سلام دوستان من چندروز پیش پرسیدم دنبال یه نوا میگردم که یکی از دوستان یه نوا معرفی کرد میخواستم ببینم قیمتش چنده؟
سلام دوستان من چندروز پیش پرسیدم دنبال یه نوا میگردم که یکی از دوستان یه نوا معرفی کرد میخواستم ببینم قیمتش چنده؟
در مورد اون دريچه جانبي هوا، همانطوري كه اشاره كرديد، زمان سرد بودن موتور هوا رو از سمت فرعي جاي فيل تر هوا وارد ميكنه، كه البته اون بخش بايد به لوله خرطومي متصل به مانيفولد اگزوز وصل باشه( چيزي مانند همين وضعيت در پرايد كاربراتوري وجود داره)
البته اون دريچه با يك سوئيچ ترموستات الكتريكي كار ميكنه كه اين سوئيچ در داخل محفظه فيل تر هوا وجود داره و لوله وكيوم به اون وصل شده و سپس به موتور متصل ميشه.
زماني كه موتور سرد هست، اون سئيچ هم باز بوده و هوا از لوله مكيده شده و دريچه فرعي باز مانده تا هواي گرم مانيفولد مكيده بشه و به سمت كاربراتور بره.
اما با گرم شدن موتور ، محفظه فيل تر هوا هم گرم شده و در ادامه سوئيچ ترموستات شير هوا هم گرم ميشه و در اين حالت مسير هوا رو بسته و اون دريچه هم بسته شده و هوا فقط از سمت دهانه اصلي وارد ميشه.
متاسفانه عكسي از اون پيدا نكردم اما تقريبا به شكل دايره و داراي دو تيغه فلزي است كه داخل محفظه فيل تر هوا قرار گرفته و لوله هاي وكيوم به اون متصل شده.
تقريبا شبيه به اين:
![]()
سلام دوستان
چه خبر
حالتون چطوره خوبین
جعبه فرمان ایمپالا مشکل خلاصی داره مکانیکم گفت عوضش کنیم یک جعبه فرمان کادیلاک بگیر گفتم چرا مال کادیلاک گفت فرمونش بیشتر میچرخه، به نظرتون کار درستیه این کار؟
قبلا هم در مورد کلاج پروانه سوال کرده بودم اما این دفعه در مورد نوع اون میخواستم اطلاعاتی کسب کنم
برای موتور 350 مثلا بیوک میشه از کلاج و خوده پروانه های هم خانواده اش مثل بلیزر-ایمپالا-کاپریس-حتی کادیلاک استفاده کرد؟
چه تفاوتی هایی بین اینا هست؟!
اصلا چرا روی بیوک کلاج نیست؟! ارزان تر تموم بشه؟؟؟
اتفاقا موتوری که من گیربکس اتومات رو ازش باز کردم موتور 6 سیلندر قرمز بود (از همونا که کویلش جداست) ولی روش کلاچ پروانه نصب بود.ولی روی نواها تا حالا ندیدم.موتور 350 هم همینطوره و روی بعضی ماشینها کلاچ پروانه داره ولی رو بیوک ایران ندیدم.یه زمانی دنبالش بودم که برا نوا نصب کنم و جنس چینی بود حدود 30 -40 هزار تومان و جنس اصلیش هم حدود 80 هزار تومان ولی الان رو نمیدونم.
برای نصب هم پروانه های هر ماشینی که سایز رادیاتور و بادگیرش با بیوک یکی هست و جا پیچهاش یکیه به هم میخورن.
راستی مگه میخواین کارکرده ببندین ؟
Last edited by MJ1970; 12-03-2013 at 19:32.
دوستان کسی میتونه به من کمک کنه دنبال یه نوا تمیز میگردم کسی سراغ داره؟
آره تو این فکر بودم بگیرم به کلی سیستم پروانه رو درست کنم ! چیه الکی یک سره هست فشار میاره! تو کفی که سرعت 120 تا اینقدری فشار باد هست که خنک خنک میشه نیازی نیست در گیر باشه ولی اینجوری با اون سرعت اونم درگیره. کلی تو مصرف و صدا هم تاثیر داره.
حالا اگر بشه دست دوم خوب بگیرم! پروانه که باید عوض بشه! حالا کلاجش باید ببینم جنس خوب آمریکایی یا تایوانی اگر گیر میاد برم بگیرم ببندم.
تو شهر هم شاید روزی هوا سرد باشه اصلا نیازی نباشه که بخواد خنک کنه! یا صبح های زود! میخوای سریع تر ماشین گرم بشه عمل معکوس میشه! همش داره خنک میکنه !
اگر سیستمی به صورت الترونیکی بشه درست کرد که سنسور داشته باشه و اون فرمان گرفتن کلاج رو انجام بده به کلی از شر اون حرارتی ها که زود به زود خراب میشن راحت میشدیم!
باید همه اینا بررسی و ازمایش بشه. تئوری اصلا فایده نداره
در مورد کلاچی که الکتریکی باشه چیزی نشنیدم ولی اگه جنس اصلی کلاچ پروانه معمولی گیر بیارید خیلی کار میکنه.نمونش یه مدل کلاچ پروانه رو پاترول دیدم که فابریک هم بود و بعد از 10 سال فوق العاده کار میداد .حالا جنس امریکایی دیگه جای خود داره.
والا فکر نکنم جعبه فرمون امریکایی ها از نظر عملکرد خیلی با هم فرق کنن.اما از نظر میزان دور چرا فرق دارن اما از نظر عملکرد و کیفیت همشون خوبن.من روی فایربرد جعبه یه ماشین شش سیلندر انداختم و مشکلی هم ندارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)