تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 618 از 752 اولاول ... 118518568608614615616617618619620621622628668718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,171 به 6,180 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلامي دوباره.
    حالا كه چند تا ريويو خوندم ظاهرا dt880 خيلي براي Classic مناسبه, ولي ظاهرا 600 اهمش يه سر و گردن از 250 و 32 اهمش بهتره كه ميخواسنم بدونم تفاوت قيمت اين 3 نوع امپدانس چقدره؟ آمپ 600 اهم.چه قدر هزينه داره و آيا اونوقت بايد بيخيال جا به جايي بشم, منظور من از پرتابل اين نيست كه تو خيابون باهاش برم بيرون, فقط خواستم جايي برم راحت جمعش كنم بزارم تو كيفم... ظاهرا بايد 1 سال از الان پول جمع كنم ,دعا كنيد دلار جوگير نشه... دارم كم كم حرفه اي ميشم البته از نظر پولي كه ميزارم تو اين كار....

با تشكر

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما

اینقدر خجالت ندید پس این همه زحمت میکشیم و آنلاین میشیم که بیایم اینجا چیکار کنیم؟
    غیر اینه که میایم اون چیزی رو که به عنوان تجربه چه درست و چه غلط حالا هر چند به نظر خودمون درست حداقل تا اون لحظه با هم درمیون بزاریم یعنی از صبح تا شب همه نظرات ما و دیگران درسته که اینجا بخایم شسته رفته و 100% درستش رو عنوان کنیم
    به هر حال انتظار دارم همونقدر که در طول یه روز از زندگی روزمره برای دیگران مفید هستیم اینجا هم به همون اندازه بتونیم به کسایی یا دوستانی که همه سلیقه با ما هستند و هم علاقه کمک کنیم حالا چه اشکالی داره که اون کمک ما در حد تمام دانش و علم و تجربه و یا هر چیزی که شما اسمش رو میزارید، باشه

پیش اپیش مبارکتون باشهبرای اتصال کابل کواکسیال تقریبآ راهی جزء استفاده از Converter نیست و تقریبآ این Converter می تونه سیگنالهای دیجیتالی رو تبدیل به دیجیتال البته با فرمت متفاوت کنه نه آنالوگ که قابل اتصال به ورودی آمپ باشه

به هر حال شما می تونید خیلی راحت و با استفاده از یک کابل بسیار کوتاه مثلآ 10 سانتی متری و یا کمتر و هر چی کوتاه تر بهتر ولی با شیلد بسیار قوی و چند لایه بافته شده و چه بهتر که لایه فویل دار به خصوص از نوع مس با روکش نقره یا حداقل از نوع فویل آلومینیومی ، که از یک سمت وصل شده به Line Out دک و از سمت دیگه وصل شده به Line in آمپ حالا Setup شما اماده استفاده هست

چون قصد دارید یواش یواش Setup کنید و بعدآ هم از دست راهنمایی احساسی من نوعی ناراحت نباشید اسرار به این دارم که آمپ جداگانه بگیرید مثلآ چند ماه دیگه که شم یک دک مناسب به دستتون رسید و تازه متوجه شدید که ای وای این rezaomido چرا به من گفت این مدل خوبه و کار شما رو راه میندازه در حالیکه نه کیفیت خوبی داشت و نه ارزش استفاده و نه حرفه ای تر بود حالا هم مجبورم اون قسمتی ک کلی براش هزینه کردم بدون استفاده بزارم حالا از کجا معلوم که کیفیت آمپش هم مثل همون مدل آمپ ساده بود باشه و کلی حرف که از فکرو ذهن میگذره و نصار روح پر فتوح . . .
    حاضرم این حرفها رو الان بشنوم ولی بعدآ نه به همین خاطر باز اسرار میکنم که اگه دوست دارید یک Setup با کیفیت داشته باشید به فکر انتخاب بهترین ها در حد Setup و توانایی مالی خودتون باشید و کاری به تبلیغات و جملات وسوسه کننده دیگران نداشته باشید

