سلام
آقا من میخوام کنسولم رو ه ک کنم نمیدونم دانگل بگیرم یا با این نرم افزاره ه ک کنم.....!!!
فریمور دستگام هم 3.15 هه و کنسولم 80 گیگ فت psn هم برام مهم نیست نمیخوام....
هارد هم 500 خوبه دیگه نه وسترن دیجیتال برند خوبیه.....؟؟؟؟
سلام
آقا من میخوام کنسولم رو ه ک کنم نمیدونم دانگل بگیرم یا با این نرم افزاره ه ک کنم.....!!!
توی هاردت یه پوشه ای به نام games یا gamez بساز و بعد بازی ها رو تو اون کپی کن از نرم افزار rogo استفاده کنسلام بچه ها یه مشکلی برا من پیش اومده هر کی میدونه فوری بگه
پلی استیشن رو کپی خور کردم با نرم افزار کاستل فریور 3.55 .بعد امروز رفتم حدود 10 15 تا بازی ریختم روی یه هارد مخصوص بعد اومدم نصب کنم توی پلی استیشن از هیچ طریقی گزینه ای نیست که نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟این صفحه مربوط به کپی بازیها:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 824x620.
اصلا هیچ اسمی نمیاره! هر دکمه ای هم که میزنم هیچ کاری انجام نمیده!
اینم لیست بازیهای درون هادرم که فقط هم بازین یعنی چیز دیگه ای قاطیشون نیست که مانع خوندن بازیا توی پلی بشه:
توی هر فایل هم چند تا فایل دیگس عکس و فایل زیپ و اینجور چیزا حالا من چه جوری نصب کنم اینارو؟
از نرم افزار --سلام
توی پوشه ی همین هاردم؟خوب وقتی گیم رو ایجاد کردم دوباره بازیا رو بریزم اون تو؟مثلا اینجوری؟:
همین؟اگه منظورتون این نبوده یعنی نفهمیدم میشه کامل توضیح بدید؟
اتفاقاً اونا 5 سال گذشته رو همش رو همین BD-Drive وقت گذاشتن و فکر میکردن مثل Xbox میشه یک بلایی سرش آورد ولی خوب نشد که نشد و قضیه OS اومد وسط.
اینکه دوباره الان میخوان اینکارو کنن قکر کنم ترکیبی از CFW و BD-Drive باشه
شما همه Folderهای بازی هاتو CUT کن توی یک Folder به نام Games
مسیر بازی ها باید اینجوری باشه مثلاً:
L:\GAMES\_Assassins Creed Brotherhood\PS3_GAME
هر Folder حتی خالی تو Games باشه برنامه بهت اسمش رو نشون میده.
اونایی که اولش _ داره یعنی از رو هارد اکسترنال قابل اجرا نیستن ( ممکن هست رنگشون هم فرق کنه تو برنامه ) و باید حتماً کپی بشن تو هارد خود دستگاه، که کافیه رو اسم بازی دکمه دایره رو بزنی
Last edited by sony_W810i; 19-03-2011 at 21:01.
دانگل یک روش قدیمی هست. CFW روش جدیدتر بی دردسر تر و ارزان تری هست.
پیشنهاد من استفاده از Kmeaw FirmWare هست.برای برنامه منیجر هم Gaia manager یا Multiman
بله عزیزم میدونمآخه همین 5 سال پیشی رو که میگی مشکل سر 7 طبقه امنیتی تو درایو و دیسک ها بود که گذشتن از هر کدومش
برای هکرها هم سخت بود و هم هزینه ی زیادی رو در بر داشت.
واسه همین منصرف شدن تا کی !؟ تا زمانی که Geohot داشت با کنسول ور میرفت که چند تا حفره پیدا کرد و اونو به صورت یک File HEX
ذخیره و به هکرها معرفی نمود که در واقع استارت کار از اونجا خورد.
من بعید میدونم کار به CFW ها ادامه پیدا کنه !! چون Sony شرکت بی جنبه ای هست و مطمئنا کار های غیر عقلانی زیادی ممکنه انجام بده.
احتمالا با ورود ModeChip ها یا شایدم New Drive ها روبهرو باشیم چون در کل هرجوری هست باید به یک صورتی OS دستگاه رو Stealth
نگه داشت .
من میگم کاش همینطوری ادامه میدادن و -- درایو رو به سامان میرسوندن !
دقیقا همین کار رو کردم بازم هیچ بازی رو نمیاره اینم فولدرام:
درست بود که؟
بازم توی پلی 3 چیزی نشون نمیده!
اگه خودت CFW ریختی پس باید بلد باشی اینایی که میگم رو.
یک manager دیگه نصب کن مثل Gaia manager.
اگه حل نشد ofw بریز دوباره Cfw بریز حل میشه.
اگه دادی بیرون CFW بریزن که قبلاً هم گفتم اشتباه می کنی اگه این کارو بکنی چون همچین مواقعی دستت تو حنا میمونه
شما که خودت استادی پس چرا پست انحرافی میدی داداش؟![]()
Last edited by sony_W810i; 20-03-2011 at 00:11.
شما هاردت به صورت FAT32 فورمت شده ؟؟؟
نه NTFS هست
فورمت هم نکردم تا حالا
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
نه دیگه دادم بیرون. 25 تومن نمی ارزه دستگارو خراب کنم چون سر در نمیارم که
فردا هم میخوام برم همونجا بقیه بازیا رو بگیرم میگم چه جوری باید نصب کنم.نه بابا تو حنا نمیمونه آشناست
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
نه دیگه دادم بیرون. 25 تومن نمی ارزه دستگارو خراب کنم چون سر در نمیارم که
فردا هم میخوام برم همونجا بقیه بازیا رو بگیرم میگم چه جوری باید نصب کنم.نه بابا تو حنا نمیمونه آشناست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)