تبریک میگم
مودمتم خیلی خوشگله![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تبریک میگم
مودمتم خیلی خوشگله![]()
شما که این همه نوشتی یه راهنمائی هم به من میکردی!آهان تاپیک اینطوری خوبه .... هر کی سوال داره یا راهنمایی میخواد مطرح کنه ... این که نشد کار بعضی ها اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتند به خدا ... گربه تو کوچه شون هم میمیره میان میگن تقصیر شاتله ... دلیل نداره الکی تبلیغ منفی کنید ... اینجوری یکی قصد داره از شاتل بگیره این پست های چرند رو میخونه و می گرخه و میره از جای دیگه میگیره ...
من الان دارم بیشتر از یک گیگ دانلود میکنم . البته از سرویس قبلیم 4 گیگ طلب داشتم . فعلا زده رایگان بعد سرویسم را به اکو تغییر دادم نیان بگن 1.5 گیگ اعتبار داری!!!
راهنمایی ها به طور دست جمعیه ... ببین من اگه جای تو بودم محتاط تر عمل می کردم ... با پشتیبانی تماس گرفتی کمکی نکردند ؟؟؟ باید از اون خانومه سوال می کردی ... حالا باید تا شنبه صبر کنی ...
از کدوم خانومه ؟![]()
یکی منو تحویل بگیره
تأیید نشدم هنوز. پستهام میره پایین مایینا گم میشه!
برای خالی نموندن عریضه چندتا تست سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آمریکا چرا پینگش بالاست!؟ الحمدلله هر چی سایت هم ما میریم تو آمریکاست.
سرعتش بد نیست. اما جون میکنه یه صفحه باز کنه.سرعت تورنت هم متوسط ۸ کیلوبایته. البته بعضی موقع خوب میشه، اما دیگه مثل قدیما نیست
نظرتون چیه؟
سلام دوستان
نظرم از eco512 به art1 عوض شده فعلا ولی حتما اولیا میگیرم جون حالا مشکل دانلود شبانه دارم(کواهی اشتغال به تحصیلما بهشون میدن تا بعد مشکل پیدا نکنم چون امید به خدا6 ماه دیگه دانشگاه تمومه)
حالا چون سرویسای ارت سرعتشون ثابته سرعت دانلودش چقدره (پنج شنبه و جمعه ها که رایگانه)
بین دو مدوم asus am 602 و tplink موندم(tplinkتو تاپیک خرید مودم بیشترین رایا گرفته ولی چندتا از دوستان asus am602 را پیشنهاد میدند). موندم کدوما بخرم شما help کنید
ممنون
Last edited by rasoul2005; 16-04-2009 at 21:27.
آرت يك بايد رو 16 باشه
اما فكر كنم دوستان 21 هستن!
من asus am 602 را ميپيشنهادم!
دوست من شما 128 اکو داری ؟؟؟ سرعتت که خوبه ولی گفتی تورنت مشکل داری ؟؟؟ نباید داشته باشی ... تنظیماتش درسته ؟؟؟ برو تو تاپیک تورنت تو بخش فیلم ...
صفحه هم نباید دیر باز کنه ... ایراد های غیر عادی داری ... پشتیبانی زنگ زدی ؟؟؟
منم پیشنهادم asus 602 هست که خیلی سرتره به بقیه قیمتش هم 45 تومنه حدودا
اکو 512 که وبه واسه چی میخوای عوضش کنی؟؟ نامه دانشگاه رو هم اسکنش کن
تاریخش رو عوض کن
بعد براشون فکس کن
یه نفر منو تحویل گرفت بالاخره
اکو نیست، آرته. ساپورت میگفت مشکل از دیتای مخابراته. الان سرعت speedtest.net درست شده، اما هنوز مثل قبل عید نیست. شایدم حسه من اشتباهه. ولی خداییش تورنت اینتوری نبود. خیلی نوسان داره.
میرم که بخش تورنت رو پیدا کنم . . .
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)