یه نگاهی به محصولات Nuforce کردید اونها هم با کیفیت و ارزان قیمت هستند و از Fiio به مراتب با کیفیت تر

شما هم موفق باشید.
    با درود و سپاس.
    اولا اون حرفهایی که اولش زدین,همه بچه های اینجا میدونند تعارف میکنید.بیشترین زحمت رو برای این تاپیک شما میکشید و پست های شماست که بار علمی این تاپیک رو خیلی بالا برده.این اصلا تعارف نیست.واقعیته.
    دوما "کانورتر با فرمت متفاوت که به ورودی آمپ نمیخوره" ؟؟من واقعا این رو نفهمیدم.یعنی چی نمیخوره؟یعنی FiiO D3 واسه همین کار ساخته نشده؟مگه D3 ورودی اپتیکال و کواکس رو به خروجی لاین اوت و RCA L/R تبدیل نمیکنه؟این لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی دک من که FiiO E10 هست که علاوه بر هدفون 2 تا خروجی کواکسیال و لاین اوت داره .ما خروجی کواکس E10 رو به ورودی کواکس D3 متصل میکنیم.سپس خروجی RCA کانورتر D3 رو به ورودب RCA آمپ ماتریکس متصل میکنیم.طبق گفته شما این کار رو نمیشه کرد؟لطفا توضیح دهید.
    سوم آمپی که معرفی کردید ورودی لاین این نداره.فقط ورودی RCA L/R داره.یعنی من نمیتونم از لاین اوت دک به لاین اینی که وجود خارجی ندارد , ارتباطی برقرار کنم.من اینجای حرفهای شما رو هم نمیفهمم.لطفا توضیح دهید چگونه کاری رو که میگید باید انجام بدم؟
    چهارم این چه حرفیه؟شما با علمی که دارید به ما پیشنهاد میدید و ما فقط از دانسته های ارزشمندتان استفاده میکنیم.بعد این خود ماییم که پیشنهاد شما رو برسی میکنیم و 4 تا رویو و مقایسه میخونیم و انتخاب میکنیم.شما از بین صد ها انتخاب ,کار ما را راحت میکنید و به چند انتخاب محدود میکنید و ماییم که تصمیم میگیریم.آخرین خریدی که با مشورت شما کردم,اولین انتخاب درست من در صدا بود.هیچ وقت این موضوع رو فراموش نمیکنم.من فقط روز به روز به دانش شما بیشتر ایمان میارم و به شما علاقه مند تر میشوم.اون حرفهایی که راجع به روح پر فتوح زدید رو هم مجددا نمیفهمم.
    پنجم هم قرار بود بعدا یه دک خوب بگیرم. Nuforce هم دیدم.گزینه خوبیه.ولی ترجیح میدم فعلا با FiiO E10 خودم سر کنم تا بعد یه بودجه اختصاصی خوب به دک تعلق بدم و یه دک درست حسابی بگیرم.ضمن اینکه از دک من تا Nuforce , پیشرفت خوبیه.ولی نه خیلی خوب و عالی.مجددا ممنون از پیشنهاد خوبتون.
    خواهشا نحوه اتصال FiiO E10 را به ماتریکس برای من شرح دهید تا من وسایل لازم را سفارش بدهم.این هم لینک دک من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سپاس فراوان.
    موفق باشید.

3. این کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رفتم به سایت تهران ملودی برای خرید و قصد خرید K99 دارم (به صلاح دید شما)
    شما این سایت فروشگاه اینترنتی رو تضمین میکنید؟؟؟
    الان K99 رو زده 105 تومن، بصرفه هستش یا ارزون تر از اینم پیدا میشه؟
    اصلا این سایت فروشگاه معتبر هست؟ توضیحات و گارانتی که از این سایت دیدم بنظرم معتبر هستش، نه؟
    هیچ تضمینی برای هیچ خریدی وجود نداره ولی این ما هستیم که موقع خرید باید حواسمون کاملآ جمع باشه که انتخابی اشتباه و گرانقیمت و تقلبی و . . . نداشته باشیم و مهم نیست که هدفون مورد نظر ما رو کی و کجا داشته باشه مهم اینه که بعد از خرید هدفون از خرید خودمون تحت هر شرایطی راضی باشیم

به هر حال هر فروشگاهی ممکنه برای یک شخصی بسیار خوب به نظر برسه ولی برای یکی دیگه خیر و سخت بشه ضمانت عملکرد کسی یا کسایی رو داد

با توجه به قیمت 105 تومن به نظرم کمی گرون قیمت هست و نهایتآ همون 90 تومن نه بیشتر بگردید حتمآ پیدا میکنید لطفآ آدرس از من نخاید چون جوینده یابنده هست فقط از پای PC و اینترنت پاشید و برید بازار و چند تا فروشگاه معتبر رو سر بزنید همین

در آخر روی حرف گارنتی ها بابت کیفیت و ضمانت هیچ حسابی نکنید چون حتی توی ولایت غریب هم همچین چیزی و به این شکلی که آقایون می فرمایند نیست و اثبات این چیزهایی که شامل گارانتی میشه کار من و شما نیست ولی بودنش توی بازاری که مملو از هدفونهای تقلبی و غیره هست گزینه ای چشمگیر به حساب میاد نه برای آینده بلکه برای گذشته ای قبل از پرداخت هزینه خرید هدفون مورد نظرتون

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

درود به دوستان عزیزم امیدوارم حال همگی خوب باشه
    میخواستم ببینم کسی اینجا مقایسه ای بین دو مدل Creative Zen Aurvanaو Klipsch Image S4داره؟
    و کدوم کیفیت صدا و ارزش خرید بیشتری دارن؟اگه ادرس نمایندگی هم دارید ممنون میشم بگید با تشکر

سلام به شما

متاسفانه مدل کریتیو مورد انتخاب شما رو تست نکردم ولی با توجه به توانایی کریتیو بعید میدونم از S4 بهتر و با کیفیت تر باشه هر چند که دوستانی که این هدفون رو دارند از صداش ناراضی نیستند البته به این خاطر کاملا راضی نسیتند چون این هدفون تخصصی برای الکترونیک ساخته شده ولی ما دوست داریم به عنوان هدفون همه کاره و برای همه سبکها به خوبی جواب بده که نمیشه

در آخر ارزش خرید S4 بالاتره و احتمالا توی نت سرچ کنید به راحتی می تونید نمایندگی فروش اون رو پیدا کنید

شما هم موفق باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما در مورد اون قسمت كه گفتيد بسته به زمانه و تجهيزات نياز هاي ما هم تغيير مي كنند درسته ولي وقي يه اجراي زنده وصداي ساز هارو با جديت گوش كني و بعد بياي جملات پر احساس شما رو در مورد سبك و لذت ها و عدم وجود امكانات رو بخوني بيشتر احساس كمبود و ناراحتي عجيبي نسبت به فناوري تو آدم درست ميشه با اين كه برخي اوقات با يه هدفون يا اسپيكر زير 30 تومن هم يه آهنگ مورو به تن آدم سيخ ميكنه وبا همون درك ناقص هم وقتي اون رو تو درون خودش باز شنوي(!) ميكنه مخصوصا در حالت آرامش فكري احساس انرژي مضاعف به آدم دست ميده...من خودم با اين كه تو طراحي و عكاسي شم تصويري نسبتا قوي و خوبي دارم ولي نسبت به تلويزيون خودم بي توجهم (فعلا) ولي نزديك مثل اتفاقي كه تو موسيقي افتاد الكي برم سورس هام رو خوب كنم در حالي كه طبيشتر اوقات با يه تلويزيون زيمنس 14 اينچ فيلم نگاه ميكنم و تو لذتم از آثار تاثير زيادي نداره ولي احتمال ميدم اگه آدم هايي مثل شما يه تاپيك در مورد تلويزيون راه بندازن و من بي خبر از همه جا برم بيشترشو بخونم احتمالا دنبال OLED 300 اينچ ميگردم و اصل قضيه رو فرامش ميكنم... هر چند كه بيشترين احساس يك فيلم از طريق موزيك منتقل ميشه...

جدا از اين ها اين مدل ها واقعا به يك آمپ نسبتا قوي نياز دارند كه كار حضرته فيله پيدا كردنه يه مدل خوبش وقتي نصف شاهكار هاي صوتي اين جا پيدا نميشن, ازتون ميخوام اگه زحمتي نيست يه آمپ كه احتمال ميديد اينجا پيدا بشه معرفي كنيد حتي الامكان پرتابل.

خوشحال شدم كه يه آدم فهيم داره جوابمو ميده
    با تشكر.
    خواهش می کنم دوست من
    بابت اینکه باعث میشم گاهی توی آسمونها شاد و خرسند و در اوج رویا باشید و گاهی برروی زمین و . . . معذرت خواهی قلبیم رو بپزیرید صرفآ سیاه و تیره توضیح دادن و قلو کردن برای اینه که آموزش ببینیم آنچه رو که فکر میکنیم و نه چیز دیگه ای مثل بازی با احساس لطیف و حساس دوستانی مثل شما

به هر حال دینای واقعی دنیای خاکستری هست که خودتون بیشتر واقفید دقیقآ همرنگ همون کارت خاکستری 18% گرانقیمت شما ولی قلو کردن به من کمک میکنه که ساده تر و خودمونی تر توضیح بدم آنچه که فکر میکنم درسته تا همه با هم یاد بگیریم و از تجربه هم استفاده کنیم

موافق این نیستم که همه بهترین دنیا رو صاحب بشن بلکه موافق و طرفدار سرسخت اینم که همه بهترین نیاز خودشون رو داشته باشند نه خیلی کمتر و این چیزی بود که باعث شد اینجا در کنار شما باشم و هیچ وقت فراموش نمیکنم که روزی که اینجا سر زدم بحث هدفون و خرید اون نهایتآ به 20 هزار تومن و 23 هزار تومن و آخرش میشد 45 هزارتومن ولی بعد از مدتی که دیروز امروز باشه می بینیم که هر کاربری بسته به نیاز خودش توضیح میده و نمونه آخری باز 50 هزارتومن و قبل تر از اون شما بودید با 600 هزار تومن این برای من زیباست که این همه اختلاف کاربرد به خوبی و با کمال احترام در کنار هم تبادل تجربه میکنند این یک دنیا ارزشمنده برای من نوعی شما رو نمیدونم

به نظرم برای انتخاب آمپ تقریبآ دستمون از بازار اینجا کوتاه هست چون تا جایی که اطلاع دارم آمپ های قیمت مناسب موجود نیست و فقط چند مدل اون هم به صورت تک و حدود چند میلیون تومن موجود بود و متاسفانه با برند معتبری صحبت شد که آمپ هم در نظر بگیرند که احتمالآ تا الان موفق به موجود کردن نشدند و یک وارد کننده که از اونها هم خبری نشده این تمام خبری بود که می تونستم به شما بدم و از بقیه ماجرا اطلاعی ندارم جزء اینکه ممکنه به طور کاملآ اتفاقی آمپی توی بازار باشه که باید زحمت سوال کردن حضوری رو بکشید

مرسی از نظر مثبت و هر چند بسیار تعارف گونه شما (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

یک هدســـت ( برای MP3 Player و موبایل ) با قیمت 80 معرفــی میکنــــید؟!
    اگه بلوتوث هم بود چه بهــــــتر
    یه نگاهی به Sony WM600 و یا Jabra Clipper بکنید احتمالآ مناسب کاربرد شما باشن البته اولویت با مدل سونی هست چون با کیفیت تره و امکانات جنبی بهتری داره

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلامي دوباره.
    حالا كه چند تا ريويو خوندم ظاهرا dt880 خيلي براي Classic مناسبه, ولي ظاهرا 600 اهمش يه سر و گردن از 250 و 32 اهمش بهتره كه ميخواسنم بدونم تفاوت قيمت اين 3 نوع امپدانس چقدره؟ آمپ 600 اهم.چه قدر هزينه داره و آيا اونوقت بايد بيخيال جا به جايي بشم, منظور من از پرتابل اين نيست كه تو خيابون باهاش برم بيرون, فقط خواستم جايي برم راحت جمعش كنم بزارم تو كيفم... ظاهرا بايد 1 سال از الان پول جمع كنم ,دعا كنيد دلار جوگير نشه... دارم كم كم حرفه اي ميشم البته از نظر پولي كه ميزارم تو اين كار....

با تشكر
    سلام به شما
    درسته هدفون مناسب این سبک هست و به خوبی از پس اون برمیاد ولی طبق آخرین استعلامی که از نمایندگی های سه گانه اون داشتم متاسفانه فقط مدل 250 اهم رو موجود دارند که هر چند دست کمی از 600 اهم نداره و برای مایی که خرید از خارج با توجه به قیمت ناعادلانه دلار چندان به صرفه به نظر نمیرسه گزینه بسیار طلایی هست و اینکه نمونه 32 اهم اون صرفآ برای پرتابل طراحی شده و یک نکته که احتمالآ فبلآ هم توضیح داده شده اینکه اغلب دستگاههای برای کاربرد پرتابل کیفیت صدای مطلوب رو مشابه نمونه های دیگه ندارند چون کاربرد پرتابل یعنی کاربرد در حکت یعنی کاربردی که الویت اول اون حرکت هست نه موسیقی پس به همین خاطر برای استفاده کننده اون تفاوتی نمیکنه که چقدر جزییات و کیفیت صدای دستگاه انتخابی اون بالا باشه چون به دنبال دستگاهی هست که بتونه لحظات اون رو با کیفیت مطلوب نه عالی سپری کنه هر چند که اغلب توجهی هم به اینکه کیفیت صدا در چه حدی هست در هنگام فعالیت صورت نمیگیره

تا جای ممکن هدفون رو جابجا نکنید به خصوص هدفونهای فول سایز چون با اینکه ظاهر بسیار مقاوم و سختی دارند ولی به همون راحتی که هدفونهای کوچکتر دچار اشکال میشن اینها هم همینطور و اتفاق خاصی هم نمی افته که یکی دو ساعت بدون موسیقی گوش کردن با بهترین هدفون زندگی تون سپری بشه

در آخر به جای آمپ برای درایو کردن این هدفون میتونید یکی از کارت صداهای خوب کریتیو رو انتخاب کنید که قیمت بسیار مناسبی هم دارند ایسوس خیلی گرونتره و مشخصات اون چندان تفاوت چشمگیری با کریتیو نداره البته غیر از مدلهای فتالیتی چون به هیچ عنوان مناسب کاربرد ما نیستند و فقط پول حروم کردنه

اگه تصمیمتون قطعی شده پیشاپیش مبارکتون باشه

شما هم موفق باشید.

9. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود و سپاس.
    اولا اون حرفهایی که اولش زدین,همه بچه های اینجا میدونند تعارف میکنید.بیشترین زحمت رو برای این تاپیک شما میکشید و پست های شماست که بار علمی این تاپیک رو خیلی بالا برده.این اصلا تعارف نیست.واقعیته.
    دوما "کانورتر با فرمت متفاوت که به ورودی آمپ نمیخوره" ؟؟من واقعا این رو نفهمیدم.یعنی چی نمیخوره؟یعنی FiiO D3 واسه همین کار ساخته نشده؟مگه D3 ورودی اپتیکال و کواکس رو به خروجی لاین اوت و RCA L/R تبدیل نمیکنه؟این لینکش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی دک من که FiiO E10 هست که علاوه بر هدفون 2 تا خروجی کواکسیال و لاین اوت داره .ما خروجی کواکس E10 رو به ورودی کواکس D3 متصل میکنیم.سپس خروجی RCA کانورتر D3 رو به ورودب RCA آمپ ماتریکس متصل میکنیم.طبق گفته شما این کار رو نمیشه کرد؟لطفا توضیح دهید.
    سوم آمپی که معرفی کردید ورودی لاین این نداره.فقط ورودی RCA L/R داره.یعنی من نمیتونم از لاین اوت دک به لاین اینی که وجود خارجی ندارد , ارتباطی برقرار کنم.من اینجای حرفهای شما رو هم نمیفهمم.لطفا توضیح دهید چگونه کاری رو که میگید باید انجام بدم؟
    چهارم این چه حرفیه؟شما با علمی که دارید به ما پیشنهاد میدید و ما فقط از دانسته های ارزشمندتان استفاده میکنیم.بعد این خود ماییم که پیشنهاد شما رو برسی میکنیم و 4 تا رویو و مقایسه میخونیم و انتخاب میکنیم.شما از بین صد ها انتخاب ,کار ما را راحت میکنید و به چند انتخاب محدود میکنید و ماییم که تصمیم میگیریم.آخرین خریدی که با مشورت شما کردم,اولین انتخاب درست من در صدا بود.هیچ وقت این موضوع رو فراموش نمیکنم.من فقط روز به روز به دانش شما بیشتر ایمان میارم و به شما علاقه مند تر میشوم.اون حرفهایی که راجع به روح پر فتوح زدید رو هم مجددا نمیفهمم.
    پنجم هم قرار بود بعدا یه دک خوب بگیرم. Nuforce هم دیدم.گزینه خوبیه.ولی ترجیح میدم فعلا با FiiO E10 خودم سر کنم تا بعد یه بودجه اختصاصی خوب به دک تعلق بدم و یه دک درست حسابی بگیرم.ضمن اینکه از دک من تا Nuforce , پیشرفت خوبیه.ولی نه خیلی خوب و عالی.مجددا ممنون از پیشنهاد خوبتون.
    خواهشا نحوه اتصال FiiO E10 را به ماتریکس برای من شرح دهید تا من وسایل لازم را سفارش بدهم.این هم لینک دک من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سپاس فراوان.
    موفق باشید.
    تعارف تعارف تعارف
    اون چیزی که شما به عنوان RCA L/R ازش اسم بردی در حقیقت همون Line in هست ولی با این تفاوت که برندهای سازنده آمپ هر کدوم هر چی دوست داشته باشه انتخاب میکنه و سلیقه ای برخورد میشه و نباید هم انتظار زیادی ازشون داشت چون همشون یک چیز رو می خان بگن و اون اینکه محصولات ما با بقیه از هر نظر بهتره و این رو هر طوری که شده باید اثبات کنند حالا مثلآ به جای چاپ Line in چاپ میکنند IN-L , IN-R و یا Input Signal و یا Analog Input و یا هر چیزی که تصور کنند که متفاوت نشونشون میده

Setup برای کاربرد شما:
    پلیرتون احتمالا میشه PC که E10 رو از طریق USB به اون وصل میکنید که احتمالا مثل بقیه کارت صداهای USB درایور استاندارد خود ویندوز شناساییش میکنه و به عنوان یه دیوایس استاندارد خروجی شناسایی میشه و خروجی Line Out که پشت E10 رو توسط یک کابل بسیار کوتاه که یک سر اون فیش 3.5mm مثل فیش هدفون هست و یک سر اون که RCA باشه مثل فیش رابط ویدیوی خودتون که این فیش RCA وصل میشه به ورودی M-Stage البته حواستون باشه که L , R رو درست بزنید که کانالها رو جابجا گوش نکنید هر چند که بعدآ متوحه خواهید شد که این جابجا کردن کانالها فقط جابجا شنیدن صدا ها نیست بلکه همه چیز رو وارونه خواهید درک کرد احتمالآ تا این سطح از حرفه ای شدن چند پلیه بیشتر فاصله نمونده
    و خورجی m-Stage رو هم که مشخصه چی بهش وصل میشه و چون خیلی هوشم زیاده احتمالا می خاید Sony MDR-EX1000 اون هم ورژن ژاپنی رو بهش وصل کنید و بعدآ بیاید برای ما توضح بدید که صداش چطوری بود ، درسته؟

Setup شما حالا آماده استفاده هست و فقط برای اینکه آمپ خوب Break-in بشه یه 100 ساعتی دندون روی جیگر بزارید بعد ولوم بدید و ترجیحآ توی این مدت هدفون ارزون قیمت به خروجی اون وصل کنید که بعدآ توضیح میدم چرا الان دیگه دیر وقته امروز هم قد یک کتاب تایپ کردم (:

بابت نظر مثبت شما هم بسیار ممنون ولی همون دکمه تشکر کافیه اینجوری خیلی لوسه (:

شما هم موفق باشید

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام به شما
    درسته هدفون مناسب این سبک هست و به خوبی از پس اون برمیاد ولی طبق آخرین استعلامی که از نمایندگی های سه گانه اون داشتم متاسفانه فقط مدل 250 اهم رو موجود دارند که هر چند دست کمی از 600 اهم نداره و برای مایی که خرید از خارج با توجه به قیمت ناعادلانه دلار چندان به صرفه به نظر نمیرسه گزینه بسیار طلایی هست و اینکه نمونه 32 اهم اون صرفآ برای پرتابل طراحی شده و یک نکته که احتمالآ فبلآ هم توضیح داده شده اینکه اغلب دستگاههای برای کاربرد پرتابل کیفیت صدای مطلوب رو مشابه نمونه های دیگه ندارند چون کاربرد پرتابل یعنی کاربرد در حکت یعنی کاربردی که الویت اول اون حرکت هست نه موسیقی پس به همین خاطر برای استفاده کننده اون تفاوتی نمیکنه که چقدر جزییات و کیفیت صدای دستگاه انتخابی اون بالا باشه چون به دنبال دستگاهی هست که بتونه لحظات اون رو با کیفیت مطلوب نه عالی سپری کنه هر چند که اغلب توجهی هم به اینکه کیفیت صدا در چه حدی هست در هنگام فعالیت صورت نمیگیره

تا جای ممکن هدفون رو جابجا نکنید به خصوص هدفونهای فول سایز چون با اینکه ظاهر بسیار مقاوم و سختی دارند ولی به همون راحتی که هدفونهای کوچکتر دچار اشکال میشن اینها هم همینطور و اتفاق خاصی هم نمی افته که یکی دو ساعت بدون موسیقی گوش کردن با بهترین هدفون زندگی تون سپری بشه

در آخر به جای آمپ برای درایو کردن این هدفون میتونید یکی از کارت صداهای خوب کریتیو رو انتخاب کنید که قیمت بسیار مناسبی هم دارند ایسوس خیلی گرونتره و مشخصات اون چندان تفاوت چشمگیری با کریتیو نداره البته غیر از مدلهای فتالیتی چون به هیچ عنوان مناسب کاربرد ما نیستند و فقط پول حروم کردنه

اگه تصمیمتون قطعی شده پیشاپیش مبارکتون باشه

شما هم موفق باشید.
    مي خواستم بدونم اگه خواستم 600 اهم بگيرم آمپ headstage arrow 12HE 4G مناسبه؟وصداش فلته؟ البته تو خود آمريكا و جاهاي ديگه مشكل دليوري داره چه برسه به ايران كه. ...

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مي خواستم بدونم اگه خواستم 600 اهم بگيرم آمپ headstage arrow 12HE 4G مناسبه؟وصداش فلته؟ البته تو خود آمريكا و جاهاي ديگه مشكل دليوري داره چه برسه به ايران كه. ...
    فکر نمیکنم آمپ مناسبی برای این هدفون حتی 250 اهمش باشه ولی به جای انتخاب شما پیشنهاد میکنم یه نگاهی به Schiit Asgard بکنید که هم قیمت آمپ انتخابی شماست و از هر نظر برتر و نیازی به توضیح اضافه من نیست تا دلتون بخاد توی نت براش ریویو هست

زیاد به دنبال برندهای نیمه حرفه ای که پیش فروش دارند و لیست انتظار می بندن و از اینجور کارهای عجیب و غریب انجام میدن نباشید دلایلش بسیار زیاد ولی اگه کسی کمی سررشته از تولید دستگاههای الکترونیکی به خصوص در این تیراژ داشته باشه به خوبی میدونه که تقریبآ حدود 1000 دستگاه آمپ رو میشه در کمتر از 10 روز کامل و آماده کرد برای فروش ولی برندها اینکار رو چرا نمیکنند همون ریزه کاری و اغلب یه جور حقه بازی اونهاست به هر حال تا جای امکان بهترین آمپ آماده بسیار بهتر از بهترین دنیا هست که قرار سفارشی آماده بشه

مشکل ارسال مربوط به ما به عنوان خریدار نیست بلکه مشکل از طرف خود برند هست و در واقع خود برند هست که تمایلی به ارسال به هر آدرسی نداره و همون بهتره که برای ما هم چیزی ارسال نکنه چون تفکر اینچنینی احتمال در پس پرده آنچنانی تر خواهد بود که فکر نمیکنم خیلی برازنده باشه اما خیلی خیلی بیشتر از آنچه فکرشو کنید پیش میاد البته این مسئله از بین تمام تجهیزات مربوط به کاربرد ما که هدفون باشه ، در مقام اول برای آمپ و در مقام دوم برای کابل بیشترن ضرر رو متوجه ما میکنه و همه این مسائل مربوط به برندهای حقه باز هست نه برندهای خوش نام

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

14

فکر نمیکنم آمپ مناسبی برای این هدفون حتی 250 اهمش باشه ولی به جای انتخاب شما پیشنهاد میکنم یه نگاهی به Schiit Asgard بکنید که هم قیمت آمپ انتخابی شماست و از هر نظر برتر و نیازی به توضیح اضافه من نیست تا دلتون بخاد توی نت براش ریویو هست

زیاد به دنبال برندهای نیمه حرفه ای که پیش فروش دارند و لیست انتظار می بندن و از اینجور کارهای عجیب و غریب انجام میدن نباشید دلایلش بسیار زیاد ولی اگه کسی کمی سررشته از تولید دستگاههای الکترونیکی به خصوص در این تیراژ داشته باشه به خوبی میدونه که تقریبآ حدود 1000 دستگاه آمپ رو میشه در کمتر از 10 روز کامل و آماده کرد برای فروش ولی برندها اینکار رو چرا نمیکنند همون ریزه کاری و اغلب یه جور حقه بازی اونهاست به هر حال تا جای امکان بهترین آمپ آماده بسیار بهتر از بهترین دنیا هست که قرار سفارشی آماده بشه

مشکل ارسال مربوط به ما به عنوان خریدار نیست بلکه مشکل از طرف خود برند هست و در واقع خود برند هست که تمایلی به ارسال به هر آدرسی نداره و همون بهتره که برای ما هم چیزی ارسال نکنه چون تفکر اینچنینی احتمال در پس پرده آنچنانی تر خواهد بود که فکر نمیکنم خیلی برازنده باشه اما خیلی خیلی بیشتر از آنچه فکرشو کنید پیش میاد البته این مسئله از بین تمام تجهیزات مربوط به کاربرد ما که هدفون باشه ، در مقام اول برای آمپ و در مقام دوم برای کابل بیشترن ضرر رو متوجه ما میکنه و همه این مسائل مربوط به برندهای حقه باز هست نه برندهای خوش نام

شما هم موفق باشید.
    ممنون بابت معرفيتون, ولي الان كه چندتا ريويو خوندم گفته شده بود اين آمپ بهترين حالت رو برا 32 اهم داره و براي امپدانس بالا در كيفيت دچار افت ميشه. اين آمپ هم عجب دردسري داره. كريتيو 600 اهم كارت صدا هست يا آمپ و كيفيتش و همينطر قيمتش چقدره؟

با تشكر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    audio technica تو ایران نمایندگی داره؟
    میخوام مدل ATH-M50 رو بخرم...
    با کارت صدای creative titanium hd خوب میشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •