سلام خسته نباشید
بعد از اینکه یک فلش ویروسی به کیس زده بشه و این error بیفته روی ویندوز راه علاج چیه؟ تعویض ویندوز؟
بعد از هر ریست کردن سیستم این error داده میشه.چجوری باید مشکل رو حل کنم؟ تشکر
![]()
سلام خسته نباشید
بعد از اینکه یک فلش ویروسی به کیس زده بشه و این error بیفته روی ویندوز راه علاج چیه؟ تعویض ویندوز؟
بعد از هر ریست کردن سیستم این error داده میشه.چجوری باید مشکل رو حل کنم؟ تشکر
![]()
سلام دوستان والا چند روزیه ویندوز من ارور blue screen براش میاد و من باید سیستم رو ریست کنم تا درست بشه نام ارور ks.sys هست به این صورت
![]()
سلام دوستان عزيزم من چند روزي ميشه بامشك بزرگي روبرو ميشم
من هر ويندوز xp نصب ميكنم با اين مشكل روبرو ميشم راهي واسه Fix كردنش نيست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينكه ويندوز 7 رو نسب مي كنم در آخرين گزينه Complete instal گير ميكنه قبلا به راحتي نصب ميشد.
---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------
داداچ وا من قبلا اين مشك بود معروف به صفحه مرگ 2 تا حالت داره يا از رم سيستم هست يا از هارد .
با توجه به عکسی که قرار دادهاید مشکل از رم سیستموتون هست. شما از یه رم دیگه استفاده کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
شاد باشید![]()
سلام
فارسی تو یه کامپیوتر نصبه ولی هر جا چیزی بنویسی انگلیسی مینویسه چرا؟!!
و با دیال آپ به اینترنت وصل هستی یهو صفحه cannot find server میاد چراغ دو تا کامپیوتر کوچیک هم که روشنه ولی هیچ سایتی نمیاد!! باید قطع بشی دوباره وصل بشی چرا؟!! زیاد ایطوری میشه.
ممکنه از این باشه که سرعت اینترنت شما خیلی پایینه یا اینکه سیستم شما ویروسی شده که به شما اجازه استفاده از اینترنت رو نمیدهد.
سلام
این تایپیک رو ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروسی که فک کنم هست
این آنتی ویروسش هی ویروس پاک میکنه!!![]()
سلام
تو کنترل پنل تو قسمت regional and language برید تو تب language بعد detail بینید اونجا قسمت keyboard فارسی رو add کردید.
نه فارسی ادد شده هست تو تسکبار هم هست en و fa هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)