من بازی کردم چند بارکسی تا حالا با psp دو نفری بازی کرده؟ تو ایران این قابلیت وجود داره؟ اینترنت میخواد؟ کلا قضیش چیه؟
اون مدلی که باید اینترنت وصل بشی تو ایران وجود نداره
با wifi میشه بازی کرد به صورت شبکه
من بازی کردم چند بارکسی تا حالا با psp دو نفری بازی کرده؟ تو ایران این قابلیت وجود داره؟ اینترنت میخواد؟ کلا قضیش چیه؟
اون مدلی که باید اینترنت وصل بشی تو ایران وجود نداره
با wifi میشه بازی کرد به صورت شبکه
اين tv tuner اگه آنالوگش باشه كه حله. توويه ايرانم جواب مي ده. اما ديجيتالش فقط تويه تهران جواب مي ده. و قيمتش هم دور و بره صد تومني بايد باشه.
مي ارزه؟ يه تي وي كوچيكم فك كنم همين حدودا باشه!!!
ايرانه ديگه
Last edited by hitman2004; 07-11-2008 at 22:17.
ببخشيد زياد سوال مي كنم.
مي خواستم ببينم دي وي دي درايو براي psp وجود داره يا نه؟ چند روز ژيش يكي رو ديدم تويه اينترنت كه وسايل جانبي psp خودش رو مي فروخت. نوشته بود يه ديويدي درايو هم دارم كه 15 مي فروشم! همچين چيزي براي psp وجود داره؟
مطمعنی ...؟اون مدلی که باید اینترنت وصل بشی تو ایران وجود نداره
یعنی اگه اینترنت وایرلس داشته باشی نمیتونی بعضی بازی ها مثل WormS رو آنلاین بازی کنی ...
این جوری که ربطی به کشور نداره ...
ینی این کار شدنیه؟
اگه دو تا psp داشته باشیم بدون دردسر میشه دو نفری بازی کرد؟ فاصلشون باید چقدر باشه؟
تازه 4 نفره هم ميتوني بازي كني boombermanpspرو ما با 4 تا pspبازي ميكنيم
باید اکانتشو بخری که تو ایران نیستمطمعنی ...؟
یعنی اگه اینترنت وایرلس داشته باشی نمیتونی بعضی بازی ها مثل WormS رو آنلاین بازی کنی ...
این جوری که ربطی به کشور نداره ...
آره مثلا فیفا میشه 2 نفره بازی کردینی این کار شدنیه؟
اگه دو تا psp داشته باشیم بدون دردسر میشه دو نفری بازی کرد؟ فاصلشون باید چقدر باشه؟
یا بازی اکشن رو میشه 8 به 8 بازی کرد ...
دوستان من مي خوام محتواي يك dvd رو كه حدود 1 ساعت و نيم فيلم هست رو داخل psp بريزم حالا بهتره با چه فرمتي بريزم كه هم كيفيتش خوب باشه و هم اينكه حجمش بيشتر از 50 مگ يا كمتر نشه و از چه كانورتوري استفاده كنم؟
ممنون
آره ميشه . من خودم با رفيقم دو تايي فيفا ميزنيم .
دلیل اصلیم برای خرید PSP همین بود ...باید اکانتشو بخری که تو ایران نیست
میشه بگش این اکانت رو باید از کجا خرید , از اون ور بگیرن این ور کار میکنه ...؟
وقتی هر بازی به سرورش وصل بشه چه نیازی به اکانته ... مثلا همین بازی wORMS تو کامپیوتر میشه مجانی آنلاین بازی کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)