محتوای مخفی: mci
رفتیم سیم کارت را عوض کردیم
هفت تومانم دادیم
سرعت افتضاحه در قم
تست فوق با بسته آلفا هدیه تعویض سیم کارته
محتوای مخفی: mci
رفتیم سیم کارت را عوض کردیم
هفت تومانم دادیم
سرعت افتضاحه در قم
تست فوق با بسته آلفا هدیه تعویض سیم کارته
Last edited by brilliant1; 02-02-2017 at 19:56.
شهر رو هم بگین وقتی تست میذارین
از ۱۲ بهمن تلویزیون یه تبلیغ نشون میده که میگه طرح ویژه تعویض رایگان سیم کارت به یو سیم از ۱۲ تا ۲۲ بهمن،حرفی هم از لزوم اومدن اس ام اس نمیزنه.کسی رفته ببینه بدون اون پیامک هم رایگان سیم کارت عوض میکنن یا نه؟
بله دوست عزیز این طرح واسه همه مشترک ها هست
درود. یک پرسش: با گوشی سامسونگ و سیمکارت USIM همراه اول دو خط آنتن دارم و سرعت دانلود حدود یک مگابیت بر ثانیه.
اگر مودم 4G بگیرم آنتن دهی بهتر و سرعت بهتری ارائه میده؟
اره 3g بود.. ولی بیشتر دفاتر رفتم ولی فورجی نداشتن... نه پیام رایگان نیومد
دوستان سوال و مشکل دارم لطفاً اونایی که میدونن پاسخ بدن
آقا من یه سیمکارت خریدم که یه روز کلاً غیر فعال بود الان فعال شده ظاهراً،روز اول شارژ کردم و خواستم تست کنم ببینم سرعتش چجوریاس (اینترنتش)
بعد بسته شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم و بعدش اس اومد که فردا (یعنی فردای اون روزی که بسته رو خریدم) فعال میشه بعد جالبیش اینه که نوشته
تا ساعت 4.21 دقیقه صبج فعاله خلاصه من اصلاً نتونستم ازش استفاده کنم برنامه همراه من رو هم نصب کردم به هر طریقی که شد ثبت نام خواستم
کنم که اصلاً نشد ارور میداد بیخودی.وارد هم نمیشه داخل برنامه اصلاً دوستان یه راهنمایی کنن چه کنیم و جریان چیه....
48 ساعت شایدم در بعضی موارد بیشتر طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت به طور طبیعی فعال و قابل استفاده بشه خصوصا همراه من چه از طریق سایت و چه از طریق برنامه نصب شده رو گوشی . باید صبور باشید . دوما بسته 1000 تومنی رو ساعت چند خرید و فعال کردین ؟
روز اول که اصلاً نمیشد کاری کرد الان کار میکنه زنگ و اس ام اس و.... میشه باهاش فرستاد.همراه من رو هم تست کردم به زور نصب وارد شد (از بس که ارور داد خستم کرد)
داخلش هم بسته های الفا بود فقط شبانه ها داخلش نبود.من شبانه خریدم و فقط روی تری جی بود (سیاست کثیف) من برای این سیمکارت رو خریدم که میخواستم
فورجی پلاس رو تجربه بکنم.
بسته رو نیمه شب حدود ساعت 12و 30 خریدم.بعد 20 دقیقه اس ام اسی که گفتم اومد
بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بود
- - - Updated - - -
بله پیامک اومده بود . اعتباری . فورجی نبود ولی ب شرطی رایگان بود ک گوشیه خودم باید حتما فورجی باشه . شارژی توش نداشتم ب محض اینکه سیمو گرفتم بسته فعال شد عملا رایگان بود
- - - Updated - - -
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)