تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 827 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض فيروز كريمي:

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز پس از پيروزي اين تيم برابر سپاهان اصفهان گفت: با توجه به كسب سه امتياز اين بازي از اين پس با آينده‌اي روشن‌تر به مصاف حريفان خواهيم رفت.

فيروز كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: كسب سه امتياز در اين هفته مي‌تواند آينده‌اي روشن را براي ما رقم بزند. ما، با پشتوانه‌اي خوب در هفته‌هاي آينده به مصاف حريفان خواهيم رفت؛ اما، اصل توجه ما داشتن يك نگرش واقع‌بينانه نسبت به ادامه‌ي مسابقات خواهد بود.

وي سپاهان را تيمي قدرتمند توصيف كرد و افزود: آنها بسيار قدرتمندانه بازي مي‌كنند و حضور بازيكنان يك‌دست در تمام خطوط باعث بالا رفتن كيفيت بازي اين تيم شده است. ضمن آن كه اين تيم از كادر فني مجربي نيز سود مي‌برد.

وي به تغييرات تاكتيكي در طول نود دقيقه بازي اشاره كرد و افزود: چندين و چند بار براي غلبه بر سپاهان تاكتيك خود را تغيير داديم؛ اما، ناچار بوديم كه جاي بازيكنان را تغيير دهيم. من از عملكرد بازيكنانم در اين بازي رضايت دارم. دو تيم فوتبالي را ارايه كردند كه فكر مي‌كنم تماشاگران از آن لذت بردند، به ويژه آن كه در نيمه‌ي دوم، دو تيم فوتبال با طراوت‌تري را به نمايش گذاشتند.

كريمي درباره‌ي سيستم به كار گرفته شده از سوي استقلال اهواز در اين ديدار گفت: در نيمه‌ي اول، با چيدمان 4-4-2 بازي را شروع كرديم؛ اما، پس از آن كه با يك از حريف عقب افتاديم ترجيح داديم كه يك مهاجم را به خط حمله اضافه كنيم. ضمن آن كه در جريان بازي به بعضي از بازيكنان دستور دادم كه جاي خود را عوض كنند.

كريمي با اشاره به اهميت كسب سه امتياز گفت: ارزش اين سه امتياز با توجه به رقابت نزديك تيم‌ها در آينده مشخص مي‌شود. ما با برنامه‌ريزي از پيش تعيين شده به مصاف سپاهان رفتيم و خوشحالم كه توانستيم آن را به خوبي اجرا كنيم.

كريمي در پايان درباره‌ي زمين چمن ورزشگاه تختي اهواز گفت: اين زمين نو است. اگر نگاهي به آن بياندازيد, متوجه مي‌شويد كه روز ديدار فولاد برابر فجرسپاسي وضعيت بهتري پيدا كرده است. اطمينان دارم كه با گذشت زمان اين زمين شرايط بهتري را به دست خواهد آورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مهرداد اولادي:

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مسوولان باشگاه تا به حال به وعده‌هايي كه داده‌اند, عمل نكرده‌اند و من در آينده‌اي نزديك اين تيم را ترك خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهرداد اولادي پس از پايان بازي پرسپوليس برابر پاس در جمع خبرنگاران گفت: مسوولان باشگاه پرسپوليس وعده‌هايي داده‌اند كه به آن عمل نكرده‌اند و من به همين دليل مجبورم كه در آينده‌اي نزديك اين تيم را ترك كنم.

وي زمان جدايي‌اش را از پرسپوليس ژانويه‌ي سال آينده‌ي ميلادي عنوان كرد و گفت: ديگر حضور در پرسپوليس برايم سخت است، هر چند كه پرسپوليس را از ته دل دوست دارم؛ اما، شرايط به گونه‌اي است كه ماندن برايم دشوار است.

وي درباره‌ي دريبل‌زني‌هاي زيادش در بازي برابر پاس به خبرنگار ايسنا گفت: زماني كه بازيكنان ديگر در موقعيت خوبي قرار ندارند، چاره‌اي جز دريبل زني وجود ندارد. تنها با اين كار است كه مي‌توانم براي خود فضاسازي كنم؛ اما، به هر حال من بازيكني هستم كه در قالب يك تيم به مصاف حريفان مي‌روم.

اولادي درباره‌ي تساوي برابر پاس گفت: پاس تيم بزرگي است؛ اما، آنها در ديدار برابر ما تنها به يك امتياز فكر مي‌كردند و موفق شدند كه آن را نيز به دست آورند. اميدوارم كه روند تساوي‌هاي پرسپوليس از ديدار برابر استقلال قطع شود. ما با پيروزي برابر استقلال خود را به صدر جدول نزديك مي‌كنيم. فكر مي‌كنم كه امسال سالي باشد كه پس از چند سال پرسپوليس و استقلال براي قهرماني در كنار هم رقابت مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مجيد جلالي:

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال پاس تهران گفت: تماشاگران ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و پاس برندگان بازي بودند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، مجيدجلالي پس از تساوي يك بر يك در ديدار مقابل پرسپوليس و در جمع خبرنگاران اظهاركرد: بي‌ترديد برندگان اين بازي تماشاگران بودند. چرا كه آن‌ها با حضور خوبشان يك ديدار خوب را از نزديك مشاهده كردند.

وي ادامه داد: دو تيم بازي خوبي انجام دادند اما، در هر صورت نتيجه مساوي شد. اتفاقي كه براي ما غير منتظره بود مصدوميت احمد كاظم بود. اين مصدوميت برنامه‌هاي ما را به هم ريخت، ضمن آن كه مهاجمان ما نيز داراي تجربه‌ي لازم نبودند. جعفري و اسماعيل‌نظر كه در اين بازي به ميدان آمدند از بازيكنان جوان تيم پاس بودند و تجربه حضور در چنين ميدان‌هاي بزرگي را نداشتند، در هر صورت اين دو دليل باعث شد،‌ تا ما نتوانيم در اين بازي پيروز شويم. در اين ديدار دو تيم بسيار خوب بازي كردند و شايد تساوي نتيجه‌ي خوبي براي هر دو تيم بود.

جلالي در مورد بازي تدافعي تيم پاس در نيمه‌ي دوم گفت:‌ چنين چيزي صحت ندارد و ما براي بردن به بازي رفته بوديم اما، شرايط طبق خواسته‌ي ما پيش نرفت و ايده‌هايي كه در نيمه‌ي دوم داشتيم،‌ اجرا نشد. در هر صورت بايد هر چه سريع تر احمد كاظم را آماده كنيم، ضمن آن كه چاره‌اي نداريم تا در خط حمله مهاجماني را به خدمت بگيريم. در همين زمينه گزينه‌هايي را به باشگاه معرفي كرده ايم و يك يا دو مربي خارجي را جذب خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رحمان رضايي:

رحمان رضايي، مدافع ايراني ليورنو، اين روزها دوران جديدي از فوتبالش را در تيم ليورنو را پشت سر مي‌گذارد. حضور در تيمي كه طي اين سال‌ها در سري A نتايج خوبي گرفته و نماينده‌ي ايتاليا در جام يوفا هم به شمار مي‌آيد، مي‌تواند تجربه‌ي خوبي براي مدافع ملي‌پوش ايران باشد.

رحمان رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هم به لحاظ روحي و هم به لحاظ بدني، در شرايط خوبي قرار دارم. تيم هم به غير از هفته‌ي گذشته، نتايج خوبي كسب كرده است.

رضايي، جزء معدود لژيونرهاي ايراني است كه حضورش در تركيب ثابت تيمش، مايه‌ي اميدواري فوتبال‌دوستان ايراني است؛ اما، او هم در دو بازي گذشته ليورنو، بر روي نيمكت نشسته بود، مساله‌اي كه نمي‌تواند براي ما ايراني‌ها چندان خوشايند باشد، رضايي در اين باره گفت:« در ليورنو هيچ بازيكني نمي‌تواند ادعاي فيكس بودن داشته باشد. در خط دفاع، تيم ما هشت بازيكن دارد. به همين دليل سرمربي تيم، اعتقاد به استفاده از تركيبي چرخشي دارد. به عنوان نمونه در بازي برابر اينتر ميلان، بهترين گلزن ما روي نيمكت نشست. برنامه‌هاي بازي‌هاي ما به گونه‌اي است كه تا ژانويه، هر چهار روز يك بار در ليگ بازي داريم و فكر مي‌كنم استفاده از تركيب چرخشي، بهترين گزينه باشد.»

ليورنو، چهارشنبه شب، چهار بر يك برابر اينتر ميلان مدعي شكست خورد، رضايي در اين باره گفت:« بازي را بسيار بد شروع كرديم. در دقيقه‌ي دوم مدافع‌مان مرتكب اشتباه شد و به خودمان گل زد. چند دقيقه‌ي بعد گل دوم را هم خورديم. مشخص است كه تيمي كه در ده دقيقه‌ي اول، دو گل دريافت كرده، نمي‌تواند، بازي را در شرايط عادي دنبال كند. در ادامه يك گل را جبران كرديم؛ اما، دو گل ديگر خورديم. رويارويي با تيم بزرگي همچون اينترميلان آن هم در سن سيرو كار سختي براي تيم‌هاي حاضر در سري A است.»

يكشنبه، ليورنو در داربي شمال - ايتاليا به مصاف امپولي مي‌رود. رضايي گفت:« به احتمال قوي، در تركيب اصلي قرار دارم. ديدار برابر امپولي، داربي است و براي ما اهميت بسياري دارد. اگر بتوانيم سه امتياز اين بازي را كسب كنيم، شانزده امتيازي مي‌شويم و مي‌توانيم به رده‌هاي سوم، چهارم صعودكنيم.»

سه ماه حضور در ليورنو، مي‌تواند ديدي واقع‌بينانه به رضايي براي انتخابش بدهد:« از اين انتخاب بسيار راضي‌ام. شرايط بهتر از آن چيزي است كه فكر مي‌كردم. حضور در جام يوفا هم مي‌تواند انگيزه‌ي بسيار خوبي براي من باشد. ليورنو، بازيكنان زيادي به ويژه در خط دفاع دارد و رقابت بسيار زيادي وجود دارد و اين مساله براي هر بازيكني انگيزه ايجاد مي‌كند.»

حضور در جام يوفا و سري A، كار آساني براي بازيكنان ليورنو نيست، به ويژه آن كه نبودن بازيكنان هم‌سطح پرتعداد، مي‌تواند براي تيم‌هايي قدرتمندتر از ليورنو، ايجاد مشكل كند. رضايي گفت:« پيش از شروع فصل، مديران باشگاه، تيم را به خوبي بستند. در تيم ما تعداد بازيكن خوب كم نيست و مي‌توانيم در جام يوفا و سري A پرقدرت حاضر شويم.»

رضايي هم بايد نوزده روز ديگر در ديدار ايران برابر كره‌ي جنوبي، حاضر شود. او در اين باره گفت:« سه، چهار روز پيش از بازي به تهران مي‌آيم. دعوت نامه‌ي فدراسيون هم برايم ارسال شده است.»

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض دنيزلي:

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از توقف در ديدار برابر پاس گفت: قدرت پرسپوليس را باور دارم و با همين ايمان در پايان فصل به جايگاهي كه مدنظر داريم خواهيم رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در جمع خبرنگاران گفت: پرسپوليس و پاس نمايش خوبي ارايه كردند، هر دو تيم با تمام قدرت براي كسب پيروزي تلاش كردند اما، در چنين بازي‌هايي اگر پيروزي مي‌خواهيد بايد از فرصت‌ها به خوبي و هوشيارانه استفاده كنيد.

وي افزود:‌ در بعضي از بازي‌ها ممكن است كه تمام زمان بازي را در اختيار داشته باشيم اما، در نهايت بازنده زمين باشيم. در اين بازي نيز ما فرصت‌هاي زيادي را به دست آورديم. از سوي ديگر پاس هم تلاش زيادي را براي كسب پيروزي انجام داد.

دنيزلي درباره‌ي موقعيت‌هاي كه از دست رفت،‌گفت: هيچ شكي به قدرت پرسپوليس ندارم و با اين تيم در پايان ليگ به جايي خواهيم رسيد كه مد نظر داريم. بازيكنان من نشانه‌هايي را از خود بروز دادند كه مي‌توانم نسبت به آينده اميدوار باشم،‌ آن‌ها تا نزديكي دروازه‌ي حريف توپ را بردند اما، در ضربات آخر كم دقت عمل كردند. قطعا زماني هم فرا خواهد رسيد كه آن‌ها اين موقعيت‌ها را به گل تبديل خواهند كرد.

دنيزلي درباره‌ي دريبل زني اولادي، گفت: به اولادي اين مساله را متذكر شدم، من بازيكناني را ترجيح مي‌دهم كه براي تيم بازي كنند، اولادي هم اين مساله را ياد خواهد گرفت اما، نمي‌توانم چون اين بازيكن زياد دريبل مي‌زند، او را از تيم كنار بگذارم.

وي ادامه داد: مي‌پذيرم كه در تيم ما گلزن كاملي وجود ندارد و ما از اين مساله در مضيقه هستيم، اما، بيشتر تمايل دارم كه تمام بازيكنان گلزني كنند نه يك بازيكن.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دستور احمدي‌نژاد براي رسيدگي به مشكلات استقلال و پرسپوليس

محمود احمدي‌نژاد خطاب به پرويز داودي، معاون اول خود دستور داد تا وقتي جهت پيگيري مسائل و مشكلات باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس در هيئت دولت تعيين كرده و زمينه مساعدت به آنها را فراهم كند.
    دستور احمدي‌نژاد در پي نامه محمد علي‌آبادي، معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني صورت گرفته بود.
    علي آبادي در نامه خود به رئيس جمهوري آورده است: "از آنجايي كه در سنوات بعد از انقلاب اين دو تيم به اين سازمان وابسته شده‌اند و بدهي‌هاي پيشين و هزينه‌هاي روزافزون فعلي وضعيت هر دو تيم را در شرايط نامساعد قرار داده و بر نتيجه‌گيري آنان تاير مستقيم گذارده و اين وضعيت موجب آزردگي و سرخوردگي هواداران پرشمار از نوجوان تا بزرگسال در سراسر كشور و خارج از مرزها شده است."
    در ادامه آمده است: "با توجه به اعتبارات محدود سازمان تربيت بدني و مشكلات قانوني فرا راه، توان اين سازمان براي كمك بيشتر از اين نمي‌باشد. خواهشمند است مقرر فرمائيد به نحو مقتضي به هر يك از دو تيم 30 ميليارد ريال كمك از طريق آن نهاد تخصيص يابد."
    در پايان نامه معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني عنوان شده است:‌ "اين اعتبار مي‌تواند موج شادماني و سرخوشي نسل جوان در محيط‌هاي ورزشي را با رونق گرفتن دو تيم پرسپوليس و استقلال به دنبال آورد

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مسوولان باشگاه تا به حال به وعده‌هايي كه داده‌اند, عمل نكرده‌اند و من در آينده‌اي نزديك اين تيم را ترك خواهم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهرداد اولادي پس از پايان بازي پرسپوليس برابر پاس در جمع خبرنگاران گفت: مسوولان باشگاه پرسپوليس وعده‌هايي داده‌اند كه به آن عمل نكرده‌اند و من به همين دليل مجبورم كه در آينده‌اي نزديك اين تيم را ترك كنم.

وي زمان جدايي‌اش را از پرسپوليس ژانويه‌ي سال آينده‌ي ميلادي عنوان كرد و گفت: ديگر حضور در پرسپوليس برايم سخت است، هر چند كه پرسپوليس را از ته دل دوست دارم؛ اما، شرايط به گونه‌اي است كه ماندن برايم دشوار است.

وي درباره‌ي دريبل‌زني‌هاي زيادش در بازي برابر پاس به خبرنگار ايسنا گفت: زماني كه بازيكنان ديگر در موقعيت خوبي قرار ندارند، چاره‌اي جز دريبل زني وجود ندارد. تنها با اين كار است كه مي‌توانم براي خود فضاسازي كنم؛ اما، به هر حال من بازيكني هستم كه در قالب يك تيم به مصاف حريفان مي‌روم.

اولادي درباره‌ي تساوي برابر پاس گفت: پاس تيم بزرگي است؛ اما، آنها در ديدار برابر ما تنها به يك امتياز فكر مي‌كردند و موفق شدند كه آن را نيز به دست آورند. اميدوارم كه روند تساوي‌هاي پرسپوليس از ديدار برابر استقلال قطع شود. ما با پيروزي برابر استقلال خود را به صدر جدول نزديك مي‌كنيم. فكر مي‌كنم كه امسال سالي باشد كه پس از چند سال پرسپوليس و استقلال براي قهرماني در كنار هم رقابت مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كاناوارو:
    ناپولي، پايان راه فوتبالم خواهد بود

--------------------------------------------------------------------------------

فابيو كاناوارو، مدافع ايتاليايي رئال مادريد قصد دارد فوتبال خود را در تيم فوتبال ناپولي ايتاليا به پايان برساند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پائولو كاناوارو، برادر كوچك تر فابيو پيش از اين نيز از علاقه مندي اين مدافع كهنه‌كار براي حضور در ايتاليا و ناپولي خبر داده بود.
    كاپيتان آتزوري‌ها در جام جهاني 2006 آلمان در گفت و گويي با مجله مكس عنوان داشت: "دوست نداشتم در سن 33 سالگي فوتبالم را در سري B پايان دهم. نمي‌توانستم به پيشنهاد رئال مادريد پاسخ منفي بدهم.
    رويايم اين است كه كفشهايم را در كنار برادرم پائولو در ناپولي آويزان كنم و پيش از آن مدتي را در كنار او به يك قطب برتر تدافعي تبديل شوم."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چك مرخص شد

--------------------------------------------------------------------------------

پتر چك، دروازه‌بان مصدوم و 24 ساله چلسي به زودي قادر به آغاز و انجام تمرينات سبك خواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ چك كه در 14 اكتبر در ديدار برابر ردينگ به علت برخورد با استفان هانت به شدت از ناحيه سر دچار مصدوميت شديد شد، اخيراً از بيمارستان ترخيص شده و اجازه دارد تمرينات سبكي را انجام دهد.
    كارلو كوديچيني، دروازه‌بان دوم چلسي نيز در همان ديدار و پس از چك مصدوم و به صورت بيهوش از زمين خارج شد، بدين ترتيب اكنون هيلاريو، دروازه‌بان سوم آبي پوشان مسووليت حفاظت از دروازه چلسي را برعهده دارد و تاكنون نيز در كار خود موفق بوده است.
    كوديچيني كه در حال حاضر در تمرينات حضور دارد، به زودي به زمين بازي باز خواهد گشت، در حالي كه حضور مجدد چك در اين فصل در هاله‌اي از ابهام قراردارد و تنها اجازه شركت در تمرينات سبك را دارد.
    سخنگوي باشگاه چلسي طي بيانيه‌اي اظهار داشت: "روند بهبودي پترچك بسيار عالي است. مسلماً وي تا سه ماه نياز به استراحت دارد و ما نيز منتظر بهبود كامل و بازگشت او به تمرينات كامل تيم هستيم."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فرگوسن:
    عملكرد يونايتد در 3 سال اخير بي‌سابقه بوده است

الكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد عملكرد بازيكنان تيمش را در بازي برابر بولتون طي سه سال گذشته بي‌سابقه عنوان كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ فرگوسن ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "مهم نيست كدام يازده بازيكن در تركيب منچستر قرار بگيرند. من به توانايي همه بازيكنان تيم اعتماد دارم و معتقدم انگيزه بسيار بالاي آنها پيروزي ما برابر چلسي را نيز تضمين خواهد كرد.
    به اعتقاد من عملكرد شياطين سرخ در بازي اخيرشان مقابل بولتون در طول سه سال اخير نظير نداشت و من از اين بابت كاملاً راضي هستم."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •