سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز پس از پيروزي اين تيم برابر سپاهان اصفهان گفت: با توجه به كسب سه امتياز اين بازي از اين پس با آيندهاي روشنتر به مصاف حريفان خواهيم رفت.
فيروز كريمي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: كسب سه امتياز در اين هفته ميتواند آيندهاي روشن را براي ما رقم بزند. ما، با پشتوانهاي خوب در هفتههاي آينده به مصاف حريفان خواهيم رفت؛ اما، اصل توجه ما داشتن يك نگرش واقعبينانه نسبت به ادامهي مسابقات خواهد بود.
وي سپاهان را تيمي قدرتمند توصيف كرد و افزود: آنها بسيار قدرتمندانه بازي ميكنند و حضور بازيكنان يكدست در تمام خطوط باعث بالا رفتن كيفيت بازي اين تيم شده است. ضمن آن كه اين تيم از كادر فني مجربي نيز سود ميبرد.
وي به تغييرات تاكتيكي در طول نود دقيقه بازي اشاره كرد و افزود: چندين و چند بار براي غلبه بر سپاهان تاكتيك خود را تغيير داديم؛ اما، ناچار بوديم كه جاي بازيكنان را تغيير دهيم. من از عملكرد بازيكنانم در اين بازي رضايت دارم. دو تيم فوتبالي را ارايه كردند كه فكر ميكنم تماشاگران از آن لذت بردند، به ويژه آن كه در نيمهي دوم، دو تيم فوتبال با طراوتتري را به نمايش گذاشتند.
كريمي دربارهي سيستم به كار گرفته شده از سوي استقلال اهواز در اين ديدار گفت: در نيمهي اول، با چيدمان 4-4-2 بازي را شروع كرديم؛ اما، پس از آن كه با يك از حريف عقب افتاديم ترجيح داديم كه يك مهاجم را به خط حمله اضافه كنيم. ضمن آن كه در جريان بازي به بعضي از بازيكنان دستور دادم كه جاي خود را عوض كنند.
كريمي با اشاره به اهميت كسب سه امتياز گفت: ارزش اين سه امتياز با توجه به رقابت نزديك تيمها در آينده مشخص ميشود. ما با برنامهريزي از پيش تعيين شده به مصاف سپاهان رفتيم و خوشحالم كه توانستيم آن را به خوبي اجرا كنيم.
كريمي در پايان دربارهي زمين چمن ورزشگاه تختي اهواز گفت: اين زمين نو است. اگر نگاهي به آن بياندازيد, متوجه ميشويد كه روز ديدار فولاد برابر فجرسپاسي وضعيت بهتري پيدا كرده است. اطمينان دارم كه با گذشت زمان اين زمين شرايط بهتري را به دست خواهد آورد.