لينك دانلودش رو ميشه بدين. مرسي
از خود سايت كاسپر ار آدرس زير ميتونيد دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم این ورژن رو فقط 2010 رو داشت. اگه زحمتی نیست لینکش رو پیدا کنید بدین ممنون میشم.
شما دنبال چه نسخه اي هستيد؟آخرين ورژن 2010 همون نسخه 9.0.736 ميباشه كه در پست قبلي لينكش را قرار دادم.
از لینک زیر دریافت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایی شما کار که گفتید انجام دادم من پیغام اش آپدیت بود که من آن را از سایت سافت گذر گرفتم ونصب کرده ام قبلا این پیغام نمی داد ولی با نصب آخرین ورزن این طور شده این هم عکی آن که چه پیغامی می دهد![]()
مطابق شكل آنتي ويروس شما آپديت نشده.تصويري از قسمت My Update Center قرار بديد تا ببينيم آخرين آپديت براي چه زماني بوده.
اگه منظورتون اینه که آپدیت آفلاین انجام دادید و قبلا این پیغام رو نداشتید.
دلیلش اینه که اپدیت های جدیدتری اومده.
بعد از آپدیت آفلاین،تنظیمات رو بطور دیفالت برگردونید و انلاین اپدیت کنید تا حجم ناچیزی را انلاین آپدیت کند و مشکل برطرف شود.
با سلام به همه دوستان .من یه مشکل عجیب تو کسپر پیدا کردم .الان یه مدتیه کسپر هی پیغام :
yor computer security is at risk رو اعلام میکنه و طبق معمول همیشه که من میتونستم فیکسش کنم .الان گیر داده و هیچ اتفاقی بعد انتخاب قسمت neutralize all نمیفته .کی میدونه[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/kami/Desktop/kis.JPG[/IMG] دلیلش چیه و باید چکارش کرد؟
دوستان من آخرین ورژن 64 بیت کاسپرسکی رو میخوام اینکه توی سایت خودشه 64 یا 32 ؟ خودش چیزی نگفته
راستی این ورژن ها با 7 سازگاری داره؟
Last edited by yaghob.boss; 20-11-2009 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)