سلام
دوستانی که 206 دارن لطفا بگن هنگام خاموش کردن ماشین یک صدای پِرت میشنون یا نه؟ چون من تازگی یک وی هشت گرفتم که وقت خاموش کردن میشنوم
میخواستم بدونم مشکلی ذاره یا نه
ممنون
سلام
دوستانی که 206 دارن لطفا بگن هنگام خاموش کردن ماشین یک صدای پِرت میشنون یا نه؟ چون من تازگی یک وی هشت گرفتم که وقت خاموش کردن میشنوم
میخواستم بدونم مشکلی ذاره یا نه
ممنون
سلام دوستان
پرايد 83 دارم انژكتور توي اتوبان باسرعت مثلا 80يا100 يه دفعه ماشين كپ ميكنه انگار ترمز گرفتي بعد چند لحظه دوباره راه ميفته؟مشكل برقيه ياسوخت نميرسه؟باتشكر
سلام
مقاومت وایرشمعها رو چک کنین
احتمالا یکیش نیم سوز شده و مقاومتش خیلی بیشتر از بقیه هست
اگر وایرها سالمه پس احتمال سوخت نرسیدن هم هست خصوصا اگر دائماً اینجوری میشه در سرعت بالا
نحوه ی چک کردن وایر با اهم متر در تاپیک صرفه جوئی درج شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-02-2015 at 10:45.
دوستان ما یه پارس معمولی داریم مدل 84...از وقتی لنت ترمز عوض کردیم ترمزا سوت میکشن...حتی وقتی آهسته راه هم میره ماشین ترمز نگیریم سوت میکشن.بردیم به 2 جا نشون دادیم گفت مشکلی ندارن!!!!وقتی هم ترمز میگیرم بعضی وقتا چراغ ترمز دستی روشن خاموش میشه.!!!
دوم اینکه دنده ها خیلی سفت جا میره...وقتی هم جا میره یه تقی میکنه بعضی وقتا...یعنی کلا نمیشه سریع دنده عوض کرد جا نمیره باید دور موتور بیاد پایین بعد عوض کنی...تازگیا هم دیسک و صفحه رو هم عوض کردیم.هم قبلش هم بعدش اینجوریه فرقی نکرده.
سوم اینکه وقتی ماشین تو دنده هست و در حال حرکت هست وقتی گاز رو ول کنیم ماشین شدیدا یه شتاب منفی شدید میگیره که خیلی اعصاب خورد کنه همیشه مجبوریم برای اینکه گاز رو ول کنیم هم زمان کلاچ بگیریم...
چهارم اینکه قیمت سپر جلو چنده؟با رنگ
پنجم اینکه همین دیگه چیزی نیست.
حالا اینقدرام داغون نیست خوب کار داده خداییش ولی این عیب ها خیلی رو اعصابه مخصوصا اولی و دومی و سومی یعنی همه شون.
کلا اگه پیشنهاد دیگه ای هم هست واسه ماشین که سرحال ترش بکنه ممنون میشم بگید...90 تا کار کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون دوستم خيلي ممنون از راهنماييتون
اولا لينكي كه محبت كردين ج نداد وروش تست نداره دوما وايرها وشمع 4ماهه نوكردم شمع اكيوم ال زد گذاشتم اگه هم مال واير بود روي گاز عطسه ميزد فكر نكنم راستش فراموش كردم بگم صبحا تك استارت روشن ميشه اما دور موتور هي مي افته وتا ميخواي راه بيفتي خصوصا دنده عقب خاموش ميكنه استوپر روهم تازه عوض كردم صافي بنزين وفشنگي آب 6ماهه عوض شده ديگه ديوونه شدم هر كي هركار گفته كردم لطفا...![]()
Last edited by جواد ها; 24-02-2015 at 12:32.
نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی جای دیگه پیدا نکردم
دوستان یک کامیون عزیزی! لطف کردن این خطو رو بدنه انداختن امروز!!:|
میشه از بین بردش؟![]()
پژو 405 دوگانه دارم رو بنزین و گاز ماشین صاف کارنمیکنه میزنه به اگزوز وگاهی میاد رو نیم باز برمیگرده رو 900 ابم کم نمیکنه شیم و وایر ها و شمعا رو تست کردیم از اونا نبوده ایا ممکنه از ای سی یو باشه ؟؟؟ اخه چیز دیگه ای نمیمونه هرچیو که بنظرم رسید تست کردم نظرتون چیه !!!
میشه راهنماییم کنید چیکارش کنم اعصابمو خورد کرده.ممنون
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
Last edited by paket; 28-02-2015 at 21:17.
از بین که نه ولی فقط با پوساب خیلی خیلی نرم و اهسته خطه تقریبن محو می شه
صدای سوت معمولن از جنس لنت و روان نبودن جای اون یا پیستون ترمزه که ممکنه با سرویس درست بشه
در مورد مشکل های بعدی میتونه همه به هم ربط پیدا کنه سفت شدن گیرباکس می تونه باعث همه این ها بشه
واسکازین رو کی عوض کردید و چه واسکاززینی ریختید
در هوای سرد خیلی تاثیر زیادی داره
بچه ها در ریختن واسکازین خیلی دقت کنید اول اینکه تا دیسک و صفحه عوض نکردید نیاین عوض کنین فابریکش از همش بهتره ثانیا اعداد ویسکوزینه یا گرانرویه (درسته گفتم؟؟) تو نرمی سفتی در هوای سرد خیلی تاثیر داره
مثلا من پروفی کار قرمز 75w90 ریختم در هوای سرد قبل از اینکه ماشین گرم بشه دنده یک خیلی سفت و بد شده هم اینکه دنده صدا میده! کلا از این پروفی کار بدم میومد حالا بیشتر شد!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)