ممنون از پاسخ شمااگر میتونید Mail رو چک کنید پس به اینترنت وصل میشه و تنظیمات درست بوده منتها شما HTTP و WAP رو هم وارد کنید ببینید فرقی میکنه یا نه.
با http واردد کرذم تاثیری نداشت
wap رو نمیدونم چی هست!
ممنون از پاسخ شمااگر میتونید Mail رو چک کنید پس به اینترنت وصل میشه و تنظیمات درست بوده منتها شما HTTP و WAP رو هم وارد کنید ببینید فرقی میکنه یا نه.
با http واردد کرذم تاثیری نداشت
wap رو نمیدونم چی هست!
سلام
آپدیت نسخه ویندوز گوشی به ورژن WM6.5 امکان داره؟
چطوری گوشی رو سافت ریست و هارد ریست کنم؟
Last edited by saze; 02-07-2010 at 05:39.
سلام دوستان...................
1. صداش به جت می رسه
2. تاچش چی؟؟؟؟؟؟
3. کیفیت ساخت؟؟؟
4. جی پی اسش چی؟؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟سریع وصل می شه؟؟؟؟؟؟؟
5. حالا کلا این گوشی خوبه؟؟؟؟؟؟
6. باتریش چه طور؟؟؟؟؟
7. فیلم دیدنش خوبه؟؟؟؟؟؟
8. صفحه کلیدش خوبه؟؟؟؟
9. دوربین در چه حدیه؟؟؟؟
10. برنامه خوریش خوبه؟؟؟؟؟
ممنون............![]()
آپدیتی که رسما از طرف سونی باشه نه ولی رام های کوک شده ی زیادی وجود داره که میتونید از اونها استفاده کنید
و برای شروع بهتره رام zayan رو نصب کنید . روش نصب هم توی صفحه اول باید باشه
در مورد سافت ریست و هارد ریست هم برای هر کدوم 2 راه وجود داره
1.سافت ریست
- نرم افزاری
برای این کار یا باید گوشی رو خاموش-روشن کنید و یا از طریق برنامه هایی که توی گوشی نصب هست این کارو بکنید مثلا از طریق SPB Mobile Shell و....
-سخت افزاری
درب باتری رو بردارین و قلم رو هم در بیارین
کنار باتری و دقیقا جایی که قلم قرار میگیره یه سوراخ به شکل دایره وجود داره که زیر اون یه دکمه هست
و با فشار دادن قلم روی اون دکمه گوشی سافت ریست میشه
2.هارد ریست (توجه داشته باشید که با این کار تمام اطلاعات گوشی پاک میشه و انگار تازه ویندوز نصب کردین و گوشی به آخرین ویندوزی که ریختین برمیگرده)
-نرم افزاری
برید به Start>Settings>System>Clear Storage و توی کادر وسط صفحه رمز 1234 رو بدین و Yes رو بزنید
-سخت افزاری
برای این کار زمانی که گوشی روشن هست دو تا سافت کی رو بگیرید و نگه دارید و و همزمان سافت ریست سخت افزاری بکنید
بعدش یه صفحه میاد که میگه اگه میخواید گوشی هارد ریست بشه کلید R رو بزنید و در آخر هم باید Space رو بزنید
2. تاچش که عالیه ولی بدیش اینه که مقاومتیه
3.باید اعتراف کنی که کیفیت ساختش اصلا خوب نیست مگه اینکه واقعا مراقبش باشی
4.جی پی اس خوبه و وصل شدنش به نرم افزاری که نصب میکنی بستگی داره ولی در کل بیشتر از 2 دقیقه طول نمیکشه
5.واقعا آره من که راضیم ولی به نظرم اگه می خوای این گوشیو بخری اول ببین میتونی با ویندوز موبایل کنار بیای
6. باتریش عالیه ولی باید صبر کنی تا باتری آب بندی بشه که واسه من 3 ماه طول کشید البته واسه بقیه حداکثر 3-4 هفته بوده
7.خوبه اما نباید توقع داشته باشی فیلم با کیفیت بالا پخش کنه و صداش هم اصلا واسه فیلم دیدن مناسب نیست
8.اصلا
9.واسه عکس توی روز خوبه ولی وقتی نور کم باشه به لرزش خیلی حساس میشه . فیلم برداریش هم خوبه اما چون با پسوند 3GP ذخیره میشه کیفیتش میاد پایین
10.از این نظر اصلا نگران نباش
بهر حال اینا نظر شخصی منه و بهتره بقیه هم بهت جواب بدن تا به نتیجه بهتری برسی
موفق باشی
ممنون دوست عزیز پس x1 نمی خرم...........ممنون از راهنماییت واقعا عالی بود.........![]()
سلام .
من یک X1 گرفتم فقط مشکام اینه که اس ام اس فارسی رو نمیخونه ...
چی کار کنم ؟؟ فقط می خوام که قابلیت اس ام اس فارسی داشته باشه .. فازسی ساز نمیخوام ..
کمک کنید .............![]()
بدون فارسی ساز امکان نداره
حالا چرا میگی نمیخوای فارسی ساز نصب کنی
همونطور که دوستمون گفت میشه یه کاری کرد که فقط اس ام اس فارسی بخونه بدون نصب فارسی ساز چون من اصلا اس ام اس فارسی نمینویسم فقط میخوام اگه کسی برام فارسی فرستاد بتونم بخونم
مثلاً میشه فقط یه فونتی کپی کرد و دیگه برنامه نصب نکنیو.
نمیشه فقط یه فونتی کپی کرد مثل uiq3 تا فقط بشه اس ام اس فارسی خوند؟
آخه نمیخوام فارسی نصب کنم چون اصلا به کارم نمیاد.
تشکر.
سلام.
خیر نمیشه بدون فارسی ساز فارسی رو بتونید بخونید.این فارسی ساز که میگن کارش همون معرفی فونتهای فارسی هست و تغییر دیگه ای رو گوشی شما ایجاد نمیکنه.(گوشی رو فارسی نمیکنه).البته یکراه دیگه هم هست و اون اینه که شما یک رام عربی بریزید رو گوشیتون و بعد منوها رو که عربی میشه به انگلیسی تغییر بدید (البته فکر میکنم نصب فارسی ساز دردسرش کمتر باشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)