با درود و سپاس.
اولا اون حرفهایی که اولش زدین,همه بچه های اینجا میدونند تعارف میکنید.بیشترین زحمت رو برای این تاپیک شما میکشید و پست های شماست که بار علمی این تاپیک رو خیلی بالا برده.این اصلا تعارف نیست.واقعیته.
دوما "کانورتر با فرمت متفاوت که به ورودی آمپ نمیخوره" ؟؟من واقعا این رو نفهمیدم.یعنی چی نمیخوره؟یعنی FiiO D3 واسه همین کار ساخته نشده؟مگه D3 ورودی اپتیکال و کواکس رو به خروجی لاین اوت و RCA L/R تبدیل نمیکنه؟این لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دک من که FiiO E10 هست که علاوه بر هدفون 2 تا خروجی کواکسیال و لاین اوت داره .ما خروجی کواکس E10 رو به ورودی کواکس D3 متصل میکنیم.سپس خروجی RCA کانورتر D3 رو به ورودب RCA آمپ ماتریکس متصل میکنیم.طبق گفته شما این کار رو نمیشه کرد؟لطفا توضیح دهید.
سوم آمپی که معرفی کردید ورودی لاین این نداره.فقط ورودی RCA L/R داره.یعنی من نمیتونم از لاین اوت دک به لاین اینی که وجود خارجی ندارد , ارتباطی برقرار کنم.من اینجای حرفهای شما رو هم نمیفهمم.لطفا توضیح دهید چگونه کاری رو که میگید باید انجام بدم؟
چهارم این چه حرفیه؟شما با علمی که دارید به ما پیشنهاد میدید و ما فقط از دانسته های ارزشمندتان استفاده میکنیم.بعد این خود ماییم که پیشنهاد شما رو برسی میکنیم و 4 تا رویو و مقایسه میخونیم و انتخاب میکنیم.شما از بین صد ها انتخاب ,کار ما را راحت میکنید و به چند انتخاب محدود میکنید و ماییم که تصمیم میگیریم.آخرین خریدی که با مشورت شما کردم,اولین انتخاب درست من در صدا بود.هیچ وقت این موضوع رو فراموش نمیکنم.من فقط روز به روز به دانش شما بیشتر ایمان میارم و به شما علاقه مند تر میشوم.اون حرفهایی که راجع به روح پر فتوح زدید رو هم مجددا نمیفهمم.
پنجم هم قرار بود بعدا یه دک خوب بگیرم. Nuforce هم دیدم.گزینه خوبیه.ولی ترجیح میدم فعلا با FiiO E10 خودم سر کنم تا بعد یه بودجه اختصاصی خوب به دک تعلق بدم و یه دک درست حسابی بگیرم.ضمن اینکه از دک من تا Nuforce , پیشرفت خوبیه.ولی نه خیلی خوب و عالی.مجددا ممنون از پیشنهاد خوبتون.
خواهشا نحوه اتصال FiiO E10 را به ماتریکس برای من شرح دهید تا من وسایل لازم را سفارش بدهم.این هم لینک دک من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس فراوان.
موفق باشید.