من همین یه کلمه رو میدونم درمورد دیکتش هم مطمئن نیستم
Bisection
من همین یه کلمه رو میدونم درمورد دیکتش هم مطمئن نیستم
Bisection
Last edited by sajjad1973; 16-03-2012 at 16:14.
جملهی اول توی علامتگذاری ابهام داره... باید دید robber's هست یا 'robbers...
اگه اولی باشه خوب میشه دزد مفرده... ولی اگه دومی باشه دزد جمع بسته میشه...
وقتی به قلمرو (دزد/ها) رسید، قبل از جلو رفتن کمی صبر کرد... (=درنگ کرد...)
//
گروه پادرمیانی (=میانجیگری) کلاس برای حل اختلاف دعوت شده بود...
درود
قبل از هر چیز و چند ساعت به عید؛ سال نو را به همه کاربران این تالار و بخصوص مدیران، همکاران و کاربران تبریک و تهنیت می گم و بخاطر وقتی که برای توجه و پاسخ دادن به سوالات صرف می کنید از شما سپاسگزارم و امیدوارم سال جدید برای همه ما پر از شادی، کامیابی و موفقیت بیشتر در زبان انگلیسی باشد.
عیدتان مبارک
معنی قسمتهای آبی چی ترجمه می شود؟
1- In an audible whisper, Maria called for my attention.
2- Dry matches to ignite the campfire were sought by the boy scout.
سپاس
Last edited by jedivssith; 19-03-2012 at 23:31.
called for my attention یعنی ازم خواست حواسم رو جمع کنم یا توجه کنم... مثل موقعیتی که طرف توی جلسهای مهم حواسش نیست و یکی با یک پیس کردن یا ایما و اشاره و هی! حواست کجاس؟! ازش میخواد که توجه کنه...
//
کبریتهای خشکی که واسهی روشن کردن آتیش اردوگاه استفاده شده بود رو پیشآهنگه (اون پیشآهنگ... شناخته شدهاس...) پیدا کرده بود (= تهیه کرده بود...)... (sought گذشتهی seek هست به معنای جستجو کردن یا دنبال چیزی گشتن یا خواستن...)
(504 لغت میخونی شما؟)
درود به pro translator عزیز بله و آفرین به تیز بینی شما. بله من کتاب خوب 504 رو می خونم. به نظر شما فایل صوتی این کلمات در اینترنت وجود دارد تا دانلود کنم و گوش کنم تا تلفظ اونها رو بهتر یاد بگیرم؟ ضمناً لوگوی آواتار زیبایی داری و اگه دوست داری کتاب "نشان راز آمیز - گردونه خورشید یا گردونه مهر" تالیف دکتر بختورتاش رو در که در مورد صلیب شکسته یا سواستیکا هست رو بخون شاید خوشتون بیاد. ممنون![]()
عید نوروز بر شما مبارک دوست عزیز...
راستش من چیزی پیدا نکردم که دقیقا همونی باشه که شما میخوای، ولی اگه شما فقط دنبال یک کتاب آموزش لغت میگردی که Audiobook هم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزهای خوبی گذاشته...
//
بابت معرفی اون کتاب هم خیلی ممنون... اگه وقت کردم تهیه میکنم و میخونمش...![]()
سلام به تمام دوستان عزیز
سالی پر از برکت و دل خوشی واستون آرزو میکنم.
استادای گل من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
من زیاد فیلم و سریال نگاه میکنم.ولی خوب باید اعتراف کنم همیشه با زیرنویس فارسی میبینم.تصمیم گرفتم تو این تعطیلات یکم رو زبانم کار کنم مخصوصا الان که چند ترمه زبانو کنار گذاشتم.
یکم گیج شدم.استادم قبلا میگفت بدون زیرنویس انگلیسی ببین.(یکم سخته مخصوصا اگه سریال موضوع خاصی داشته باشه).ولی بعضیا میگن با سابتایتل انگلیسی ببین بعضیا میگن یه بار با زیرنویس یه بار بدون زیرنویس.من موندم کدوم روش موثرتره؟؟؟من listening ام از دامنه لغاتم بهتره خیلی وقتا شده کلمه رو میفهمم ولی نمیدونم معنیش چیه.
یه دوستی تو نت میگفت من کلاس زبان نمیرفتم یه سال عید نشستم سریال فرندزو بدون زیرنویس دیدم الان به راحتی میتونم صحبت کنم یعنی همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟(خوشبحالش)
من لغاتو تو جمله یاد میگیرم مثل کتاب 504.متن و یا سایت یا کتابی هست که بهم معرفی کنید که مثل 504 با جمله بتونم دامنه لغتمو گسترش بدم؟؟؟
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم.شرمنده متنم طولانی شد![]()
یه دوستی تو نت میگفت من کلاس زبان نمیرفتم یه سال عید نشستم سریال فرندزو بدون زیرنویس دیدم الان به راحتی میتونم صحبت کنم یعنی همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟(خوشبحالش)
نه باو...انگلیسی راحته ولی نه تا این حد!
واسه زیرنویس اگه زیرنویس انگلیسی گیر بیاد (ک نمیاد) خیلی خوبه ...
زیر نویس فارسی اصن هواس آدمو پرت میکنه کامل ! بی زیرنویس بهتره!
504 بهترین منبع واسه یادگیری هسش ...خیلی عالیه ...
کتابای دیگه هم 450 توفل هس ...بعد 1100 هس که سطحش خیلی بالاس و..... !
504 رو تموم کردی میتونی 450 رو شرو کنی ...(واسه دایره لغت)
بازم بچه های دیگه بهتر میتونن نظر بدن...
اتفاقا زیرنویس انگلیسی 95 فیلم ها رو میشه پیدا کرد، ولی فارسی شاید حدود 40 درصد...
زیرنویس انگلیسی خیلی راحت میشه پیدا کرد
موفق باشید
درود
آيا دیکشنری انگلیسی به فارسی آریانپور برای بابیلون وجود دارد چون دیکشنریهای انگلیسی به فارسی که برای بابیلون هستند هیچکدام استاندارد و درست و حسابی نیست. من این سوال رو در فروم بابیلون هم مطرح می کنم اما فکر کردم چون موضوع زبان انگلیسی است بی راه هم نیست اینجا بپرسم.
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)