1211 اولاول ... 1195195696096156166176186196206216226236296697191119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بچه ها من هم دیروز نسخه ی PC این بازی را گرفتم ولی نسبت به FIFA 10 به نظرم از گرافیک و برتری بازی کمتری برخورداره.کلا بنظرم FIFA 10 بهتر ازین شدهالبته باید بازی کنم بیشتر تا بهتر نظر بدم.

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

دوستان منم بازیو گرفتم همه چی عالی بجز داوری که واقعا افتضاحه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مبخشيد من برايه اينكه لرزش تصويرم گرفته بشم با نرم افزار 3d وارد بازي ميشم و تصويرم لرزش نداره
    ولي اين نرم افزار باعث ميشه nba2k ريفرشش بياد رويه 18(عدد گوشه تصوير)و لرزشش زيادتر بشه حتي موقع اي كه nba2k رو از تو منجر اين نرم افزار پاك كردم و از روي ديستاپ اجراش كردم اون عدد (18)گوشش اومد و باعث لرزش شد وقتي نرم افزار رو پاك كردم nba2k درست شد ولي فوتبالم لرزش پيدا كرد به نظرتون چكار بايد بكنم
    ممنون

دوستان كسي نميدونه من بايد چكار كنم
    Last edited by nasrGod; 23-10-2009 at 00:56.

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی تو کرج بازیو گرفته ؟؟؟؟
    من شماره ی وست گیم رو می گیرم میگه قطع شده این خط
    لطفا جواب بدید که بدجور تو کفم
    من همین بعد از ظهر گرفتم...
    من مهرشهرم...
    ولی جاهای ذیگه هم دارن...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی چی سپردم ؟
    تا جایی که میدونم شما یه پیشنهاد میدی که یا قبول میکنه یا نمیکنه
    این که سپردم دیگه چیه ؟
    جواب این رو هم ندادید

موفق باشید
    اون قسمت ترینینگ رو متوجه نشدم کجا رو میگی دقیق تر بگو نتونستم پیداش کنم .

اما در مورد ترنسفر بازیکنان باید بگم این بخش مستر لیگ نسبت به نسخه قبل کمی تغییر کرده . شما حتما لازم نیست تا زمان نقل و انتقالات صبر کنی و بعد اقدام به مذاکره کنی . در طی فصل شما میتونی بازیکنان مورد نظرتو انتخاب کنی ( یا به مدیر این بخش بسپری که گزینه های مناسبو انتخاب کنه scout ) بعد مدیر برنامه نقل و انتقالات میره با بازیکنان مورد نظر شما وارد مذاکره میشه و سعی میکنه با کمترین قیمت رضایت اونا رو برای انتقال به تیم شما جلب کنه این فرایند 3-4 هفته طول میکشه بعد که تونست رضایت بازیکن مورد نظر رو جلب کنه به شما اطلاع میده که فقط ok شما برای عقد قرار داد لازمه . شما میری بررسی میکنی میبینی مدیر برنامه شما با چه فی و دستمزدی با بازیکن مورد نظر به توافق رسیده اگه به نظرت رسید دستمزد یا مدت قرار داد و یا قیمت انتقال بازیکن زیاده نظر خودتو با تغییر این سه بخش اعمال میکنی و دوباره پرونده این مذاکره به جریان میفته ..... نهایتا شما اگه این معامله رو قبول کردی میتونی جواب مثبتو بدی و کار رو تموم کنی هر چند به نیم فصل و یا آخر فصل نرسیده باشیم . اما باید برای انتقال بازیکن تا آخر نیم فصل ( ماه ژانویه ) صبر کنی و اونجا لازمه نصفی از حقوق بازیکن رو هم بدی .
    من دو ماه پیش توی سایت pesfan خوندم که مدیر برنامه های نقل و انتقالات تیم خیلی میتونه کمک کنه هم از جهت استعداد یابی و انتخاب بازیکنانی که بدرد تاکتیکهای تیم میخورن . و هم اینکه در جریان نقل و انتقالات بازیکنان اونه که با قدرت چانه زنی خودش در طی مذاکرات قیمت مناسبی برای خرید بازیکنان مورد نظر شما تعیین میکنه ( نمیدونم متوجه شدی یا نه ) .در ضمن شما در طی فصل از راهنماییهای این آقا به خوبی میتونی بهره مند بشی ( بصورت پیامهایی که در طی فصل ارائه میده ) . در طی چند هفته ای که داره با بازیکنان مورد نظر شما مذاکره میکنه هر هفته نتیجه مذاکرشو اعلام میکنه مثلا میگه احتمال توافق با این بازیکن تقریبا صفره اینجا بهتره که شما اون موردو کنسل کنی تا یک مورد از 5 موردی که میتونی درخواست بده خالی بشه تا بتونی یک بازیکن دیگه جایگزینش کنی .
    این قسمت معاملات یک سری ریز کاری دیگه هم داره که بعدا میگم .

6. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بازی رو من تازه گرفتم دی وی دی 1 رو خالی نشون میده ولی تو لپ تاب دی وی دی 1 نصب می کنه؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

من همین بعد از ظهر گرفتم...
    من مهرشهرم...
    ولی جاهای ذیگه هم دارن...
    منم مهرشهرم
    فاز 1
    شما از کجا گرفتی ؟؟
    بگو منم بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

واقعا حال کردم بابا خسته نباشین بروبکس سازنده پس نگاه چی کردن:

این مربوط میشه به تابلوی بازیهای جام قهرمانان در مستر لیگ:

اینم مربوط به cummunity هستش که میشه یه لیگ درست کنی وهرتیمی چه ملی و چه باشگاهی رو توش بزاری یه چیزی مثل اون جامیه که تو ساکرهای قبلی بود ولی با امکانات بیشتر:

خب ما هم یه دست بارسا رئال زدیم رو تاپ پلیر که بزور دقیقه 86 گل زدم و بردم (بارسا من بودم) واقعا عالی شده واقعا هیچی نمیتونم بگم... ولی یه چیزی که منو ناراحت کرد چمن غیر واقعی نیو کمپ بود.ولی درکل بازم این ساکر به روز اوج خودش برگشته ولی نه کاملا الان شده مث ساکر5 که خطاهاش رو اعصاب بود تو دست میزاری به حریف داور خطا میگیره اونا تورو چرخت میکنن داور میگه تمارض بود ولی ایشالا ساکر بعدی میشه ساکر 6 خودمون.

10. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

از دوستاني كه اين بازي رو تهيه كردن و مطمئنن كه نسخه اصلي رو دارن و نصب كردن يه سوال دارم

حجمي كه اين بازي روي درايوشون اشغال كرده چقدره ؟؟

آخه حس ميكنم ايني كه من خريدم و نصب كردم حجمش خيلي كمه

بيشتر 5 گيگابايته از من

آيا اين درسته يا قلابيه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

آقا حسین یه سوال داشتم اونم اینه که UEFA CUP تو بازی نیست بنظرت این یعنی چی مگه لایسنس نشده؟
    Last edited by ArminxXx; 22-10-2009 at 22:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •