تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 848 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مرسی اگه تهران هستین بگید منطقه چندین؟ و اینکه پروفایل گیمینگ دارید یا خیر؟
    نه خود تهران نیستم . بدون گیم

2. این کاربر از behnamlider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب بالاخره من هم درخواست جمع اوری حضوری دادم....

بعد از چند ماه پارس داشتن خلاصش میشه این:

کیفیت: خوب و مناسب
    پشتیبانی : 1- استانی: افتضاح 2- تهران: خوب
    مشتری مدار: زرشک (خیلی بد)
    مشکلات دیگه: حجم خوری های مختلفی پیش میاد و به روشون هم نمیارن یا دله دزدی های گاه و بیگاه که عجیبه
    قیمت و رقابت: به نظرم روز به روز بدتر خواهد شد نه بهتر خصوصا هرچی های وب نزدیکتر بشه بهش

4. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

خب بالاخره من هم درخواست جمع اوری حضوری دادم....

بعد از چند ماه پارس داشتن خلاصش میشه این:

کیفیت: خوب و مناسب
    پشتیبانی : 1- استانی: افتضاح 2- تهران: خوب
    مشتری مدار: زرشک (خیلی بد)
    مشکلات دیگه: حجم خوری های مختلفی پیش میاد و به روشون هم نمیارن یا دله دزدی های گاه و بیگاه که عجیبه
    قیمت و رقابت: به نظرم روز به روز بدتر خواهد شد نه بهتر خصوصا هرچی های وب نزدیکتر بشه بهش
    مثل من تیز کردی برای سرویس 16 مگابیتی 1 ترابایت بین الملل پیشگامان؟ پارس آنلاین الان که جدولش رو به روز کرده بود خوب شده بود ولی با این دلایلی که شما گفتی منطقیه گرچه شرکت های دیگه هم همینن. آسیاتک که من دارم سال هاست اعصاب برام نذاشته و الآنم که تعرفه هاش رو به روز نمیکنه. همه مثل همن

6. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )

8. 7 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من 8 سال مشترک داتک بودم اما بخاطر تعرفه های ضعیفشتدر حال تخلیه ام و سرویس 4 مگ پارس آنلاین رزرو کردم. تا الان 14 روز تخلیه رو طول داده...

الان که دیگه کار از کار گذشته و پول سرویسو پرداخت کردم، ولی میخواستم بی طرفانه قضاوت کنید پارس آنلاین از لحاظ پینگ و پایداری سرعت در طول روز و دانلود شبانه چطوریاست؟

یه سری از دوستان هم اینجا و هم داخل پیج اینستا خیلی ناراضی ان...البته همه اپراتورها رو که چک کردم از جمله شاتل و های وب و غیره از بابت پینگ و قطعی مینالیدن...در مقایسه با اونا پارس چطوره به نظرتون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من 8 سال مشترک داتک بودم اما بخاطر تعرفه های ضعیفشتدر حال تخلیه ام و سرویس 4 مگ پارس آنلاین رزرو کردم. تا الان 14 روز تخلیه رو طول داده...

الان که دیگه کار از کار گذشته و پول سرویسو پرداخت کردم، ولی میخواستم بی طرفانه قضاوت کنید پارس آنلاین از لحاظ پینگ و پایداری سرعت در طول روز و دانلود شبانه چطوریاست؟

یه سری از دوستان هم اینجا و هم داخل پیج اینستا خیلی ناراضی ان...البته همه اپراتورها رو که چک کردم از جمله شاتل و های وب و غیره از بابت پینگ و قطعی مینالیدن...در مقایسه با اونا پارس چطوره به نظرتون؟
    6 سال مشترک پارس انلاین هستم، از مابقی شرکت ها چه از بابت ثبات پینگ و چه از بابت کیفیت اینترنت خیلی بهتره

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

از کجا پیگیر هستین که هنوز خط جمع‌آوری نشده؟ لینک چشمک‌زن مودم هنوزم روشن میشه و ثابت می‌مونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

از کجا پیگیر هستین که هنوز خط جمع‌آوری نشده؟ لینک چشمک‌زن مودم هنوزم روشن میشه و ثابت می‌مونه؟
    تقریبا چند روز در میون از خود شرکت پیگیر بودم. امروز تماس گرفتم گفتش احتمالا فردا تخلیه میشه.

با بهونه اینکه توی قرارداد 8 سال پیش زمان تخلیه رو تا دو هفته نوشته بوده اینقدر طول داده. همون روز درخواست تخلیه، داخل 195 شکایت نوشتم اما هیچ خبری نشد. دیگه پامو طرف داتک نمیذارم.

میدونم پارس آنلاین همیشه از لحاظ کیفیت و پینگ مطرح بوده، برای همین تا تعرفه هاشو بالا برد رزرو کردم.

البته هر شرکتی معایب خودشو داره ولی امیدوارم در مقایسه با شاتل و پیشگامان و غیره از لحاظ پینگ و کیفیت بهتر باشه، چون اصلا حس و حال تخلیه مجدد نیست

داره خودمونی میشه Ashk4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

8 مگ 1 ماهه

تست روزانه :

تست شبانه :

تست شبانه سرور خارج

Last edited by Ashk4n; 19-12-2017 at 05:48.

14. این کاربر از Ashk4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashk4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

8 مگ 1 ماهه

تست روزانه :

تست شبانه :

زنگ زدم پشتیبانی میگه خط شما همینقدر بیشتر نمیکشه در صورتی که کاملا مشخصه رو 5.3 بسته شده تو مودم و پنل هم رو 6مگ هست...
    شکایت ثبت کردم ببینم چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •