تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 619 از 940 اولاول ... 119519569609615616617618619620621622623629669719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,181 به 6,190 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب چون خودم پیگیر این نقل و انتقالات بودم تا وارد بازی کنم بیشترشون را اگاهم.
    این هم لیست اخرین نقل و انتقالات اروپا به خصوص فوتبال جزیره.
    بیشتر نقل و انتقالات هم متعلق به لیگ انگلیس بوده.

آرسنال
    ورود: آندري آرشاوين (از زنيت سنت پترزبورگ)
    خروج:گاوين هويت(قرضي به واتفورد) – جي سيمپسون(قرضي به وست برومويچ) – هنري لانسبوري(قرضي به اسکانتورپ يونايتد)

* استون ويلا
    ورود: اميل هسکي(از ويگان با مبلغ 5/3 ميليون پوند)
    خروج:وين روت ليج(به کوئينز پارک رنجرز با مبلغ 300 هزار پوند)

* بلکبرن
    ورود:الحاجي ديوف (از ساندرلند با مبلغ 2 ميليون پوند) – گائل ژيوه (قرضي از مارسي) – نيک بلکمن(مبلغ اعلام نشده از مک کلاسفيلد)
    خروج:مت دربي شاير(قرضي به المپياکوس) – رابي فاولر(بازنشسته شد) – ادي نولان(مبلغ اعلام نشده به پرستون) – سرجيو پيتر(مبلغ اعلام نشده به اسپارتا پراگ) – آلن جاگ (قرضي به پليموث)

* بولتون
    ورود:آريزا ماکوکولا(قرضي از بنفيکا) – سباستين پيگرينر(قرضي از زنيت سنت پترزبورگ) – مارک ديويس (مبلغ اعلام نشده از وولوز)
    خروج:کوين نولان(به نيوکاسل با مبلغ 4 ميليون پوند) – يان واکر(بازنشسته شد) – هيدر هلگوسون(مبلغ اعلام نشده به کوئينز پارک رنجرز)

* چلسي
    ورود:ريکاردو کوارسما(قرضي از اينترميلان) – مايکل مانسين(از وولوز)
    خروج: کارلو کوديچيني(بازيکن آزاد به تاتنهام) – بن سحر(قرضي به خرافسشاپ) – جک کورک (قرضي به وولوز) – وين بريج(به منچسترسيتي به مبلغ 10 ميليون پوند) – اسکات سينکلر (قرضي به بيرمنگام) – سرجيو تجرا(قرضي به مايورکا) – جيمي اسميت(قرضي به ليتون اورينت)

* اورتون
    ورود:جو (قرضي از منچسترسيتي)
    خروج:جان پل کيسوک(قرضي به آکرينگتون)

* فولهام
    ورود:اوليويه داکور(قرضي از اينترميلان) – گيلز بارنز(قرضي از دربي کانتي) – ژولين گري(مبلغ اعلام نشده از کاونتري سيتي)
    خروج:جيمي بولارد(به هال سيتي با مبلغ 5 ميليون پوند) – آندرانيک تيموريان (قرضي به بارنزلي) – لئون آندريسن (قرضي به هانوفر) – سئول کي هيون (قرضي به الهلال) – هامور بوآزا(قرضي به بيرمنگام) – لي کوک (به کوئينز پارک رنجرز با مبلغ 9/1 ميليون پوند) – آدام ليجر(قرضي به نوريچ سيتي)

* هال سيتي
    ورود:جيمي بولارد(از فولهام با مبلغ 5 ميليون پوند) – کوين کيلبين(از ويگان) – مانوچو(قرضي از منچستريونايتد) – کميل زاياته (از يانگ بويز با مبلع 5/2 ميليون پوند)
    خروج:استليوس جياناکوپولوس(به لاريسا) – دين وينداس(قرضي به اولدهام) – مارلون کينگ (به ميدلزبورو)

* ليورپول
    بازيکن جديد جذب نکرد
    خروج:رابي کين(به تاتنهام با مبلغ 12 ميليون پوند) – جرمين پنانت(قرضي به پورتس موث) – پيتر گولاسکي(قرضي به هرفورد)

* منچسترسيتي
    ورود:شي گيون(از نيوکاسل با مبلغ 8 ميليون پوند) – نايجل دي يونگ(از هامبورگ با مبلغ 19 ميليون پوند) – گريک بلامي (از وستهام با مبلغ 14 ميليون پوند) – وين بريج(از چلسي با مبلغ 10 ميليون پوند)
    خروج: جو(قرضي به اورتون) – تال بن هايم(قرضي به ساندرلند) – پل مارشال(قرضي به بلکپول)

* منچستريونايتد
    ورود:زوران توسيچ و آدام لياجيچ(مبلغ اعلام نشده از پارتيزان بلگراد) – ريتچه دي لائت(از استوک سيتي)
    خروج:مانوچو(قرضي به هال سيتي) – جيمز چستر(قرضي به پتر بورو)

* ميدلزبورو
    ورود:مارلون کينگ (قرضي از هال سيتي)
    خروج: ميدو(قرضي به ويگان)

* نيوکاسل
    ورود:ريان تيلور(از ويگان) – کوين نولان(از بولتون با مبلغ 4 ميليون پوند) – پيتر لوونکرانس (بازيکن آزاد)
    خروج:شي گيون(به منچسترسيتي با مبلغ 8 ميليون پوند) – چارلز انزوگبيا(به ويگان)

* پورتس موث
    ورود:آنجلوس باسيناس (بازيکن آزاد از آاک آتن) – تئوفانيس گيکاس(قرضي از وردربرمن) – جرمين پنانت(قرضي از ليورپول) – ندير بلحاج (از لانس با مبلغ 4/4 ميليون پوند) – هيدن مولينز(بازيکن آزاد از وستهام) – پله(قرضي از پورتو)
    خروج:جرمين دفوئه(به تاتنهام با مبلغ 15 ميليون پوند) – لاسانا ديارا (به رئال مادريد با مبلغ 20 ميليون پوند)
    * استوک ستي
    ورود:ماتئو اترينگتون(مبلغ اعلام نشده از وستهام) – جيمز بيتي(از شفيلد يونايتد با مبلغ 5/3 ميليون پوند) – هنري کامارا (قرضي از ويگان)
    خروج: ريتچه دي لائل (به منچستريونايتد) – چارلز انزوگبيا(ويگان)

* ساندرلند
    ورود: تال بن هايم(قرضي از منچسترسيتي) – کالوم دونپورت(قرضي از وستهام)
    خروج:مايکل چوپرا(قرضي به واتفورد) – الحاجي ديوف(به بلکبرن با مبلغ 2 ميليون پوند) – روي اوداناوان(قرضي به بلکپول) – راس والاس (به پرستون) – ليام ميلر(مبلغ اعلام نشده به کوئينز پارک رنجرز) – پاسکال چيمبوندا (مبلغ اعلام نشده به تاتنهام) – جوردن هندرسون(قرضي به کاونتري)

* تاتنهام
    ورود:جرمين دفوئه(از پورتس موث با مبلغ 15 ميليون پوند) – رابي کين(از ليورپول با مبلغ 12 ميليون پوند) – ويلسون پالاسيوس(از ويگان با مبلغ 15 ميليون پوند) – کارلو کوديچيني(بازيکن آزاد از چلسي) – پاسکال چيمبوندا(مبلغ اعلام نشده از ساندرلند)
    خروج:حسام قالي(النصر) – پل استالتري (بازنشسته شد) – کوين بواتنگ(قرضي به دورتموند) – سزار سانچر(قرضي به والنسيا) – توماس پخارت(قرضي به اسلاويا پراگ)

* وست برومويچ
    ورود:خوان کارلوس منسگوئز(از سن لورنزو) – يوسف مولومبو (قرضي از پاريسن ژرمن) – مارک آنتوين فورچون(قرضي از نانس) – جي سيمپسون(قرضي از آرسنال)
    خروج: سريل مک دونالد(قرضي به روسلار) – باتوژ اسلوسارسکي( بازنشسته شد)

* وستهام
    ورود: ساويو انسرکو(برشيا با مبلغ 10 ميليون پوند) – رادوسلاو کواچ (قرضي به اسپارتاک مسکو)
    خروج:ژوليان فائوبرت(قرضي به رئال مادريد) – کريگ بلامي(به منچسترسيتي با مبلغ 14 ميليون پوند) – کالوم دونپورت (قرضي به ساندرلند) – ماتئو اترينگتون(مبلغ اعلام نشده به استوک سيتي) – نايجل کواشي (قرضي به وولوز) – لي بوير (قرضي به بيرمنگام) – هيدن مولينز(بازيکن آزاد به پورتس موث) – کيل ريد(قرضي به وولوز)

* ويگان اتلتيک
    ورود:چارلز انزوگبيا(از نيوکاسل) – ميدو (قرضي از ميدلزبورو) – بن واتسون(از کريستيال پالاس با مبلغ 2 ميليون پوند) – هوگو رودالگا( از نکاکساي مکزيک با مبلغ 5/4 ميليون پوند)
    خروج: ريان تيلور (به نيوکاسل) – ويلسون پالاسيوس(به تاتنهام با مبلغ 15 ميليون پوند) – کوين کيلبين(مبلغ اعلام نشده به هال سيتي) – اميل هسکي (به استون ويلا با مبلغ 5/3 ميليون پوند) – هنري کامارا (قرضي به استوک سيتي

بایرن مونیخ:
    ،آلکساندر بامیوهان بازیکن 21 ساله تیم بوروسیا مونشن گلادباخ با قراردادی 3 ساله به بایرن پیوست

2. 3 کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

كسي نميدونه چطور ميشه راحت يه بازيكن رو توي مسترليگ خريد ؟
    هيچ كدوم نمياد
    يه روشي بايد حتما داشته باشه

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خود من همچین اپشنی که ارشاوین را به ارسنال اورده ندیدم!
    اما خیلی راحت می تونید با برنامه های مثل pro evo editing studio 2009 بازیکنان را منتقل کنید.
    خود من همین کار را کردم و بیشتر نقل و انتقالاتی که تو این چند ماه انجام شد را در بازی انجام دادم.

خيلي ممنون.
    فقط لطف ميكنيد كار با اين برنامه رو يه مقداري توضيح بديد ممنون ميشم.
    يا اگر امكانش هست اديت خودتون رو آپلود كنيد تا آماتورهايي از جمله من ازش استفاده كنيم.

ممنون

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم
    1. کسی تور اصلی بازی رو داره ؟
    2 .اسکوربورد یا چیزای دیگرو با چه برنامهای میشه ویرایش کرد ؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خيلي ممنون.
    فقط لطف ميكنيد كار با اين برنامه رو يه مقداري توضيح بديد ممنون ميشم.
    يا اگر امكانش هست اديت خودتون رو آپلود كنيد تا آماتورهايي از جمله من ازش استفاده كنيم.

ممنون
    فایل ادیت خودم را با اینترنت دیال اپی نمی تونم اپ کنم.
    حجمش در حدود 3.6 مگ هست.
    از طرفی هم چیز زیادی نداره
    کار با برنامه هم راحت هست شما باید فایل ادیت خودتون را با برنامه باز کنید و هر تغییری خواستید در اون بدید.

7. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bbp

داره خودمونی میشه shiningphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

این بازی pes 2009 نسخه ی موقتش یا همون بتا تو بازاره یا اصلش اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

من سیوهام خود به خود خراب میشه و بازی دیگه نمی شناسدش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان...این pes2009 رو چرا نمیشه دکمههای کیبوردش را ادیت کرد؟؟؟؟؟ پدزم درومد با این سبک دکمه هاش....گیم پد هم ندارم.چیکار میشه کرد؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فعال شدن هرکدوم از این گزینه ها بازیکنو صاحب چه توانایی و خصوصیتی میکنه ؟

البته چند تاشو خودم میدونم مثلا با فعال بودن گزینه penalties مربی بازیکن مارو بعنوان پنالتی زن اول تیم قرار میده و پنالتیهای بازیو بازیکن ما میزنه.

یک چیزی دیگه چه طوری میشه هم توی پست حمله باشیم و هم اینکه کرنر زن اول تیم بازیکن ما باشه؟ آخه کرنرهای بازیو فقط به بازیکنی که در نقش هافبک داره بازی میکنه میدن .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب چون خودم پیگیر این نقل و انتقالات بودم تا وارد بازی کنم بیشترشون را اگاهم.
    این هم لیست اخرین نقل و انتقالات اروپا به خصوص فوتبال جزیره.
    بیشتر نقل و انتقالات هم متعلق به لیگ انگلیس بوده.
    ممنون علیرضا جان
    ولی من نقل و انتقالات 4 لیگ برتر اروپا رو میخواستم نه فقط انگلیس
    به هر حال ممنون
    میگردم ببینم مال بقیه لیگها رو هم میتونم پیدا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •